Is niet alleen goed voor de nazorg van een tattoo maar ook tegen drooge huid

Super snel geleverd en mooi en natuurlijk verpakt

Pakketje is dezelfde dag al verstuurd. Mooie producten in de webshop. Borstel is groter dan ik had gedacht maar is het fijn.

Balsem super, tube was niet goed

Het product kende ik al en het product op zich is echt heel goed. Helaas ontving ik een tube waar de balsem niet via de bovenkant naar buiten kwam en uiteindelijk via de onderkant naar buiten liep. Dat was jammer. Wel gewoon gebruikt want had het echt nodig. Wel een aandachtspunt want meenemen in de handtas was geen optie…..

Vreselijke capsule

Kreeg er een heel naar eng gevoel in mijn hoofd van :(

Slecht

Het wordt ten eerste absoluut niet warm en het helpt niets. Weggegooid geld

Fijne balm

De tattoo balm smeert héél fijn uit! Ik zou hem absoluut opnieuw bestellen. Enige nadeel is wel dat hij erg moeilijk uit de tube te knijpen is.

Super producten!

Sneller ontvangen dan ik dacht, ik gebruik altijd dezelde producten en in de winkel vind ik ze niet. Top dat ik ze hier gemakkelijk kan bestellen! Bedankt voor de service.

Supergoede service, bij problemen snel opgelost

Snelle verzending

Dopjes controleren voor verzending!

Van een fles Marcel’s green soap allesreiniger was helaas de dop open en de fles had gelekt. Dat was wel zonde van de inhoud en de doos kon daarna ook niet meer bij het oud papier Verzoek om bij verzending de doppen te controleren Verder keurig op de hoogte gehouden via mail en prima levering

geen fijne bodybutter

mijn persoonlijke ervaring is dat dit geen fijne bodybutter is. het ruikt erg chemisch en smeert totaal niet. ik heb het helaas meteen weggegooid. zonde van het geld, maar om het uit te proberen moet je wel het zegel verbreken en dan mag het niet meer retour. ik zal dit dus nooit meer bestellen.

Snel en goede prijs

3 deo's in verschillende geuren. De stick bevalt erg goed. Eerst vond ik ze wat stug in gebruik maar nu ik gewend ben vind ik ze erg prettig

Beste deo ever

Het werkt.

Snel

Het heeft goed geholpen

Het heeft goed geholpen om onze hond door de jaarwisseling te gaan

Werkt top!

Hele fijne creme die de zweetlucht niet naar boven laat komen.

Snelle,correcte en vriendelijke service!

Ik ken de producten van LR aloe vera al langer,maar kocht ze altijd bij mijn pedicure. Heb ook al eens bij LR zelf besteld, maar moest toch wel lang wachten op de levering. Bij Joily's was het makkelijk bestellen en een snelle levering. Ook hebben zij een transparante communicatie, ik had 2 tubes concentrated besteld en kreeg vrijwel direct een vriendelijke mail dat er nog maar 1 tube voorradig was maar dat ze de 2e zo snel mogelijk zouden na sturen. 2 dagen na ontvangst van de 1e was de 2e tube er al. Topservice en heel klantgericht! Ik bestel hier zeker nog!

Zowel de service als de thee zijn goed

Ik ben fan van deze thee omdat ze lekker is en me heel wat ontspanning brengt

Top product

Zeer tevreden over de zalf voor onderhoud voor onze tattoos

Fijn product

Mooi gemaakt en goed verpakt.

Fijne levering!

Superproduct!

Ik geloofde het pas na het zelf te gebruiken. Ik gebruik nu Nuud om de 4 dagen en heb niks hinder meer van geuren. ook niet na sporten of na zweetaanvallen. Superhandig in gebruik! Topproduct... Weg met spuitdeo's !!

Weet ik niet

Slechts 1 flesje ontvangen

Geweldige ervaring

Snelle en degelijke verzending. Geweldig product, kan het iedere tattoo aanraden, koelt en verzorgd de genezing, ook achteraf is het aanbevolen om af en toe de tattoo's eens in te smeren voor onderhoud, je merkt dadelijk het verschil. Ik wil NIETS ANDERS meer.

Leuk zeepie!!!!

Goed verpakt en kado werd goed gewaardeerd. Verzending ook snel

Vlakwater 7B

1601 EV Enkhuizen