Goede communicatie.

door het snelle verwerken en de duidelijkheid een aanrader

fijne samenwerking

vriendelijk en behulpzaam. mooie kwaliteit flyer!

Staan altijd klaar en denken super mee met je wensen

Fijne mensen die in alles met je meedenken!

Altijd correct en op levering altijd op tijd.

nn

Super netjes te woord gestaan en mooi product geleverd

Gevraagd om opzet nieuwe omslagmap. Een aantal voorstellen gehad nav gegevens en foto die wij hadden toegezonden. Mooi ontwerp gemaakt.

Perfecte en snelle communicatie en prima afhandeling; fijn contact

in 1 regel samengevat

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Zijn vaak een beetje slordig, wat goed nakijken van drukproeven noodzakelijk maakt. Prijzen zijn goed behalve bij lage aantallen. Kwaliteit is perfect. Communiceren snel en plezierig.

Keurig werk van hoge kwaliteit.

Luisteren goed naar je als klant en weten dan ook precies welke keuze het beste gemaakt kan worden. Een tevreden klant.

Prima voor elkaar

Uitstekende service

Denken heel goed mee, lossen problemen op en leveren goed werk

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Super fijne service

Alleen jammer dat het foto behang/airtex niet op rollen kwam. Was lastig werken. Maar gezien h het uitbesteed wordt is het wellicht handig dit door te geven aan het andere bedrijf.

Zou er een overtreffende trap van uitstekend zijn dan was dat mijn score geweest.

Zelf geeft ik nergens een 10 voor vandaar. Ten opzichte van verwacht levermoment vaak een dag later, hierin zou ik een aanpassing doen. Nog één ding, de kosten lopen snel op. P/s Mijn achternaam is Ooijman, waarschijnlijk heb ik eea niet goed aangeleverd.

Topbedrijf!!

Ok!

Goed in ontwerp en druk

Prachtige flyers. Duurde wel even voordat ze binnen waren.

Snel

Snel duidelijk en goede producten

Top!!

Na eerdere bestellingen weer hier terug gegaan en wederom super communicatie en afhandeling.

Zeer goed service

Snelle reactie op vragen en niet totaal onbelangrijk zeer tevreden over het geleverde product.

Product niet geschikt voor buiten op aanhanger

Positief : Stickers snel geleverd, druk goed kleur goed Negatief: Ondanks goed schoonmaken en ontvetten bleven de stickers niet zitten op aanhanger. Alles moeten verwijderen en weggooien. Jammer van de €450

Zeer goede service en goed drukwerk.

Zeer goede service en goed drukwerk.

super meegedacht en verzorgd

Heel mooi product met extra service geleverd.

Geweldige service, duidelijke communicatie

Top bedrijf! Klantenservice is super, bestellingen worden netjes verpakt. Bij vragen word je vriendelijk en snel geholpen. Zeker een aanrader!

duidelijk en helder

Prima kwaliteit geleverd

Fijn dat er ook gecheckt wordt of alles wel klopt wat je aanleveren. Ik had een afwijkende maat opgegeven en Drukwerk concurrent gaf mij dit aan of het werkelijk zo de bedoeling was. Na de correctie kreeg ik de bestelde artikelen perfect en in de juiste maat geleverd. De levertijd was hierdoor een dag later, maar dat is logisch. Volgende keer bestel ik hier weer.

Het Laar 24B

6733 BZ Wekerom