Goede website en snelle levering

vandaag besteld, morgen in huis!

Vlotte bestelling, administratief volledig.

Prima eerste bestelling!

Ik zocht handgel in 1 ltr flacons. Deze waren er helaas niet meer. Keurig mailcontact over een vervangende artikel. Bestelling keurig verpakt. Aanrader!

Persoonlijke service en meedenken

Prettig persoonlijk contact met vaste medewerkers. Fijn dat er meegedacht wordt en snelle levering.

Niets op aan te merken.

Snel en netjes

Prima, alles weer netjes geleverd.

Fijn om op de website meteen je historie te kunnen vinden. Dan hoef je niet steeds te zoeken naar de artikelen die je regelmatig bestelt.

goede service, vriendelijke afhandeling

persoonlijk hulp, meedenken en vriendelijk en persoonlijke afhandeling

tevreden

Goede klantenservice, ruim assortiment, fijn persoonlijk contact en andere afspraken mogelijk

Slechte bereikbaarheid

Helaas slecht bereikbaar, zowel per mail als telefonisch niet te bereiken. Was niet duidelijk dat het bedrijf gesloten was, erg lang moeten wachten op de bestelling.

Niet op afgesproken termijn geleverd

Ik koos voor easy4office vanwege de levering binnen 1 werkdag, zoals op de website staat. Zonder daarover geïnformeerd te worden, werd mijn bestelling toch pas de tweede werkdag geleverd. Jammer.

top

bestelling aangepast naar onze normen flessen niet in voorraad 3000 ml aangepast naar 6 ipv 3 flessen dus top bediening

Net en goed product. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

goede service en kantoorleverancier

goede service, indien op maat, goede bereikbaarheid, prima assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding voelt als een familie bedrijf waar je nog persoonlijke contact hebt

Heel correct geholpen

Goed geholpen

Snel, keurig solide verpakt.

Eerdere bestelling niet meer leverbaar, Vervangend product voorgesteld. OK.

ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering.

Snel, goed en groot assortiment alles voor kantoor!

Alles voor kantoor, snel geleverd en netjes verzorgd.

Vriendelijk personeel

Snelle levering en vriendelijk personeel.

Bestelling geplaatst, na telefoontje kon het direct opgehaald worden

Redelijk.

Helaas slecht verpakt waardoor er een flinke kreukel in zat.

Snel en degelijk geleverd

Snel en degelijk geleverd

Helaas niets aan mijn bestelling gehad. Had 'm in de auto gelegd maar deze is gestolen helaas uit de

Helaas is mijn doos uit mijn auto gestolen. Maar levering was goed en prima.

Veel mails maar geen track & trace

Begin van de week besteld. Nog steeds niets binnen. Ook geen track & trace code ontvangen

Valeton 9c

5301 VM Zaltbommel

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!