Helemaal top

Snelle verzending. Prima

Een hele tevreden klant..

Veel keus, goede kwaliteit en snelle service! Mijn dochtertje is er erg blij mee, het staat heel mooi in haar nieuwe kamer en ze ligt er aankomende winter lekker warmpjes bij.

Zacht groot warm

Voor kind met autisme is dit een heerlijk dekentje om in weg te kruipen!

Prachtig

Precies de juiste kleur, fijn materiaal en goede kwaliteit

Fabulous

Geweldig product en mooi en warm superb

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Als het winter wordt koop ik nog een dekentje

Prima service. Supersnel.

Overtreft alle verwachtingen!

Prachtige deken. Had dezelfde deken in een andere kleur in een winkel gezien, maar wilde graag een iets neutralere kleur. Jullie waren erg snel met het leveren van mijn bestelling.

Maar 1 van 2 plaids vergoed gekregen

Ik heb enkele weken geleden 2 plaids voor 168€ besteld. Helaas geen match en alles netjes op eigen kosten teruggestuurd (inclusief etiketten en originele verpakking). Echter heb ik maar de helft (84€ dus) terugbetaald gekregen. Klantenservice niet bereikbaar en tot nu toe blijft mijn verzoek per e-mail (omdat de klantenservice telefonisch niet bereikbaar is) onbeantwoord. Ik zou dit daarom niet aanraden maar hoop toch dat ik snel het resterend bedrag teruggestort zal krijgen.

Mooie deken en snel in huis!

Mooie collectie ik ga er vaker bestellen!

Blij

Cadeau is blij ontvangen

Heel mooi en zacht dekentje, die niet prikt.

Het dekentje sprak mij erg aan omdat de kleuren zo mooi waren op de foto's op de website. Echt een heel mooi dekentje, die met zijn herfst kleuren, ook het hele jaar te gebruiken is. De kleuren waren in het echt helaas wat minder helder en fel dan op de website te zien was op de foto's. Misschien worden de foto's gemaakt bij feller daglicht, waardoor de kleuren helderder lijken? Ben toch erg tevreden met het dekentje.

WAUW

Snel, kwaliteit en prettig contact.

was een kado aan dochter

dochter blij verrast bevalt goed

Aan te bevelen.

Twee FratiHome zachte bamboe plaids besteld in de kleur groen/blauw. Prachtige plaids waar ik heel blij mee ben. Voelen zacht aan en zijn ruim van formaat. Wanneer ik een minpunt mag noemen is het de omschrijving van de kleur. Dit neigt echt meer naar groen dan blauw. De omschrijving blauw/groen is miz niet correct. Pakket werd de volgende dag geleverd door Post.nl

Lekker dekentje, zit er goed uit

En is een lekker wegkruipen dekentje

Snelle levering, prachtig dekentje!

Hele fijne ervaring, mijn bestelling bij Dekentje.nl kwam de volgende dag aan.

Uitgebreide website en snelle levering

Mooie kussentjes en leuk thema; retro. Snelle levering

Fijn plaid,;mooie kwaliteit,lekker warm.

Snel en netjes geleverd

mooie kwaliteit, goede en snelle levering

Het is deken van hele mooie kwaliteit, het artikel is zoals beschreven op de site. Het contact, de verzending gaat erg snel!

De wollen deken van de Mc Nutt collection, is precies zoals beschreven op de website. Ook qua kleur. Goede kwaliteit Vlotte verzending. 1 dag na bestellen geleverd. Prima verpakt.

Geen enkele reactie op mail

Een wollen deken gekocht die wél mooi is, maar waar hele plukken wol vanaf komen. Vreselijk! Ik heb hem nu in een zak in een kast gedaan, want ik bleef stofzuigen. Ik heb gevraagd om tips om het eventueel te verminderen....het is nu ruim een week later en ik heb niets gehoord. €85,00 naar de maan, dus nee, ik bestel hier nooit meer.

Fijne website, snelle verzending, zacht plaid

Niks mis mee!

Duidelijke website, snelle bezorging.

Duidelijke website. Vlotte bezorging, mooi product

Heerlijk warm

Dorpsstraat 9

5529 AV Casteren

Over Dekentje.nl

Op dekentje.nl vind je de mooiste, gezelligste en warmste plaids & dekens, bedspreien, babydekens en picknickkleden. Maak van jouw huis een thuis en kies je favoriete deken! Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.