wauw

Wauw! Wat een prachtige producten, leuk persoonlijk briefje erbij, super ingepakt en ontzettend snel bezorgd. Dankjulliewel!!

Erg fijn!

Het pakketje dat ik bij Taste of Puglia heb besteld, zag er mooi en aantrekkelijk uit. Goede producten met een leuk berichtje op een Taste of Puglia kaartje.

goed verzorgd

Grote schaal en enkele kleine schalen besteld en keurig verpakt in doos ontvangen . Goede website en financiele afhandeling via internet ging probleemloos.

Een geweldig Italiaans moment!

De bestelling kwam snel, zat onwijs leuk ingepakt en als klap op de vuurpijl kreeg ik er ook een heerlijke Taralli bij! Ottimismo!

Bestelling precies zoals op de websitebezoek

Product exact zoals op de website netjes ingepakt met leuk begeleidend schrijven

Vlot geholpen

Goede producten, veel op voorraad en snel geleverd

Mooie producten en snelle levering

Mooie Italiaanse producten en een fijne service. Een feestje om uit te pakken. Er werd snel gereageerd op mijn vraag. Echt een aanrader.

Prachtige producten en prima service!

Inmiddels best wat besteld bij Happy Puglia! Iedere keer weer een feestje als het pakket binnenkomt. En als de vervoerder wat te ruw met het pakket is geweest, komt er gewoon weer een nieuw pakket! Altijd een persoonlijk kaartje bij de levering. Ik ben inmiddels fan van Happy Puglia!

Keurige levering had ook een vraag en ook die is snel beantwoord !

Geweldig omschreven

Heerlijk om deze gids te lezen! Zoveel voorpret voor onze minivakantie. Je waant je al in Lecce bij het lezen van deze gids.

Mooie producten

Prachtige stijvolle serviessets en snelle levering. Alleen jammer dat in de promotietijd de ovale schalen uitverkocht waren. Wel een mooi kortingspercentage: 20%

Snelle levering en super aardig kaartje

ottimi prodotti e consegna corretta e veloce.

We zijn zeer tevreden over de geleverde producten. Snel en correct geleverd erg leuk verpakt.

Mooie kadootjes

Mooie Italiaanse kadootjes waar iemand blij van wordt. Netjes verpakt en geleverd

Fijne service en geweldige producten

Ik heb zelf 2 keer een volledig 10 persoons servies gekocht En voor 2 collega’s wilde ik een kerstcadeau bestellen en op hun (verschillende) huisadressen laten bezorgen. Dit is heel netjes gedaan en verzorgd Fantastisch

Prachtig cadeau!

Prachtig servies, heel goed verpakt en snel in huis! Bedankt!

Prachtig

Prachtig aardewerk. Hele fraaie olijfolie fles. Goed ingepakt en binnen 48 uur afgeleverd.

Een waar Italiaans cadeau!

Wat een geweldige ervaring. Mooie producten, goed verpakt een echt cadeau.

Korte lijntjes, snelle en goede service

Uitstekende service en goed bereikbaar

Goede ervaring!

Leuke communicatie, snelle levering, mooie producten!

Mijn bestellingen zijn iedere keer met heel veel liefde en zorg ingepakt. Het uitpakken van het pakket is een waar feest.

Snelle en vaak persoonlijke levering

Goed product ook!

Heerlijke producten

Al meerdere keren besteld bij Taste of Puglia. De Olijfolie is echt een aanrader. Altijd leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Bedankt!

Koog 27

3344 GH Hendrik-Ido-Ambacht

Over Taste of Puglia

De beste en lekkerste producten uit Puglia. Slow food en slow design uit Puglia, gemaakt door de beste ambachtslieden die de regio heeft. Alles met de hand, aandacht én een hoop liefde gemaakt. Want in de hak van de laars worden tradities in ere gehouden en staat kwaliteit boven kwantiteit. En dat proef je! Creëer Your Italian Moment – gewoon heerlijk thuis.