Ik was erg blij met de snelle levering en goede communicatie. Alles zag er goed uit en werd op de daar voorbestemde plek afgeleverd. Ik kon meteen aan de slag. Als ik het goed waarneem zijn de struiken goed aan het groeien.
De planten zijn fraai verpakt en in een zeer goede conditie aangekomen. Groter zelfs dan besteld! Kan niet beter, ga zo door.
Mijn bestelling werd voorvoortvarend afgehandeld en ik [in de ochtend besteld] dezelfde dag nog afhalen. 2 uur later zat de bestelling in de grond ;)
De planten waren perfect verpakt en groter dan ik had verwacht. Ze staan nu een week in de tuin en slaan goed aan.
Kleine haagje 5 stuks avond van te voren besteld en de volgende ochtend gelijk opgehaald. Duidelijke instructie mail gekregen hoe te planten. Ben zeer tevreden
zeer goede gezonde haagplanten, Portugese laurier.
Mooie gezonde boom. Voldeed precies aaan mijn verwachtingen. Goede lengte en zorgvuldig verpakt.
Zeer duidelijke website, en troef is dat je zelf kan afhalen waardoor je dure verzendkosten die een hogere kost als de planten zelf uitspaart. Ter plaatse ook zeer vriendelijk ontvangen en nuttig advies gekregen!
Eerste keer besteld bij Qweeker. 60 st Haagbeuk planten in pot kwamen keurig verpakt in dozen. Grond/kluit goed vochtig. Goede kwaliteit planten. Hoogte 30-50 cm besteld. Hoogte dichter bij 50 cm dan 30cm.
Keurige levering en bij het bestellen met vragen keurige en snelle reactie. Bestelde planten waren prachtig.
Planten zagen er prima uit.
Leuke groene boompjes mogen ontvangen! Alles volgens planning!
Planten zijn uitstekend Contact is vriendelijk Advies inwinnen is traag, kan niet bellen. Als dat mogelijk was het ik in één dag besteld, nu duurde het 5 dagen. Moest steeds op antwoord wachten. Dit is een groot probleem, zou daarom een volgende keer ergens anders gaan kijken.
Planten zien er prima uit. Snel leverbaar en een goede prijs.
Een snelle offerte, een goed advies, snelle bestelling, en mazzel bij de (vroege) aflevering van het pallet zorgde samen voor een uitstekende ervaring. Het wortelgoed was ook van uitstekende kwaliteit.
Niks op aan te merken! Goede adviezen en mooie plantjes ontvangen
Via online bestelling direct kontakt. Met deskundig advies.
Moest een aantal beukenhaagjes hebben om een aantal dode haagjes te vervangen, ook bij zo’n klein aantal prima service!
Prima service, goede informatie overlevering en behandeling van excellente kwaliteit planten.
We hebben twee verschillende hoogtes liguster haagplanten besteld. Ze waren erg goed verpakt. Wat ervoor heeft gezorgd dat ze goed beschermd waren tegen de vervoerder die minder zorgvuldig was. Goede instructie en snelle levering.
super kwaliteit
prima bedrijf, netjes afgehandeld.
Goede kwaliteit, snel verstuurd, goed verpakt. Goede info en leuk de berichtjes op de krat en erna.