Had er meer van verwacht voor die prijs

Mooie kleuren wel erg dun

Een prachtige deken.

Zeer tevreden over product en bezorging.

Snelle levering goed product

Helemaal tevreden

Snelle levering en schitterende plaid!

Ik ben zeer tevreden, de levering ging vlot en de kwaliteit van de Mcnutt plaid is fantastisch!

Het mooiste dekentje in huis...

Een prachtige deken in een mooie en praktische verpakking om eventueel de deken op te bergen in de zomer. Ik verheug mij stiekem al op de winter :-)

Mijn bestelling werd snel geleverd in een stevige verpakking. Aandachtspuntje: de doos was nogal ruim voor één dekentje. De plaid zelf is mooi en comfortabel. Ga ik echt van genieten komende winter.

Erg snelle service

Fijne duidelijke website, gemakkelijk te zien wat er op voorraad is. Dezelfde dag nog verzonden. Plaid netjes verpakt. Een persoonlijk briefje zou het nog leuker maken.

Vlotte verzending

Mooi dekentje, juiste prijs, vlug ontvangen en goed verpakt. Heel erg blij mee.

Snelle levering van een mooi dekentje!

Mooi dekentje. Knap om dit zo te maken vanuit een heel andere grondstof.

mooi snel

geslaagde aan koop. zoals beloofd direct geleverd. De informatie en kleur van de deken op de site kwam helemaal overeen met de deken in het echt.

Snelle levering en mooi verpakt

Helemaal tevreden. Altijd leuk als iets wat je besteld ook snel en mooi geleverd wordt. Niet in een zak of zo, maar in een mooie grote doos.

Snelle service en prachtig product!

Het picknickkleed is precies wat we zochten, duurzaam en door Dekentje.nl snel bezorgd. We zijn erg tevreden.

Prachtige deken, snel en soepel geleverd

Belandde op deze site in mijn zoektocht naar een mooi en kwalitatief picknickkleed en ben heel blij met mijn aankoop. Is het geld waard. En werd snel en soepel geleverd, zonder plastic.

Mooie deken. Snel geleverd

...

Supersnelle verzending, prachtige deken, aanrader!

Mooie plaids!

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

De deken is snel en correct geleverd en bevalt uitstekend.

prachtige van goede kwaliteit plaid

vlugge en correcte levering

Prachtige kwaliteit wolken deken

Wat een mooie deken. Twee kanten te gebruiken, grijs en Peach. Snelle levering en goed verpakt. Blij mee!

Práchtig dekentje

Mooi dessin, heerlijke organische katoen. Kortom een aanwinst

Prima, maar verpakking kan beter

Het cadeau viel in de smaak. De kwaliteit lijkt goed. Wel een minpunt betreffende de verpakking. Ik heb de plaid ontvangen in een doos waar wel 3 of 4 plaids inpassen. Jammer, want er wordt nu heel veel lucht vervoerd en daardoor kunnen er minder pakketten in de bus van de vervoerder. Minpunt voor t milieu en de pakketbezorger.

Prachtige deken.

Ziet er heel mooi uit. Hoe het voelt, weet ik nog niet. Het is te warm om eronder te zitten/liggen.

Fijne deken, snelle levering

Fijne deken, snelle levering

Snel in huis. Goed verpakt en hele fijne dekens, hoge kwaliteit.

Snelle bezorging en mooie kwaliteit

Makkelijk bestellen via de website, snelle bezorging & goede kwaliteit.

Dorpsstraat 9

5529 AV Casteren

Over Dekentje.nl

Op dekentje.nl vind je de mooiste, gezelligste en warmste plaids & dekens, bedspreien, babydekens en picknickkleden. Maak van jouw huis een thuis en kies je favoriete deken! Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.