Het aluminium is perfect op maat, dus gelijk in elkaar te zetten. En super goed verpakt, zodat er geen beschadigingen op het aluminium zit!
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Er ging iets mis met de bestelling en ik kan nog steeds niet geloven dat het aan mij lag. Verkeerde maat opgegeven? Zou kunnen, maar ik weet vrijwel zeker van niet. Lang gewacht op juiste profiel en toen was het geloof ik 14 cm lang ipv 140 cm. Ik ben nog steeds niet over die teleurstelling heen en ook niet over de harde opstelling daarna. Weer lange wachttijd. Onnodig veel kosten.... Niet leuk!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Echter zal onze webshop de afmetingen niet wijzigen waardoor er een '0' komt te vervallen. Wij hebben de bestelling geleverd zoals u deze besteld heeft en hierdoor aan onze voorwaarden voldaan. Dit is dan ook de reden waardoor u bij de tweede bestelling het volledige bedrag diende te betalen. Bij een eventuele fout vanaf onze kant, zullen wij dit uiteraard ook kosteloos oplossen, echter lag de fout ditmaal niet aan onze kant. Tevens krijgt u nadat u de bestelling geplaatst heeft, een orderbevestiging per e-mail zodat u de order nogmaals kunt controleren. Helaas is er geen contact opgenomen over de afmetingen. Hierdoor hebben wij de order niet kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
oke
Zeer snelle service super blij mee
Naast de perfecte aflevering van de profielen is er vooraf zeer genereus meegewerkt aan de kleine aanpassingen die we wensten. Geen probleem, geen extra kosten. Ook deze tweede bestelling was, net als de eerste een jaartje geleden, zeer prettig geregeld en perfect.
Goede aluminium producten, enorm assortiment. Redelijke prijzen. Geleverd volgens afspraak. Vestiging goed bereikbaar. Altijd vriendelijke mensen.
Mooi materiaal, goede bewerking, prima geschikt voor modelbouw
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Aluminium op maat en altijd is de aflevering vlot verlopen. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Precies wat de bedoeling was en perfect op maat. Op tijd geleverd.
De materialen zijn altijd goed op maat kant met folie altijd kras vrij Alleen levertijd is soms erg lang 3 weken vind ik echt idioot lang
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wat betreft de levertijden, zien wij dat uw bestelling op de 9e werkdag is verstuurd. De platen hebben een levertijd van ca. 10 werkdagen wat het kan duren. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
I had een matte daktrim besteld maar kreeg een hoogglans maar verder een prima bedrijf
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wat betreft uw levering, zijn wij uiteraard altijd bereid om uw levering te bekijken. Wellicht is er iets anders geleverd dan dat u besteld heeft en zullen dit dan altijd oplossen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Precies op maat en snel geleverd!
uitstekende service en goed product
Goede communicatie en levering en het goede kwaliteit product
Goed en snel geholpen, ook als er een probleem is opgetreden tijdens de levering.
Goede prijs en snel geleverd.
Snel geleverd zeer vakkundig
Snelle levering en goed verpakt, maar ook betaalbaar.
Mijn ervaringen is dat de orders keurig en volgens afspraak afgeleverd worden.
Klein U-profiel besteld, zwarte uitvoering. Glanst wel. Een paar weken op gewacht maar afmetingen helemaal perfect.
Netjes ingepakt en product was naar verwachting
Tijdens transport waren er de nodige beschadigingen aan het bestelde ,na telefonisch contact werd het direct opgelost en binnen 2 dagen waren de nieuwe platen weer geleverd.
Meerdere keren besteld. Nu 2x al voorgekomen dat het op maat bestelde artikel NIET op bestelde maat is. Beetje raar als je bedrijf aluminium op MAAT heet. In 1e geval een vergoeding gehad, in 2e geval het artikel nogmaals gekregen en nu wel op maat. Op zich geen probleem allen lastig om een klus niet af te kunnen maken en op een later tijdstip weer terug naar de klant om de klus wel in het geheel op te kunnen leveren. Hopelijk in de toekomst geen problemen meer... Wel aanbeveling, maar wel met een kanttekening dus.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend te horen dat uw bestelling niet in 1x juist geleverd was. Uiteraard zijn wij ten aller tijde bereid om dit op te lossen. Helaas levert dit inderdaad iets meer vertraging op. Fijn te horen dat uw tweede levering wel juist geleverd is. Wij wensen u alsnog veel succes met uw project. Wellicht kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn met aluminium. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Aluminium platen precies op maat netjes verpakt . Vriendelijke personeel al met al zal zeker als ik weer wat nodig heb eerst bij ALUMINIUMOPMAAT kijken. Kortom TOP.
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV