Aluminium van zeer goede Draai en Freeskwaliteit
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Product is gord en snel geleverd
Een dikke voldoende 10
Heel goede ervaringen met Aluminium op Maat; zowel online als afhalen. Goede prijzen, goede producten! Erg tevreden.
Niks aan toe te voegen, gewoon TOP.
Alles is goed verlopen
Snelle en vlotte afhandeling nette afwerking had 8 poten voor bankstel nodig dus massief aluminium bestel rond 50mmx20mm. gaten geboord , draadgetapt, vilt eronder en een geweldig resultaat Dank ook voor zo'n een kleine order.
Goede en snelle service Duidelijke site
geweldig goede service en kennis van zaken.
Als ik al een kritische opmerking zou willen maken is dat over de levertijd en communicatie hierover. Mocht ik weer wat nodig hebben, dan weet ik waar te bestellen, (tevreden kant).
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wat betreft de levertijd zien wij inderdaad dat uw bestelling te laat is verstuurd. Excuses hiervoor. Normaal gesproken doen wij ons best om deze levering binnen 12 werkdagen te versturen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
snelle levering- alles precies opmaat - goed verpakt
Makkelijk te bestellen en veel keus
Een onderdeel was verkeerd geleverd het werd snel en correct gecorrigeerd.
Prima kwaliteit en exact op maat.
Het aluminium is perfect op maat, dus gelijk in elkaar te zetten. En super goed verpakt, zodat er geen beschadigingen op het aluminium zit!
Er ging iets mis met de bestelling en ik kan nog steeds niet geloven dat het aan mij lag. Verkeerde maat opgegeven? Zou kunnen, maar ik weet vrijwel zeker van niet. Lang gewacht op juiste profiel en toen was het geloof ik 14 cm lang ipv 140 cm. Ik ben nog steeds niet over die teleurstelling heen en ook niet over de harde opstelling daarna. Weer lange wachttijd. Onnodig veel kosten.... Niet leuk!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Echter zal onze webshop de afmetingen niet wijzigen waardoor er een '0' komt te vervallen. Wij hebben de bestelling geleverd zoals u deze besteld heeft en hierdoor aan onze voorwaarden voldaan. Dit is dan ook de reden waardoor u bij de tweede bestelling het volledige bedrag diende te betalen. Bij een eventuele fout vanaf onze kant, zullen wij dit uiteraard ook kosteloos oplossen, echter lag de fout ditmaal niet aan onze kant. Tevens krijgt u nadat u de bestelling geplaatst heeft, een orderbevestiging per e-mail zodat u de order nogmaals kunt controleren. Helaas is er geen contact opgenomen over de afmetingen. Hierdoor hebben wij de order niet kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
oke
Zeer snelle service super blij mee
Naast de perfecte aflevering van de profielen is er vooraf zeer genereus meegewerkt aan de kleine aanpassingen die we wensten. Geen probleem, geen extra kosten. Ook deze tweede bestelling was, net als de eerste een jaartje geleden, zeer prettig geregeld en perfect.
Goede aluminium producten, enorm assortiment. Redelijke prijzen. Geleverd volgens afspraak. Vestiging goed bereikbaar. Altijd vriendelijke mensen.
Mooi materiaal, goede bewerking, prima geschikt voor modelbouw
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Aluminium op maat en altijd is de aflevering vlot verlopen. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Precies wat de bedoeling was en perfect op maat. Op tijd geleverd.
De materialen zijn altijd goed op maat kant met folie altijd kras vrij Alleen levertijd is soms erg lang 3 weken vind ik echt idioot lang
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wat betreft de levertijden, zien wij dat uw bestelling op de 9e werkdag is verstuurd. De platen hebben een levertijd van ca. 10 werkdagen wat het kan duren. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
I had een matte daktrim besteld maar kreeg een hoogglans maar verder een prima bedrijf
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wat betreft uw levering, zijn wij uiteraard altijd bereid om uw levering te bekijken. Wellicht is er iets anders geleverd dan dat u besteld heeft en zullen dit dan altijd oplossen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV