Fijne service

Altijd fijne service, als ik een idee heb en ik leg dat aan ze uit komen ze altijd met een betere versie van hoe ik het bedacht had, inmiddels al best veel besteld maar nooit iets fout gegaan.

Afspraak is afspraak

Dit was mijn eerste opdracht voor mijn uitgeverij, en mijn eerste samenwerking met DrukwerkConcurrent. Veel vragen dus van mijn kant, maar vanaf het allereerste moment duidelijke afspraken kunnen maken, die ook prompt nagekomen werden. Vanaf de offerte, via de drukproef naar de aflevering: alles klopte. Op naar de volgende samenwerking!

Uitstekende service en topkwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde kaarten bij DrukwerkConcurrent. Het eindproduct ziet er super strak en netjes uit! Ook ben ik blij met de verleende service, hierdoor verliep het bestelproces vlekkeloos.

Zeker een aanrader!

DrukwerkConcurrent levert top kwaliteit voor een goede prijs. De medewerkers zijn erg behulpzaam en hebben voor iedere wens een passende oplossing. Zeker een aanrader!

Betrouwbare, meedenkende leverancier die kwaliteit levert.

Betrouwbaar leverancier die meedenkt in oplossingen als je vragen hebt (en of als er iets per abuis foutief/te laat geleverd is. Komen afspraken na en de spullen die ze leveren is kwaliteit.

Prima kwaliteit, snelle service

Ik heb een bedrukt bordje besteld. De informatie was duidelijk en er werd heel snel geleverd. Kortom heel erg tevreden over DrukwerkConcurrent!

Het Laar 24B

6733 BZ Wekerom