Afmetingen kloppen niet

Het is een mooie plaid, maar het is bij lange na geen 200 cm, dus te kort om op bed te leggen. Jammer.

Een super deken en de volgende dag in huis.

Cadeau is goed ontvangen door vriendin

Heerlijk warm dekentje

Precies wat aangegeven was, geen enkele reden om niet tevreden te zijn. Heerlijke deken voor op de bank

Fijne deken en snel geleverd, kortom zeer tevreden

Fijne deken en snel geleverd, kortom zeer tevreden

Mooie kwaliteit. Zeker al zijn plaats gekregen.

Geweldig!

Een hele mooie geweven wollen plaid besteldvan McNutt of Donegal Irelland. Was snel geleverd en maakt nu onze bank een stuk vrolijker door de mooie kleuren en sublieme kwaliteit.!

Fijne klantenservice die snel antwoord op mijn vraag gaf. Mooie items en snelle verzending. Ben blij met mijn plaid. Gewoon goed!

zalig zacht en warm

keek ernaar uit om mijn cadeau te ontvangen. Zeer mooi, warm en zalig om het op mij te hebben. Alleen spijtig dat het moeilijk te reinigen is als je 2 grote honden in huis hebt met lang haar.

Levering prima, after sales helaas minder.

Heb een ander dekentje ontvangen dan besteld. Degene voor wie ik het dekentje heb besteld, wilde het ontvangen dekentje toch houden. Ik heb wel een e-mail gestuurd over de foute levering ook met de vraag wat de prijs en omschrijving van het dekentje is. Het ontvangen dekentje staat niet op de site en op de verpakking staat ook geen informatie. Helaas na een week nog niets gehoord, ook geen ontvangstbevestiging. Wel 2x verzoek om review…….

Top !

Levering zoals aangegeven. Supersnel. Prachtige deken, mooie kwaliteit

mooiiiii

Aangenaam zacht en precies het kleur dat ik zocht. Levering zoals beloofd: perfect!

Snelle levering, mooie kwaliteit!

2 wollen plaids besteld, waarvan de kleuren prachtig zijn alsook de kwaliteit.

mooie kwaliteit, correcte prijs, snel geleverd

prachtig dekentje, snelle bezorging

Heel mooi Iers wollen dekentje, goede prijs en snelle bezorging.

prima product, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit . Goede service .

Tegenvaller

Deken is minder warm als verwacht

Weer blij met het nieuwe dekentje.

Wij kochten vorig jaar 2 dekentjes bij u. Met Schotse wol. Dit nieuwe is met Ierse wol. Minder zacht, maar het voldoet voor het doel. De kleuren zijn ook passend. Zending was snel. Weer tevreden dus.

Mooie dekens

En snelle levering.

Mooie deken en snelle levering

Snel na bestelling dekens ontvangen, mooie kwaliteit, heerlijk zacht, decoratief. Goede aankoop.

Uitgebreide keus, gunstige prijzen en snelle levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending en ik ben tevreden met mijn bestelling

Ruime keus snelle levering

Wat een groot assortiment bij dit bedrijf de keuze was niet mogelijk. Snelle service!

Dorpsstraat 9

5529 AV Casteren

Over Dekentje.nl

Op dekentje.nl vind je de mooiste, gezelligste en warmste plaids & dekens, bedspreien, babydekens en picknickkleden. Maak van jouw huis een thuis en kies je favoriete deken! Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.