Bijzonder vriendelijk en behulpzaam

Ongewoon vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof!

bereikbare vakmensen, betouwbaar, goede afwikkeling.

zo zou je het altijd willen.

Fijne behulpzame medewerkers

Erg kundige en behulpzame medewerkers

Super geholpen

Geduldig, vriendelijk, deskundig! Fijn om zo’n zaak in de buurt te hebben.

Goede oplossing gevonden voor mijn probleem. Snel geholpen, persoonlijk en prettig.

Service ten TOP

Goed en snel contact. Gepersonaliseerd bij een aankoop. Gewoon geweldig.. alleen voor de service en vriendelijk zal je al wat aanschaffen.

Heel erg vriendelijk

Ik word erg goed geadviseerd en begeleid!

Volledige en prettige begeleiding

Uitstekende service

Korte lijnen, vakmanschap en goede prijs.

Prettig

Vriendelijk en prettig

Vriendelijk, professioneel en proactief

Top. Uitstekend en snel geholpen. Denken mee en zetten net dat stapje extra.

Top zaak

Duidelijk en goed advies. En eerlijke inruilprijzen.

altijd goed advies

Op zoek naar Camera voor mijn dochter in de R-serie van Canon zodat zij en ik samen kunnen doen met de objectieven. Na enig dubben tussen diverse mogelijkheden heel tevreden met het resultaat

10 points

goede, vriendelijke en snelle behandeling, verhandeling, bediening

Heel behulpzaam en vriendelijk

Ze namen de tijd om mij goed te helpen, ik kreeg professioneel advies en tips.

Goede informatie over geschikte toestel en deskundig personeel

Uiterst vriendelijk te woord gestaan. Prima aankoop gedaan en zeer tevreden de winkel verlaten.

top!

Snel besteld en verzonden en leuk met een persoonlijke notitie!

Super snel geregeld!

De wegwerpcamera's waren op Bol allemaal uitverkocht, maar hier gewoon te krijgen! Door de snelle en klantvriendelijke service zou ik zeker vaker hier wat bestellen.

Netjes verzorgd...

Spullen degelijk en verzorgt ingepakt. Duidelijke mails en snelle reactie en snelle levering. Ben er zeer te spreken over. Aanrader gazon door

Super bedrijf

Heel goed geholpen vriendelijke mensen

Klantvriendelijk

Zeer prettig en klantvriendelijk

een fijne beleving door bij FKLinders een fototoestel te kopen

Mensen met verstand van zaken, een OM-5 gekocht ter update van mijn Olympus D-5 mark ii. Thuis bij het opladen van de accu geen ledje wat aangeeft dat de laadprocedure aan de gang is. Na telefonisch contact het advies uitgevoerd om de accu 1 uur aan de lader aan te sluiten ook al brand er geen ledje. Nu na het uur alles functioneert. Daags erna wordt ik gebeld door Foto Kino Linders of alles goed was gegaan. Dat is service !

Super service

Hele fijne service, ze nemen echt de tijd voor je en je kunt altijd terugkomen als je vragen hebt.

Correct geholpen

Na telefonisch contact is een camera voor mij gereserveerd. Bij bezoek winkel werd veel aan mij uitgelegd over de camera en de lens. Alles met een glimlach en aandacht voor de klant.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.