Altijd vriendelijk, snelle service, denken met je mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Banner laten printen met ringen. Niet alle ringen zaten er mooi in, maar de print was duidelijk en geleverd volgens afspraak. Blij mee.

Is een top bedrijf

Patrick regelt alles snel en correct.

Goede communicatie, mooi resultaat

Ondanks de goed communicatie een paar keer over en weer via de mail en telefoon was er toch nog een foutje ingeslopen in de zin dat 1 zijde van het bedrukte zeil omzoomd was, terwijl ik bij de online bestelling aangegeven had dat die zijde in tegenstelling tot de andere gewoon afgesneden diende te worden. Gelukkig verder niet erg dramatisch voor me, maar wel een aandachtspuntje om bij een volgende bestelling bij U even nadrukkelijk de aandacht op te vestigen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Zeer goede ervaring gehad weer. Ga hier zeker vaker bestellen.

Uitstekend geleverd drukwerk. op tijd geleverd.

Vooral heel belangrijk het persoonlijk contact.

Altijd snelle levering en klantvriendelijke mensen

Levert altijd snel na bestelling, denken mee, en prijs kwaliteit is gewoon heel goed.

Super service

Alltijd op tijd, profesionele hulp en goed geprijst

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en duidelijk volgens afspraak geleverd

Het aanleveren van een foto in een bepaald formaat kan voor een digibeet lastige zijn.

snel en goed voor een redelijke prijs.

gemakkelijk bestellen en snelle afhandeling voor een redelijke prijs.

Top super goed bedrijf

Ik heb diverse drukwerk klussen laten doen hier. Altjjd op tijd verzonden en perfecte kwaliteit.

Zeer goed!

Ik ben heel tevreden over jullie!

Prima hulp en qwalitiet

Ik werd goed geholpen met een ontwerp voor mijn gevelvlag. Mooi ontwerp en daarna snel verstuurd en ontvangen.

Prima product, verzending helaas te laat

Product voldeed aan de verwachtingen, echt top. Was echter wel te laat, waar gelukkig rekening mee was gehouden. Maar als je extra betaald voor een bepaalde dag en het komt dan later (na zelf contact te hebben opgenomen) is dat niet heel sterk. Ook geen enkele vorm van excuus oid, gemiste kans.

Fijne mensen, betaalbaar en snelle leveringen. Zeer tevreden!

Fijne mensen, betaalbaar en snelle leveringen. Zeer tevreden!

In één dag geregeld!!

Vandaag bestand verstuurd, morgen in huis! Top!

Snelle afhandeling

Snel geleverd de

Fijne service

Mijn bedrijfsstickers besteld bij DrukwerkConcurrent. Ik werd goed en snel geholpen. Er wordt vlot gereageerd op de mails. De stickers zijn erg goed gelukt en ben heel tevreden. Super bedankt weer.

Makkelijk te bestellen, snelle service en goede communicatie.

goed opgelost

Bij het plaatsen van een bestelling was er iets niet goed gegaan. Dit is gelukkig keurig opgepakt en daardoor de aangepaste bestelling netjes en op tijd opnieuw ontvangen. Dankjewel!

Altijd snel en goed! Tegen een meer dan nette prijs! Zeer tevreden!

Het loopt altijd over rolletjes. Als er eens iets verkeerd is aan een bestand, krijg keurig een mailtje! Nee, mijn geld is hier goed besteed. De kwaliteit is ook altijd goed. Niets te klagen!

Heel tevreden

Vaste leverancier : meedenken, probleem snel en goed oplossen, Goede kwaliteit voor hele nette prijs. Prettige samenwerking. Ja, wij zijn tevreden klant, dank je wel.

prima ervarig

bij eerst foute levering perfect rechtgezet

Fijne support

Accuraat, attent en vriendelijk