Heel snelle en correcte service, mooi, kwalitatief en heel aangenaam in de communicatie

een superservice, bijzonder snel en heel aangenaam: achter deze site zitten echte mensen met een groot hart voor hun producten en de klanten

Fijn contact en erg mooie producten!

Producten waren helemaal volgens onze verwachtingen! Erg blij met het nieuwe servies en olijfolie fles.

Uitstekend, mooie producten, vriendelijke en snelle bezorging.

Leuke communicatie. Goed en leuk ingepakt. Snelle levering. Aanrader.

Perfecte en snelle service!

Ik kocht een prachtige kan waarover ik de dag erna meteen een appje kreeg dat deze al was verzonden én ik 20% korting kreeg die pas later die week in zou gaan. Perfecte service!

Leuke cadeauverpakking

Prettige service

Top producten en service Ik had per ongeluk de bestelling dubbel Gedaan en kreeg per mail hier meteen reactie op of dit wel klopte en ook meteen weer opgelost Top!!!

Mooie producten

Wat een mooie producten! Zeer behulpzaam en klantvriendelijk en heel snel antwoord op vragen.

Mooie producten, goed communicatie en snelle levering

Geweldige producten en service!

Het is een feestje om hier iets te bestellen. Aan alles merk je de passie van de eigenaren. Kirsten snapt wat service is. Vragen worden keurig netjes én direct beantwoord via de mail. De bestelde items zijn stuk voor stuk super mooi en luxe ingepakt. Wat een verademing vergeleken met veel andere webshops. Heerlijk! Een zeer tevreden klant hier. ♥️

Na een vakantie in Puglia is dit zo’n fijne site om iets moois te bestellen. Het pakketje voelt echt als een cadeau voor jezelf. Zo vol zorg ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Heel fijn dat jullie dit overgenomen hebben. Ga zo door!

Mooie olijfolie flesjes!

Goed verpakt. Hele mooie flesjes. Enorm blij met mijn aankoop

Snelle levering van prachtig aardewerk.

La Dolce Vita !

Zo mooi geschreven. Heel veel info. Het wordt zeker een rijke ervaring om Puglia te ontdekken. Dank je wel. Mangia bene , Ridi spesso , Ama molto !

Aanrader!

Mooie producten, snelle levering, goed verpakt en leuk ingepakt. .

Zo jammer dat jullie stoppen!!!

Leuke mensen Leuke pakketjes Geweldig servies

fantastisch

Prima contact en snel geleverd conform afspraak.

Super fijne webshop met persoonlijk contact.

Cadeautje voor een vriendin was zelfs ingepakt met een berichtje erbij!

Alvast bedankt voor het meedenken!

Na een miskleun van PostNL even telefonisch overlegd met Hanneke en samen tot een oplossing gekomen.

Tevreden

Snel en correct geleverd en goed ingepakt.

Erg blij met mijn aankoop. Super snel geleverd. Zelfs op zondag kreeg ik bericht.

snel geleverd en keurig verpakt

Geweldige webshop! Zeker aan te raden!

Mooie producten. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt!

Heerlijke producten uit Puglia

De pasta’s en olijfolie zijn zeer lekker !!! Ook is de levering op tijd!

Kwaliteit v producten en geweldige service

Zeer klantgericht en -vriendelijk en, als nodig goede nazorg. Producten zijn van goede kwaliteit en dat proef je

Koog 27

3344 GH Hendrik-Ido-Ambacht

Over Taste of Puglia

De beste en lekkerste producten uit Puglia. Slow food en slow design uit Puglia, gemaakt door de beste ambachtslieden die de regio heeft. Alles met de hand, aandacht én een hoop liefde gemaakt. Want in de hak van de laars worden tradities in ere gehouden en staat kwaliteit boven kwantiteit. En dat proef je! Creëer Your Italian Moment – gewoon heerlijk thuis.