Prachtig

Hele mooie kwaliteit Voor mij wel groot Dat went wel denk ik Alpalka mooi kleur mooi Ik heb groen

Mooie dekens, super snel bezorgd.

Gebruikmakend van Singles day korting kregen we supersnel drie mooie Ierse wollen dekens in huis.

Mooie producten waar we al lang van genieten. Ook na lang gebruik zijn onze dekentjes nog steeds prachtig. pijlsnelle levering bovendien.

Ik heb een prachtige deken gekocht bij Dekentje.nl

Dekentje.nl doet wat het beloofd. Mooie producten en een goede service! Ik heb weer een mooie deken voor bij de bank bij hun gekocht. De kleur kwam overeen met de foto op de site en ik had hem heel snel in huis. Ik weet waar ik mijn plaids en dekentjes moet kopen!

Zeer snelle bezorging. Heerlijk merinowollen dekentje, lekker zacht en past goed in interieur. Echt een aanrader!

Mooie deken wel wat dun

Mooie deken wel wat dun

Leuke aan bieding, duidelijke website, beschrijving klopt, razendsnel in huis.

I have not received my order

I have not received my order

Ik kom hier vast terug!

Mooie collectie dekens/plaids! Goed verpakt en snel verzonden.

lekker confortabel deken

Mooie kwaliteit, ik ben er heel blij mee

Snelle levering en mooie deken.

Snelle levering en mooie deken.

Buitengewone service

Na gemakkelijk bestellen werd stipt op tijd geleverd. Perfect!

Prachtige deken, top verzending.

De deken is van super hoge kwaliteit. Hij is erg snel verzonden en kon gelukkig veilig afgeleverd worden op een ophaalpunt. De verpakking is sterk en veilig. Erg tevreden!

Helemaal goed

Supersnel geleverd en helemaal volgens de beschrijving op de site. Het dekentje had wat dikker gemogen, maar ik ben toch heel tevreden.

Er warmpjes bijzitten was snel geregeld!

Duidelijke website, veel keuze, mooie producten, goede bezorgservice, binnen een dag in huis.

Lekker warme deken

Lekker met deze warme deken 's avonds op de bank.

Goede website, kleuren worden goed weergegeven, levering snel en volgens afspraak.

Niet goed

Zwart besteld, groen ontvangen. Retour 6,95 euro kosten. Zoeken waar is nog een postnl. Punt, halve stad doorrijden. Kost tijd en geld.

Uitstekend product

Zeer snelle verzending, minder dan 12 uur tijd. Het merinowollen dekentje is zeer zacht en lekker warm. Zeker en vast zijn prijs waard!

Top deken

Goed verpakt en snel geleverd. Een top deken!!

Snel geleverd en prachtige kwaliteit deken

Snel geleverd, dag na de bestelling al. Zeer goed verpakt, leek wel een cadeau! Prachtige deken, goede kwaliteit. Kleuren komen overeen als op de site. Heerlijk warm! Erg blij mee. Niet echt goedkoop, maar het geld meer dan waard!

Productiefout in deken MvNutt

Draden in willen deken zitten los. Nog niet teruggestuurd, want verzendkosten zijn volgens de site voor jezelf.....

Snelle levering, mooi materiaal, fijn cadeau!

Lekker warm dekentje als verjaardag voor 80 jarige.

Prachtige deken precies zoals de foto's . Goede service. Goede verpakking. En snelle levering. Ik ga genieten van deze deken.

alles naar wens. Kwaliteit van product, design van product, verzending.

Alles naar wens. Kwaliteit van product, design van product, en vlotte verzending.

Dorpsstraat 9

5529 AV Casteren

Over Dekentje.nl

Op dekentje.nl vind je de mooiste, gezelligste en warmste plaids & dekens, bedspreien, babydekens en picknickkleden. Maak van jouw huis een thuis en kies je favoriete deken! Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.