Prettig winkelen

Op een hele prettige manier een nieuwe kamera gekocht. Ik werd met veel rust geholpen en kreeg uiterst veel professionele informatie.

Amazing personal service!

I am very happy with my purchase! I bought a camera, it was sent the next day and packaged with utmost care. The box was wrapped as a present and it had a personal handwritten card, which made the whole experience so much nicer and festive. I will definitely consider you for future purchases!

Prima uitleg en nazorg

Bij aankoop van nikon z6ii met objectief 24-120 prima informatie en uitleg gekregen, waardoor ik tot aankoop over ben gegaan. Ook dagen er na goede uitleg gegeven over functie en werking. Jos Kusters

Erg goed

Erg goede adviezen! Was mijn eerste camera en aankoop hierin. Ze gaven me erg goede tips en adviezen en namen me serieus als leek. Dat vond ik heel prettig.

Deze mensen weten wat service en klantvriendelijkheid inhoud!!

Zeer goede ervaring met deze zaak. Verzending snel, vragen worden bijna per omgaande beantwoord en denken mee in het geval van een issue. Top! Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben, dan bestel ik het hier.

Uitstekend!

Na al in de winkel te zijn geweest tijdens vakantie toch een lens online besteld na thuiskomst. Keurig verzorgd en verpakt. Leuke persoonlijke note erbij. Helemaal in orde en compleet. Ik ga hier vaker bestellen.

Top service!

Heel fijn geholpen. Goede uitleg, eerlijk advies en heel erg gemoedelijk. Maar met veel kennis van zaken.

Deskundig advies

Goed advies gekregen zonder aandringen tot koop. Even over nagedacht en later teruggekomen en een definitieve keuze gemaakt. Goede service!

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.

faire prijzen als je fotoapparatuur wilt inruilen.

Super service

Wat een aandacht, tijd en service wordt hier verleend aan vragen, hulp en advies over canon lenzen. Helemaal fijn, ze hebben overal zo veel verstand en kennis van.

Top met een persoonlijke touch

Erg leuk om een handgeschreven kaartje bij de bestelling te ontvangen. Word ik blij van.

Eerste winkel waar ik persoonlijk online geholpen werd

Ik was opzoek naar een fujifilm x100v die overal was uitverkocht, ook bij kino linders, toch maar even contact op genomen via whatss app, door de weken heen zonder dat aan hem te vragen werd ik op de hoogte gehouden over de voorraad en wanneer ik deze zou kunnen bestellen. Ik heb de fujifilm waar die nergens anders meer verkrijgbaar is toch binnen gekregen binnen 3 weken en deze gaat met mij mee op wereldreis Bedankt!

fijn contact

Een tweedehands camera besteld via de website. Goed artikel, werkt naar behoren. Eerlijke melding van uiterlijke gebreken.

Vlotte en ter zake doende voorlichting over onze aankoop. Prima werk!

Goed geholpen en op een duidelijke manier geadviseerd over de mogelijkheden met betrekking op onze aankoop.

Top.

Cursus gevolgd, zeer goede uitleg en tips. Ben er veel mee opgeschoten, ondanks mijn minieme kennis van fotografie. Zeer zeker een aanrader voor beginners, maar ook voor anderen die leuke tips en/of opdrachten kunnen waarderen.

Veel kennis

Goed geholpen met kundige kennis. Voor prijs hoef je zeker niet online te gaan zoeken.

Geweldig in een woord super

een top zaak!

Prima en deskundig personeel. Zeer klantgericht meezoekend naar de voor de klant naar de beste oplossing cq advies.

Ben erg goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe camera (Canon EOS-R). De camera met objectieven welke ik hierop het ingeruild verliep naar tevredenheid. Enkele dagen later nog vragen gehad over de nieuwe camera. Ook nu weer kreeg ik de volledige aandacht, tekst en uitleg. Ik vind dit een zeer prettige zaak, met vriendelijke en vakkundige mensen.

Vakkundige informatie

Heb de juiste informatie gekregen over mijn nieuwe Canon R8 fullframe-camera.

kom er graag

goede uitleg en goede service

Top Service! Verstand van zaken.

Altijd correcte afwikkeling.

Altijd goed, altijd vriendelijk!

Hier word je altijd ontvangen met een brede glimlach. Vervolgens word je perfect geholpen. Een aanrader!

Bedrijf heeft een goede indruk achter gelaten.

Personeel heeft verstand van zaken, uitstekende service.

Prima en snelle afhandeling van de bestelling

Prima en snelle afhandeling van de bestelling.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.