vriendelijk en deskundig geholpen

Professionals

Deskundig, en correct.

Top ervaring

Snel en correct geleverd met een persoonlijk touch

Bestelling netjes, goed verzorgd ingepakt ontvangen. Door drukte bij postnl was er vertraging op de bezorging, zelfs daarvan kreeg ik netjes bericht van Foto Kino Linders. Nu m'n nieuwe lens gaan uitproberen!

Geweldig goed advies

Super goed advies over de verschillende soorten lensen en tot slot onverwacht de beste keuze advies over de lenssen. Wilde eigenlijk één lens kopen maar door het perfecte advies en meedenken over kortingen heb ik uiteindelijk 2 lenssen gekocht. Maar heel tevreden. Complimenten voor deze verkoper.

zeer prettig

we werden goed geadviseerd , zeer vriendelijk!

Goed advies en service

Duidelijk advies over Nikon camera en vriendelijk. Je kunt er ook printen maken, pasfoto's. Accessoires kopen voor de camera.

Helemaal Top

Super bedrijf, bij de bestelling een persoonlijk bedankje en een lekkere attentie. Zeer tevreden met de keurig verpakte lens

Snel en goed overleg

Gelukkig was de Nikon Z 180-600mm op voorraad. Prima geregeld en supersnel verzonden! En 5 jaar garantie plus een zakje chocolaatjes in de doos! Top! Tot volgende keer!!

Erg goed geadviseerd en geholpen

Goed advies Niet op voorraad zijnde camera via collega winkel geregeld

Prima in orde

Verzending vertraagd, lag bij PostNl. Cadeau netjes ingepakt, met een leuk extraatje. Voor nu prima op orde. Cadeau zelf moet nog uitgepakt en in werking worden gezet.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Bij kino linders wordt je vakkundig, vriendelijk en goed geholpen.

Geweldige service

Hoewel ik hoog in het noorden woon toch zaken gedaan met Foto Kino Linders. Was op zoek naar een Fuji X-T30II camera die moeilijk leverbaar bleek te zijn. Foto Kino Linders had nog één op voorraad en na enig telefonisch advies, heb ik de camera online gekocht. Toen ik de verpakking opende trof ik een handgeschreven kaart en een zakje chocolaatjes aan. Heb de zaak gebeld om te bedanken en kreeg als reactie: “wij doen dat omdat we klanten die online bij ons kopen net zo waarderen als die welke bij ons in de winkel komen”. Ook de registratie om voor 5 jr. garantie in aanmerking te komen is door Foto Kino Linders verzorgd. Keurig!

Grandioos

Mijn ervaring is fantastische!!

Goede uitleg, behulpzaam niets is teveel gevraagd. Ze nemen alle tijd voor je.

Hele positieve ervaring!

Online bestelling geplaatst, hele proces netjes kunnen volgen. Alles snel geleverd. Met een extra presentje.

Top advies!

Uitstekend advies, service en competitive prijzen

Uitstekend geholpen van het eerste moment! een echte aanrader!!

Op de website staat een goede product-omschrijving en wat je bij de levering kunt verwachten.

Snelle verzending met zelfs een presentje erbij!

Vriendelijk, deskundig en betrokken

Op zoek naar een snel scherpstellende APS-C camera liep ik de winkel binnen en werd vriendelijk geholpen. Niet sturend, maar informerend naar mijn situatie en pas dan met suggesties en alternatieven komend, met het advies om ook online reviews te bekijken. Bij een volgend bezoek volgde een verdieping, met prima advies van een nog meer ervaren medewerker, iemand die ook toe wist te geven dat hij niet op alles meteen een antwoord had maar daar dan direct achteraan ging - hij nam daarbij dan ook alle benodigde tijd. Bij het derde bezoek kwamen we ook tot een deal m.b.t. de inruil waarna ik met het echte werk (het leren van de bediening) kon beginnen. Een fotowinkel zoals ik mij van vroeger herinnerde, met echte, op mijn behoeftes op fotogebied toegesneden, service.

Super service!

Bestelling dezelfde dag verzonden en er zat een zakje met chocolaatjes + handgeschreven kaartje bij. Heel attent! Absolute aanrader.

Correct

Snel geleverd ondanks de vertraging van postnl.

Fijne zaak die wat extra's doet

Fijne zaak en contact, ze geven je gewaardeerd klant gevoel.

Prima afhandeling van de bestelling.

Bestelprocedure is eenvoudig en gaat snel. Voortgang van de bestelling wordt middels mails gecommuniceerd.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. De Pasfotoservice kent een extreem laag afkeurpercentage door de autoriteiten. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten.