Wederom geheel naar wens!

Een prachtige zachte mooie kwaliteit plaid gekocht die vlot werd geleverd!

Prima, snelle levering. Blij met het dekentje

Mooi product,

Echt mooi Materiaal

Ik heb het kado gedaan En ze was er zo blij mee en bevalt goed

Heerlijk zacht en warm

Heel blij met de dekens! Als je er onder ligt, wil je er niet meer onder vandaan.

Snelle levering, En het plaid ziet er fantastisch uit. Ben er erg blij mee.

Snelle levering van prachtige deken!

Soort knuffeldeken besteld via Dekentje.nl. Zeer snelle bevestiging ontvangen. De levering verliep ook snel en naar tevredenheid. Wat wil je nog meer? Chapeau voor jullie.

Snel geleverd, mooie plaids.

Zeer tevreden met onze aankoop, zachte warme plaids. Zeker aan te raden webshop!

Ideeal

Gezocht naar een geschikt kleed voor vakantie. Blij met de waterafstotende onderkant en de zachte bovenkant. Wel gecoat maar daardoor ook vochtvrij.

Snelle levering en snel antwoorden op vragen

Kwalitatief mooi picknickkleed en lekker zacht

Hele mooie plaids

Mooie kwaliteit en kleur

Vlotte service

Vlotte en snelle levering. Kwaliteit dekentje is beneden verwachting. Er werd gemeld dat het zacht was, maar is heel stug en niet soepel…

veel keuze top kwaliteit

nergens heb ik zo'n grote keuze wollen dekens gevonden. Ze zijn heerlijk warm en zacht. Super vlotte levering. Goed verpakt

snelle levering, prachtig product

Snel geleverd, product voldoet helemaal aan de verwachting. mooie collectie

blij met de dekens, maar niet helemaal tevreden over het omgaan met mij als mens.

Natuurlijk ben ik blij dat ik de dekens nu heb die jullie voor mij hebben laten overkomen! Maar..... ik vond het niet integer dat jullie ze al besteld hadden en ik voor het bestellen nog geen toestemming had gegeven. Ik had hier mijn reden voor. Hierdoor kan ik niet zeker weten wat ik aan jullie heb, zou ik in de toekomst nogmaals met jullie contact hebben. Met vriendelijke groet, Marja (MacNutt/sahara linnen)

Slechte ervaring

Jammer genoeg een deken met veel rood besteld maar een p…bruine gekregen . Kan niet reclameren want ‘ kleurverschil kon optreden ivm procedé .

prima product en prima service

het geleverde picnic kleed viel wat tegen in kleur. Omruilen geen probleem, ik kreeg ook nog foto's opgestuurd van een alternatief. De kwaliteit is prima, precies wat we nodig hebben. De communicatie was vriendelijk en behulpzaam. Telefonisch contact vind ik altijd mis maar op deze manier ging het ook prima.

Goede picknickdeken

Fijn picknickdekentje en snel geleverd! Ik ben er heel blij mee.

Heerlijke plaid!

Snel bezorgd, goede service

Snel geleverd, mooie plaid, goede prijs

Heerlijk dekentje, mooie kleur, erg snel geleverd

Één opmerking (vraag): prima dat er maar één verpakking omheen zat. Kan het echter ook anders/milieuvriendelijker worden verpakt dan in plastic?

Snelle levering en fijn product

Snelle levering en fijn product

Prachtige deken

Mooie deken, super kwaliteit. Snelle levering. Heel tevreden.

Prima dekentje om de achterbank van de auto tegen modder enzo te beschermen

Goede bezorging , prima product.

Bestellen en inderdaad de volgende dag ontvangen. Netjes verpakt en prachtige plaid.

Top kwaliteit

Snelle levering en een mooie plaid, lekker warm en mooie kwaliteit. Heb inmiddels een tweede gekocht.

Dorpsstraat 9

5529 AV Casteren

Over Dekentje.nl

Op dekentje.nl vind je de mooiste, gezelligste en warmste plaids & dekens, bedspreien, babydekens en picknickkleden. Maak van jouw huis een thuis en kies je favoriete deken! Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.