Super levering, professioneel en zeer attent.

Wat heeft de taste of Puglia een mooi assortiment aan serviezen, heerlijke authentieke producten en daarnaast een ruime keuze aan alles wat je in huis wilt hebben. De serviezen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze kunnen gewoon in de vaatwasser en blijven ook na veelvuldig gebruik mooi. Hanneke is echt een mooie dame met passie voor de zaak en uiteraard voor Puglia. Mijn servieskast raakt aardig vol maar er zijn ook genoeg mooie cadeaus om weg te geven. Van mijn een dikke 10. Kijk vooral ook op de gerelateerde sites voor nog meer inspiratie

Helemaal top.

Heel goed verpakt. En het kado was is zo mooi ingepakt. Echt een feestje om te gaan geven.

Zo mooi ingepakt! Lief persoonlijk kaartje erbij! Top

Een doos vol kadootjes

Ik ben altijd super blij met de levering van mijn bestelling van jullie al die mooie kadootjes die je mG uitpakken en het lieve kaartje erbij. Een grote glimlach als jullie pakket binnenkomt. En altijd super snel, binnen één dag in huis.

Geweldig!

Mooi serviesgoed, de nieuwe aardewerken serveerplankjes en waterkannen zijn zo leuk! Ook heerlijke pasta, saus, kruiden en olijfolie. De koffie is top.... Alles keurig verpakt thuis ontvangen. Wat een leuk bedrijf.

Het was gewoon allemaal goed. Website duidelijk , bestelling makkelijk , ik kreeg zelfs nog de tip om in het weekend te bestellen want dat was er er korting . En ik had "afhalen" gekoen maar omdat ze toch in de buurt waren kwamen ze het wel even brengen :)

Geweldige producten, zeer mooi en goede kwaliteit!

Snelle levering, leuk ingepakt en heel mooi servies, love it!!

Top geregeld en een prachtig servies

Uitstekend.

Echt goede producten

Teruggekomen van een vakantie in Puglia en daar veel pasticciotto leccese gegeten was Ik op zoek naar de originele vormpjes en laat Taste of Puglia deze hebben. Snel besteld en tot mijn grote verrassing was het pakket de volgende dag al thuisbezorgd. Een succesnummer. Deze site staat boven aan mijn favorieten!!!

Boven verwachting goed en leuk!!

Alle spulletjes worden ingepakt als kadootjes; super leuk!! De persoonlijke aandacht voel je in je vingers als je het servies uitpakt!

Spullen besteld en in no time geleverd. Blij mee:-)

Mooi servies en snelle en persoonlijke service

Alles was tip top in orde. Vragen werden snel beantwoord. Servies nog niet gebruikt. Het pakket was met veel liefde ingepakt. Een cadeau voor iedereen die het ontvangt.

Fijn om dit soort specifieke producten gewoon in Nederland te kunnen bestellen.

Nette levering. Goede service en altijd een vriendelijk woord.

Succes!

Makelijk bestellen, snelle levering, goede service!

Inmiddels vaste klant geworden!

Geweldige producten en onwijs fijne mensen.

TasteOfPuglia, altijd top!

Bestellingen worden altijd snel geleverd, leuk ingepakt en heel goed verzorgd. En de collectie wordt steeds groter, dus we blijven terugkomen en bestellen. Ga zo door!

Bellissimo

Snelle levering en mooi ingepakt. Heerlijke Caffe Leccese gedronken en wijn uit de geweldige glazen Ik kom zeker terug!

Heerlijke producten

Met de Latte di Mandorla maken we wekelijks heerlijke Café Leccese. Met een lekkere Torrola erbij! Echt een cadeautje is dat keer op keer. We wanen ons weer even in Puglia!

Pakket ziet er leuk uit. Maar wel prijzig.

Recept is de bereiding goed omschreven maar staat niet in voor hoeveel pasticciotto het is.

Makkelijk om je bestelling te plaatsen, snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken!

Mooie producten, prima communicatie en fijne levering.

Wat een geweldige winkel !

Ik was online op zoek naar bijzondere pizza-borden en zo kwam ik bij Taste of Paglia terecht. En wat een geweldige winkel ! Hele mooie en lekkere producten zijn er te vinden en gewoon alles doen ze perfect: duidelijke communicatie, snelle verzending, verpakking met een persoonlijk kaartje erbij. En die producten! Echt schitterend: handgemaakt en bijzonder. Super-leuke cadeautjes voor jezelf of Italië fans of iedereen met een goede smaak !

Snelle en betrokken service! De spullen uit de webshop zijn kwalitatief goed en mooi.

Supergids!

Hele mooie uitgebreide gids gekocht met goede beschrijvingen. Leuk geschreven en met mooie foto’s erbij. Superhandig om op je telefoon bij je te hebben. Wij waren uiteindelijk maar een middag in Lecce. Wat een heerlijke stad!

Koog 27

3344 GH Hendrik-Ido-Ambacht

Over Taste of Puglia

De beste en lekkerste producten uit Puglia. Slow food en slow design uit Puglia, gemaakt door de beste ambachtslieden die de regio heeft. Alles met de hand, aandacht én een hoop liefde gemaakt. Want in de hak van de laars worden tradities in ere gehouden en staat kwaliteit boven kwantiteit. En dat proef je! Creëer Your Italian Moment – gewoon heerlijk thuis.