Netjes geholpen, zowel telefonisch als per mail. Camera de volgende dag al in huis.

Goed advies

Goed geadviseerd. Met een tevreden gevoel met een occasion de winkel uit gegaan.

Wederom snel en goed geholpen.

Adapter was niet voorradig. Mag een van hun eigen exemplaren in bruikleen totdat een nieuwe binnen is. Dit op hun initiatief, heb dus nergens naar hoeven vragen.

Top service!!!!

Bij aankoop een gepassioneerde uitleg!!! Super afhandeling bij aankoop,

Service en kennis van zaken

Perfecte service en zeer zeker kennis van zaken.

Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg goede vragen gesteld over de camera waar ik interesse in had. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en accessoires. Een zeer vriendelijke man hielp mij met het maken van een keuze. Kort gezegd hebben ze de kennis, klantvriendelijkheid en service die je kunt verwachten!

Super snel Geleverd. En heerlijke chocola meegestuurd gekregen.

Prima afhandeling van de bestelling en leuke persoonlijke noot er aan toegvoegd.

Bestelde bij Foto Kino Linders een compact camera, werd geheel volgens toezegging op tijd bezorgd. Verrassend was de handgeschreven kaart en de kleine attentie daarbij. Erg leuk, in dit digitale circuit toch een persoonlijk tintje. De camera moet nog uitgeprobeerd, maar alle vertrouwen daarin.

Zo hoort klantcontact te zijn!

Mailtje gestuurd met de vraag of een product (echt) op voorraad was. Per omgaande antwoord en direct daarop mijn bestelling geplaatst. Volgende dag in huis, keurig verpakt _en_ ingepakt als een cadeautje, leuk! Met een zakje heerlijke chocolade erbij en een handgeschreven briefje. Zo hoort het! Dank!

prima geholpen. Verkoper heeft veel kennis en speelt goed in op wensen van de klant.

We zijn plezierig ontvangen door de medewerker van Foto Kino Linders. Toen we onze wensen wat betreft een nieuw fototoestel kenbaar hadden gemaakt kwam de verkoper met goede informatie. Ook stelde hij een aantal toestellen voor welke konden voldoen aan onze wensen. Nadat de voor- en nadelen waren uitgelegd, konden wij makkelijk een keuze maken.

Snel, duidelijk en zeer correcte dienstverlening!

Lens zoals beschreven, snel verstuurd, zelfs met een extra handgeschreven attentie!

Vriendelijke personen, met verstand van zaken

Goede ervaringen en kennis , ook in landschapsfotografie

Vriendelijk en attent

Mooie aankoop met inruil gedaan. Erg goed geholpen. Kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen

super snelle levering

alles prima.

PERFECT!

no words ...

Uitstekende service en advies

Bij het kopen van mijn Canon camera een geweldige uitleg gekregen, alles netjes geïnstalleerd , ondersteuning bij het uitzoeken van een passende cameratas en ook nog 5 jaar garantie op alles.

Goede service, prima geholpen

Veel moeite gedaan om mijn probleem op te lossen

Prettige winkel kom er graag

goede service en vriendelijke mensen je hoeft maar wat tevragen en ze leggen het uit bedankt

vriendelijk en voldoende tijd genomen voor uitleg

vriendelijk en voldoende tijd genomen voor uitleg

Camera gekocht, leuk ingepakt inclusief wat chocola en een persoonlijk kaartje erbij.

Super behulpzaam

Super behulpzaam bij keuzes maken. Prijs verhouding goed. Klant vriendelijk.

Beter kan je het niet hebben!

Heb met mijn zwervende bestaan heel wat fotozaken versleten. Deze zaak in Venlo, ja Venlo, is de beste van ons land. Deskundig en betrouwbare mensen, ook nog eens vol met verhalen uit de fotografie praktijk. Ze hebben alles, weten alles en kunnen alles. Bovendien uiterst prettig in de omgang.

Snelle levering, ik heb later ook nog chocola gevonden in het doosje, super. Leuk handgeschreven kaartje erbij, alleen daar stond op: veel plezier ermee Patrick.. maar zou niet weten wie dat is ;-). Vast goed bedoeld. Verder alles perfect!

Positieve ervaring

Mijn eerste “echte” camera hier gekocht. Goed geholpen, fijn advies en zeer enthousiaste medewerkers. Ze vragen goed uit waar je naar op zoek bent en helpen je ook echt daarmee.

Topper

Perfect geholpen en goed advies.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.