Zeer snel geleverd, een zeer mooi produkt

De toneelkijker ziet er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee.

Positief!!!

Zeer snel en netjes geleverd , En nog wat lekkers erbij in!!!!! Erg attent!!!!

Top winkel

Snel en vakkundig geholpen.

+ Vriendelijke mensen + Snel Verzonden + Zorgvuldig verpakt + kwaliteid zoals omschreven + ik raad deze verkoper aan + reageren snel + Top winkel +klein extraatje met persoonlijk bericht (extra zoet)

Heel goed beschermd verpakt verzonden met ook nog kado papier er omheen.

Gewoonweg top

Camera ingeruild boot een andere camera zeer goed geholpen en heerlijke koffie :p Dank je wel

Klantgerichte aanpak met een luisterend oor.

Klantgerichte aanpak met als resultaat een mooie camera die goed aansluit op mijn behoeften. Met een mooi servicepakket inclusief 1 jaar lang gratis foto's afdrukken (20 per maand). Top!

Goed geholpen. Leuke kaart en attentie.

Uitstekend geholpen en goede service

Uitstekend geholpen! Ik zocht een bepaald product wat de camerazaak in mijn omgeving niet kon leveren. Via wat zoeken op Google ben ik bij Foto Kino Linders terecht gekomen. Na wat heen en weer mailen, een paar telefoongesprekken en wat wachten heb ik het product ontvangen waar ik zo naar op zoek was! Het wachten lag niet aan Foto Kino Linders maar aan het product wat eigenlijk nergens meer verkrijgbaar was. Zij hebben voor mij contact gezocht met de leverancier en konden er zo toch nog 1 bemachtigen voor mij, yes! Bij het pakketje kreeg ik een handgeschreven kaartje en een presentje voor het wachten. Echt super service! Heel erg bedankt :)

Super fijne informatie en men neemt zich royaal de tijd voor de klant.

Ik heb tot nu toe al mijn aankopen voor fotografie bij Foto Kino Linders gedaan. Ik wordt daar altijd prettig te woord gestaan. Men neemt voldoende tijd en geeft duidelijke uitleg en informatie. Verder wordt er meegedacht als je een probleem met je camera of lens hebt. Ik kom er met veel plezier!

Heel goede webshop

Ik heb bij foto Linders een gebruikte pentax lens gekocht en deze was zeer scherp geprijsd. De levering liep vlot en de lens was heel goed verpakt. Kan deze webshop alleen maar aanraden.

Goed contact en geweldige service!

De site is eenvoudig en het bestellen gaat vlot! Na de bestelling nog goed contact gehad over de aankoop wegens een accu die problemen gaf. Zij gaven tips om deze problemen te verhelpen. Deze waren tevergeefs. Hierna werd een hele fijne oplossing geboden en werd ook snel verzonden. Ook weer via whatsapp-contact op de hoogte gehouden van deze nalevering. Ze staan open voor een gesprek en helpen je waar nodig. Deze onwijs goede service smaakte naar meer en heb hierna zelfs een 2e bestelling geplaatst! Het is gewoon fijn om te camera spullen te shoppen bij een winkel met goede service. Foto Kino Linders, bedankt!

Zeer goed, staat niet voor niets voor ZEER goed. Het betreft hier klantvriendelijke vakmensen.

Indien aanwezig zou ik een aparte ruimte reserveren voor aankopen waarbij dit wenselijk is. Dan is er niets meer te verbeteren.

Verzorgd!

Een bestelling via internet is meestal wat onpersoonlijk, maar door de attente levering en het feit dat het pakketje netjes met een cadeaupapiertje was ingepakt doet heel vriendelijk en verzorgd aan!

Ik was blij verrast over de service en goed nagekomen afspraken.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en snelle levering van mijn objectief. Alles komt zeer persoonlijk op mij over en je voelt je een gewaarde klant, TOP!!

Geweldige

Ik had me bestelling geplaatst en ze belde me om zeker van te zijn dat ik heb de juiste besteld. En dat gaf me het gevoel dat ze niet zomaar verkopen om hun winst te behalen, maar hun klanten met passie helpen. En wat ik ook leuk vond is een foto als kaartje met een tekst.

Helemaal niets op aan te merken!

Vlotte reactie op mijn WhatsApp vraag over de beschikbaarheid van de Sony HX99, en daarna snelle afhandeling van de bestelling via de website. De dag erop om 12 uur lag de camera bij mij thuis, met een zakje lekkere chocolaatjes erbij! Het was een genoegen om zaken te doen met Foto Kino Linders.

Top service bij aankoop Canon Powershot

Goede hulp en uitleg van Reinier. Tevens oude camera’s ingeleverd met veel plezier samen overeengekomen.

hofleverancier

goed advies en begeleiding

Attent, snel en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het door mij bestelde product heeft een goede prijs/kwaliteit-verhouding en werd spoedig bezorgd, vergezeld van een attente brief(kaart) en een specifieke nota.

Friendly and fast

The people at Foto Kino Linders were attentive and answered all the questions that I had and guide me in the buying of a 2nd hand camera. Totally recommend them.

Fantastische zaak

Je krijgt er heel veel informatie en wordt geweldig geholpen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je.

Snelle verzending, goed ingepakt en een paar heerlijke chocolaatjes erbij gekregen. Kom er zeker eens terug.

Top , super vriendelijk

Prima advies en service

Super ervaring

Zeer goede ervaring met Eric. Top

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.