Pakketje met persoonlijke touch

Snelle levering, goed verpakt en mooi geprijsd. Mijn bestelling was als een cadeautje ingepakt met wat goodies en een handgeschreven kaartje ... geweldig, dat kan ik wel waarderen. Vandaar de prima score voor deze foto zaak

Levering zeer snel en netjes verpakt. Dacht dat er een onderdeel niet was geleverd. Hierover via mail contact opgenomen en binnen 5 minuten reactie. Onderdeel was goed opgeborgen zodat het niet kwijt zou geraken.

snelle afhandeling en goede persoonlijke communicatie

Winkels in mijn omgeving gaven aan dat niets geleverd kon worden i.v.m. China Maar Foto Linders had alles voorraad

Goede prijs, snel bezorgd, leuke boodschap

Ze hadden een goede prijs voor een pentablet. Op zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Ook zat er een leuke persoonlijke boodschap in de doos.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en klant gericht. De service is perfect.

Ontzettend goede service

Goede service, denken met je mee, nemen de tijd voor je. Helemaal tevreden de deur uit gegaan!

Goed geholpen (door de telefoon) en snel geleverd

Vriendelijke medewerker die snel het antwoord op de vraag had. Bestelling was snel geleverd met chocolade!

prettig

Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar, nemen de tijd.

ik ben klant bij deze winkel.

Ik word heel graag bediend in deze winkel, altijd professionele hulp, je kunt altijd om advies vragen. Ik hou echt van het personeel. Ik ben al 3 jaar klant bij deze winkel. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen.

heldere en vakkundige uitleg

vakkundig advies

Maakt de verwachtingen waar

Kan zich meten met de grote keten-bedrijven, dus alle reden om lokaal te kopen.

Perfect geholpen

Goede voorlichting en meteen ook gemeld dat als er nog vragen zijn ze deze graag beantwoorden.

Goed geholpen. goede uitleg. Met een goed gevoel weggaan met fototoestel.

Heel tevreden!

Ik was op zoek naar een Sony DSC HX99 en ik kon het nergens vinden in Nederland. Het was in voorraad hier. Ik had gebeld en snel antwoord gekregen op mijn vragen. Ik had het besteld en het kwam snel door de post. Het was mooi ingepakt met een vriendelijk brief en een klein zakje chocolade erbij. Hartstikke bedankt!

Binnen 1 dag werd de nieuwe camera geleverd. Een snellere levering was niet mogelijk. Bovendien zat er bij de bestelling een leuke foto met persoonlijke boodschap.

Fijn geholpen

Na jaren wilde ik mijn Canon 60D vervangen door een nieuwe camera. Aangezien mijn smartphone met 3 lezen al aardige photo's kan maken en ik die altijd bij mij heb, zocht ik iets waar ik meer mee kan. Ben uitgekomen bij de Canon EOS RP, met 24-105 en 100-400 lens.

Aardig en deskundig personeel, scherpe prijs

Ik kom al jaren, om niet te zeggen decennia bij Foto Kino Linders. Prima service, persoonlijk contact en scherpe prijzen. Ik vind het belangrijk dat hoogwaardige lokale winkels voortbestaan. En dan koop je lokaal als het kan.

goede service en meedenkend

Meedenkend, adviserend,

Heel tevreden

Had via de website een 2ehands canon powershot gekocht Was netjes optijd bezorgd En ziet er ook heel netjes uit En ook nog een heel mooi handgeschreven kaartje erbij Wat ik ook heel leuk vind Maakt het nog wat persoonlijker

Prettig en ontspannen

Bij de aanschaf van een nieuwe camera uitstekend geholpen. Goede service door de instellingen van de camera alvast goed te zetten en ook het bevestigen van de bijbehorende draagriem aan de camera. Goede en deskundige uitleg daarna. Er heerst een prettige en ontspannen sfeer in de zaak.

Klasse service. Vakmensen

Prima geholpen

prima fotozaak

Ik kwam met een redelijk vastomlind plan voor een camera en extra lens. Mijn vragen werden deskundig beantwoord en twijfels werden weggenomen. Uiteindelijk ben ik voor een prima prijs een goed systeemcamera en extra lens rijker geworden.

Supersnelle levering

Goede service, makkelijke site en zoals omschreven: De bestelling heel snel in huis. Hoop dit weekend het fototoestel te gaan uitproberen.

Fijne service en snelle bezorging

Na het online bestellen van het product had ik het de dag er na al in huis! Aan de telefoon werd ik goed geholpen met mijn vragen.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.