Prima planten

Goede service en volgens afspraak geleverd echt een aanrader

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Ik hoop straks een mooie heg
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Echt een aanrader goed product

Helemaal prima

Bestelling ging makkelijk, communicatie was ok. Bezorgkosten wel wat duur, maar daarentegen heel netjes afgeleverd. Dat mag wel wat kosten :) Zou volgende keer weer bestelling plaatsen als nodig!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? N.v.t.

Goede planten, goed verpakt, duidelijk bestelproces

Fijne webshop, duidelijkheid in bestelproces, prima kwaliteit planten.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Beukenplanten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Gewoon doen!

Mooie liguster plantjes

De liguster plantjes staan inmiddels mooi in de tuin. De bezorging was perfect volgens afspraak. Ik vond het ook erg attent dat een deel van de bezorgkosten werden teruggestort omdat er minder verzendmateriaal nodig was.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie liguster haag
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Qweeker zou zeker in de top 3 van te overwegen kwekerijen staan om planten bij te bestellen

Online besteld, prima opvolging, op afgesproken datum stond ons pakket klaar, hulp bij inladen, kortom, prima service.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.

goed verzorgd en safe levering

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? kwalitatief goed.

Mooie planten en goed advies

Na fijn e-mail contact en goed advies de planten opgehaald. Uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijs.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie laurier haag die al op hoogte is

Topbedrijf

Zeer makkelijk om te bestellen Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Bedrijf is zeer goed te vinden . Zeer vriendelijke mensen daar op het bedrijf. Aanrader voor iedereen.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Prima service leveren ze

Mooi materiaal

Het haagplantsoen zien er goed uit. Soms wat eenzijdig en krom wortelgestel. Maar ja in november geplant, dus ze moeten nog gaan groeien. Daarna kun je eigenlijk pas echt een beoordeling geven.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Goede service
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Goede prijs-kwaliteit verhouding

Super ervaring

Behoorlijke bestelling Portugese Laurier geplaatst. Communicatie via de mail gaat snel en correct! Erg mooie en sterke planten geleverd! Ik zal Qweeker zeker aanbevelen voor een bestelling!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Portugese Laurier
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Doen

Professionele en klantvriendelijke kweker

Van bestellen tot en met afhalen van de planten een prettige ervaring aan overgehouden. Website geeft veel informatie bij het bestellen, na bestellen wordt je continue op de hoogte gehouden over bestelling en worden nog tips gegeven. Afhalen bij de kweker ook erg vriendelijk en behulpzaam. Planten staan nu paar weken in de tuin en lijken ook allemaal goed aan te slaan.

Keurig netjes geholpen , goede kwaliteit planten, idem aflevering

Keurig netjes geholpen , goede kwaliteit planten, idem aflevering

Vriendelijk en persoonlijk geholpen en mooie boompjes en struiken

mooie struiken, goede kwaliteit

prachtige struiken geleverd met goede wortels. nette verzending in stevige doos. top.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? 5 struiken
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? doen

Perfecte kwaliteit en kevering

Gewoon prima

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Mooie boompjes
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Goede kwaliteit en service

Goede bezorgservice/goede kwaliteit

Ik ben ontzettend blij met de boompjes die ik heb gekocht, goede bezorgdienst duidelijkheid over de bezorging via email en tekst bericht . Goede uitleg over het planten en verzorgen. Ik ga zeker nogmaals bestellen daarbij was de verpakking perfect!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Zeker iets gaan bestellen bij Qweeker

Super service en top product

Portugese laurier besteld, snel en netjes bezorgd. Eerst via de mail contact gehad hier ook netjes en snel antwoord op ontvangen. De struiken zien er super uit, mooi formaat en goede volle struiken. Al met al een dikke aanrader!!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Portugese laurier haag
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Zeker doen!

Ik kreeg met uitzondering 1 portugese laulier, om dat men op de kwekerij toch boompjes moest uitsteken. Op de ophaaldag stond mijn struik netjes op de pallet. Met een pootadvies er bij. De pellet werd met bhv de heftruck naar mijn aanhanger gereden. Daar werdt mij ook verteld dat de wortelkluit in het zijl verpakt moest worden om uitdroging te voorkomen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn complimenten.

Super klantervaring

Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik ben erg enthousiast over Qweeker. Een goed voorbeeld van top klantenservice. Ik had per abuis een niet groen blijvende haag besteld (haagbeuk). Gelukkig kon ik deze toch nog omruilen voor groenblijvende haag (Portugese Laurier). Super vriendelijk geholpen door Jelle. En ook leuk om tips over het verzorgen van de haag te ontvangen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? positieve klantervaring
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? vriendelijk en top klantenservice

Het was oke

Boom was gelukkig in goeie conditie Hij was alleen ondersteboven geleverd waardoor alles onder het zand zat

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Noorse esdoorn

mooie gezonde planten

prima goed uitziende planten. Altijd een gok online planten bestellen, maar deze zijn prima

Snelle reactie en levering, mooie bomen.

De communicatie verliep vlot en de afspraken zijn goed nagekomen. Mooie bomen voor een schappelijke prijs. De levering verliep ook vlot.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Prettige ervaring en mooie bomen

Gewoon keurig

Levering van mijn bestelling keurig aangekomen. 3 krentenboompjes en 1 lijsterbes professioneel verpakt met duidelijke plantinstructies. Via de mail ook nog nuttige informatie en tips ontvangen. Heel tevreden. Koerier bracht de spullen niet op verzoek achterom in de tuin helaas, maar het is dan ook geen eigen vervoer van Qweeker zelf.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Blijdschap
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Het loont de moeite om eens op hun site te kijken/vergelijken

Goede volle brede planten.

Netjes afgeleverd, ziet er goed uit en zijn lekker breed wat vaak ontbreekt bij kwekers.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Ilex Aquafolium, Sorbus Aucuparia, Viburnum opulus, Euoynimus Europeaus, Acer Campestre, Rhamnus Frangula
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Goede volle brede planten, worden netjes afgeleverd en hebben de hoogte die gezegt word.

Zorgvuldig

Mijn bestelling kwam netjes verpakt en niet uitgedroogd aan

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Planten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Als van toepassing

Goorbaan 9

4881 MH Zundert