Goede en betrouwbare levering

Bestelling is altijd binnen paar dagen binnen.

Zeer goede service

Wij bestellen al een aantal jaar producten via Easy4Office. De site is er duidelijk en toegankelijk. Bij vragen is de telefonische ondersteuning altijd netjes en duidelijk, ze denken graag met je mee.

Mooie stoelen, snel geleverd

Ik had de stoelen met een week in huis, afgeleverd door hun eigen bezorgdienst. Blij mee!

makkelijk uitzoeken en bestellen

makkelijk uitzoeken en bestellen

+ Producten prima - 2x levering op oude adres

+ Producten prima - 2x levering op oude adres

Snelle levering en altijd vriendelijke support

Levering van de bestelling volgt meestal binnen 2 werkdagen. Als er vragen zijn over een artikel of bestelling, is er telefonisch vriendelijke support beschikbaar.

zoals het hoort , goed

Dikke plus.

Snelle reactie

Omdat de bestelling niet aankwam binnen 4 dagen, is er meteen een nieuwe agendavulling gestuurd, die prompt een dag later aankwam! Goede service !

De leverancier had her product niet tijdig kunnen leveren, maar zij hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pakketje toch voor de feestdagen binnen had. Echt super.

Zeker doen!

Goede service.

Goede service en snelle levering.

Mijn ervaring is dat ik het nu erg makkelijk vind dat jullie zo dichtbij zitten en dat ik dus makkelijk naar jullie toe kan. Tevens de klantvriendelijke service is uitstekend.

Prima bedrjif

Krijg altijd netjes op tijd feedback voor vragen. Alles wordt netjes geleverd. Facturatie gaat prima.

Goed paginaoverzicht op website

Snelle en goede levering

geen

geen

Alles zeer goed!

Voordelige prijs, zeer vlotte bezorging en super verpakt.

Gewoon goed!

Voor ons bedrijf hebben ze alles wat we nodig hebben. Mocht ooit iets qua levering vertraging oplopen dan bieden ze op voorhand een uitstekend alternatief.

Producten ontvangen, alleen was de bezorging wat later dan beloofd door drukte. Wel snelle reactie ontvangen na mijn vraag waar het pakketje bleef.

Snel en heel uitbundig verpakt mak weliets minder karton

Mooie kwaliteit

Mooie laptop tas besteld en ontvangen op korte termijn. Tas is van goede kwaliteit en functioneel.

Vriendelijk

Ondanks dat het bestelde item niet meer voorradig was, ben ik super vriendelijk geholpen en blij met het item in een andere kleur!

Ik heb potloden van Caran d'Ache besteld bij Easy4Office, door een promotie waren ze de goedkoopste op het web. Bovendien werd de doos zorgvuldig ingepakt, zodat de potloden zeker niet beschadigd konden toekomen. Het had een tijdje geduurd (een week) voor mijn bestelling aankwam, maar ik had een mail gestuurd met vraag wanneer mijn pakketje zou toekomen en de dag erna had ik reeds antwoord met waar de bestelling zich momenteel bevond. Super !

Valeton 9c

5301 VM Zaltbommel