Gewoon goed

Snel, netjes verpakt en vooral weer mooie scherpe zaagbladen.

Zeer betrouwbaar, perfecte service!

Heel goed!

Als slijperij van Hal gebruik blijft maken van PostNL maak ik geen gebruik meer van de slijperij.

Vanaf dinsdag krijg ik bericht van PostNl: " Sorry je pakket komt iets later." Wat betekent dat de verzending vandaag ook niet bezorgd wordt. Nu is het vrijdag aan het eind van de middag en mijn geslepen kettingen voor de kettingzaag worden vandaag weer niet bezorgd.

Zeer snelle levering.

Razendsnel, maar helaas iets minder scherp dan de Makita-fabrieks-geslepen zaagbladen.

Snel en scherp

Prima service en vlijm scherp

Mijn zaagbladen zijn weer fantastisch.

Snel en vlot

de kwaliteit van de dienstverlening verdient de beste lof

Mijn bestelling was erg snel gedaan. De kwaliteit van de service is het navolgen waard. De precisie die het maalproces vereist, blijkt ook uit de kwaliteit van de klantenservice.

Maandag verstuurd, woensdag al weer vlijmscherp terug!

Zie boven

Snelle service, scherpe zagen

Erg gemakkelijk om de zagen op te kunnen sturen naar de slijperij. De dag na ontvangst waren de zagen al geslepen.

Up to date snijden met messen als nieuw!

Supersnel mijn tafelmessen weer in nieuwstaat, nog beter zelfs, retour ontvangen! Wat hebben wij lang zitten hakken met botte messen. Inpakken, opsturen en weer terug. De slijpers verstaan zeker hun vak! Vlijmscherp.

Jammer

Hebben zelfslijpende kledingschaar opgestuurd, de kartellijn van zelfslijpende schaar hebben ze glad geslepen . Schaar is wel vlijmscherp . Maar toch jammer. Was een Carl slieper

Snel en scherp

Binnen twee dagen gingen mij messen van achterin het laatje naar heerlijk scherp. Zonder het aan te hoeven geven hebben ze zelfs het lemmet geslepen om zo de afgebroken puntjes weer mooi te maken.

Snel en prima.

Messen en zaagblad prima geslepen.

Super service

Zeer snelle levering

Wat een goed bedrijf maandag op de post gedaan en woensdag kreeg ik me 12messen weer retour zeer tevreden

Super snelle service en goed geslepen

Super snelle service en goed geslepen

Vakwerk geleverd

Onze messen zijn weer vlijmscherp!

perfect

Precies zoals beloofd op de website: messen in 3 dagen heen en terug en scherp, scherp, scherp. Pas op voor je vingers.

Precies gekregen wat ik wilde.

De messen die we opgestuurd hadden kwamen messcherp weer terug. Het is nu bijna een maand later en we hebben er nog elke dag plezier van.

Vaklui

Mijn messen zijn weer scherp, zelfs scherper dan ooit. Aan de telefoon vroeg ik dat kartelmessen eigenlijk niet zijn te slijpen had ik gehoord: Antwoord was, klopt - niet door niet-vaklui. Anders slijp je de kartels weg bij het slijpen aan de andere kant. Wij slijpen IN de kartels! Helemaal waar. Toppers.

Ik heb mijn geslepen zaagbladen nog niet gebruikt maar het opsturen, slijpen en retour ontvangen ging heel makkelijk en snel!

lekker scherp

8 beitels laten slijpen, alles nu weer super scherp en klaar voor verder gebruik. Ik ga nooit meet zelf rommelen om ze scherp te maken.

Snel en goed

Zaagbladen professioneel geslepen, veilig ingepakte scherpe tanden en netjes in de olie. Aanrader !

Prima sevice

Ja absoluut het geld waard

Havenstraat 55

7005 AG Doetinchem

Over Slijperij van Hal

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij dé slijperij in de Achterhoek en ver daarbuiten. Zowel voor particulieren als bedrijven slijpen wij frezen, boren, zaag gereedschap, messen, scharen, schaatsen en nog veel meer. Bij ons betekent scherp ook écht scherp. Op korte termijn uw messen geslepen hebben? Geen enkel probleem! Ervaar het zelf.