Snel afgehandeld en zagen vlijmscherp

Super scherp

Drie zaagbladen ingestuurd, super scherp geslepen en goed verpakt terug binnen een paar dagen.

snel, perfect werk

De ene dag gebracht, de volgende daG AL OP DE POST!

Snelle terugzending zoals beloofd werd.

Snelle service, scherp geslepen, top

Supersnel en suoerscherp

Supersnel en suoerscherp

Belofte volledig waargemaakt

Binnen drie dagen mijn messen super scherp terug ontvangen. Alle los aan de firma Van Hal

snel en kwaliteit

Zelfs over het weekend snel geleverd en perfect geslepen festotool zaag.

Snelle service, toegankelijke website, eenvoudig per post, en weer een scherpe ketting.

Top Systeem, opsturen! En erg snel terug

Prima geslepen en zeer snelle levering

Prettig en snel

Super goede en snelle service

De zaagbladen zijn scherper geslepen dan ze ooit nieuw gekocht zijn. Ook houden ze hier rekening mee welk materiaal er gezaagd dient te worden.

Messen zijn weer als nieuw, 23 jaar oude keukenmessen. Heel snel weer retour ontvangen. Enige minpuntje was dat ik portokosten heen en retour zelf moest betalen. Dit was bijna de helft van de totale kosten.

In één woord: SUPER!!

Dinsdagmiddag pakket op de bus naar Doetinchem. Woensdag eind van de middag bericht dat het verzonden was. Donderdag rond de lunch kwam de post met mijn 5 ultrascherpe zaagbladen aan de deur. Werkelijk waar topservice!!! Dank

Snel en goed !

Top !!

Geweldig geslepen en correcte afhandeling.

Alweer uitstekend en zeer snel werk geleverd.

Het is jammer dat je pas begrijpt als je je slijpwerk terug krijgt, wat scherper als nieuw betekent. Want het is niet alleen scherper, maar het blijft ook veel langer scherp. En daarmee is nieuw kopen niet alleen veel duurder, je bent met nieuw meestal ook nog veel slechter af. Dit is een top bedrijf dat zijn vak zeer goed verstaat, absolute aanrader voor alles dat geslepen kan worden.

Prima service hoor

Goede ervaring

Zeer accuraat en uitstekend resultaat

Top !,

Top, goed geregeld allemaal !

Goed en snel

Al verschillende keren spullen opgestuurd om te laten slijpen, de materialen komen keurig geslepen en prima verpakt snel terug. Naar mijn mening is de prijs ook prima. Rinus

Scherpe service en-resultaat!

Messen superscherp en supersnel weer terug. Dik tevreden!

Snel en vlijmscherp

Snel, goede prijs en vlijmscherp. Maandag mijn messen opgestuurd, woensdag alweer perfect geslepen teruggekregen.

Als het echt scherp moet!

Top bedrijf!

Heb schaafmachine messen opgestuurd en binnen 2 dagen had ik ze weer geslepen terug een zeer goede service dus.

Havenstraat 55

7005 AG Doetinchem

Over Slijperij van Hal

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij dé slijperij in de Achterhoek en ver daarbuiten. Zowel voor particulieren als bedrijven slijpen wij frezen, boren, zaag gereedschap, messen, scharen, schaatsen en nog veel meer. Bij ons betekent scherp ook écht scherp. Op korte termijn uw messen geslepen hebben? Geen enkel probleem! Ervaar het zelf.