Fijne producten voor een eerlijke prijs

De wasbare wattenschijfjes gebruik ik al een tijd naar tevredenheid en nu heb ik mijn verzameling uitgebreid. Een tip voor de verpakking van de menstruatiecup: de tekst ‘voor vrouwen die nog niet zijn bevallen’ komt anno 2022 waarin een kinderwens niet vanzelfsprekend is, een beetje vreemd over.

Snel en goed

Spullen besteld via de site. Alles snel en goed geleverd. Communicatie verloopt prima. Gewoon top

Mooie producten snelle verzending

Het product assortiment is niet heel uitgebreid maar dat wat ze hebben is van goede kwaliteit en duurzaam, dus they practice what they preach. De website is mooi, levering altijd snel binnen. De producten zijn ook sjiek en duurzaam., zelfs verzending zo duurzaam mogelijk verpakt. Echte aanrader.

Zoveel fijner dan maandverband!

Veel fijner dan maandverband, geen nare luchtjes, verschuift niet en ademt. Ik ben fan!

Doen wat ze beloven

Duidelijk omschrijving van de producten Goede gebruiksaanwijzing Veel keuze maar hierbij ook duidelijke hulp Goede verzending en op tijd Goed bereikbaar

mooie product & goede service

Ik ben heel blij met de service en mijn producten. Ik zal zeker doorgaan om te bestellen!

Product snel verzonden en leuk om een persoonlijk groeikaartje erbij te ontvangen.

goed en snel geholpen

ik krijg heel rode huid van scheren

mijn ervaring vind niet zo . want ik krijg roden huid van en het brand als ik me ge scheer hebt

Zit erg fijn

Meerdere merken al geprobeerd. Deze is toch mijn favoriet!

Raasdorperweg 52 H

1175 KX Lijnden

+31 6 20502081

Over Bamboozy

Duurzame plasticvrije producten. Help je mee naar minder afval?