Heerlijke zeep, snel geleverd

De zeep is heel fijn. Je hebt maar een klein beetje nodig en het ruikt echt heerlijk. De dopjes zitten tegen lekken denk ik afgeplakt met tape. Dit ziet er niet echt mooi of verzorgd uit. Zou zou een fles bijvoorbeeld nooit als cadeau willen geven. Jammer voor het product.

Deze dekseltjes zijn zeer gemakkelijk

keurig verpakt

mooi door de brievenbus en op tijd

Snelle verzending, goed product! Niks op aan te merken!

Goede service, snelle verzending, goede producten die ook goed werken! Het enoge minpuntje is dat onze postbezorger het door de brievenbus wilde proppen (wat echt duidelijk niet kon), gelukkig was er niks beschadigd! Maar hier kan dus Joily's niks aan doen, maar PostNL wel!

Er ging iets mis, de bestelling was ver over de datum (volgens het doosje). Dit is uitstekend opgepakt door de verkoper: ik kreeg de volgende dag een nieuwe.

Foutief product ontvangen

Ander product ontvangen dan we besteld hadden, hierdoor een nieuwe bestelling moeten plaatsen

doet wat het moet doen

Fijn product,

Product is precies wat er aangeboden is. Snelle levering, nette service.

Werkt goed

Bedankt voor het goede product ik vind het beter en mooier werken als bepathen!

Snelle verzending

Snelle verzending en goed ingepakt!

Snel bestellen nog sneller in huis

Fijn dat alle soorten en geuren van Zeepje wasmiddelen te krijgen zijn. Makkelijke website en snel in huis.

Zeer goed , Ik ben heel tevreden.

Ik ga zeker terug bestellen..ben tevreden

Prima webshop, snelle levering

Voor een reis naar de jungle in Borneo had ik een ecologisch wasmiddel nodig en hier vond ik er een in een zeepvorm. Ideaal om mee te nemen op reis, compact en milieuvriendelijk. De waszeep ruikt heerlijk en was ook nog eens supersnel thuis afgeleverd. Door de compacte vaste vorm makkelijk in een rugtas mee te nemen.

Snel en voordelig.

De titel zegt het al. Snel en voordelig!

Product snel geleverd

Goed bedrijf met eerlijke producten

Ik kon mijn tattoo balm tegen een nette prijs inkopen. Netjes verpakt en snel verstuurd. Koop zeker nog eens hier.

Lekker en ontspannend

Ik bestel deze thee om na een druk dagje vol prikkels een zen-moment in te lassen Ook in de hoop een beetje beter te kunnen slapen Deze thee helpt me daar uitstekend bij!

Dit product is echt geweldig, kan niet meer zonder!

Sinds ik deze magnesium neem slaap ik heel goed! Ik neem 2 capsules een half uur voor ik ga slapen en word de volgende ochtend uitgerust wakker. Ik slaap aan 1 stuk door en voel me helemaal opgeladen de volgende ochtend :) Kan het echt iedereen aanraden!

Goed product en professionele website

Vooraf heb ik een vraag gesteld via de chat en had snel antwoord daarop. Vervolgens via bol een bestelling gedaan in hun webshop joily’s en de suikerspin bodybutter besteld. De bodybutter zelf is heel fijn. Lekker zoet ruikend en trekt snel in. Het etiket op de pot was wel al helemaal versleten / amper te leesbaar meer dus dat is wel jammer als je het cadeau zou willen geven. Geen idee hoe dat kan. Maar doet verder niks af aan het product.

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle en goede levering

Super product en ruikt heerlijk. Fantastisch voor tattoo heling.

Heel goed!

Smeert prettig, heel weinig nodig, mijn gekleurde tattoos blijven mooi helder , ik raad het absoluut aan,heel blij mee! Enige puntje;wat mij betreft mag het in de omschrijving wat duidelijker zijn of de classis net als de vegan versie voor zowel net gezette tattoos is als geheelde tattoos of juist alleen voor de al geheelde tattoos.

Fijn product. Smeert goed uit en houdt de huid goed en lang vettig. De tattoo heelt vele malen mooier dan met andere producten!!!!

Informatie goed Prijs product goedkoper dan ergens anders. Snelle levering.

Ik vind het product leuk.

Vlakwater 7B

1601 EV Enkhuizen