Prima bedrijf om je spulletjes te kopen. Groet stefan
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Bij Aluminiumopmaat 2x een bestelling voor een aluminium platstaf en een hoekprofiel geplaatst i.v.m. een specifieke constructie. De 1e bestelling was conform de aangegeven bezorgtijd op tijd binnen, de 2e bestelling duurde langer. Echter ik werd door AOM voortijdig gebeld om mij hiervan op de hoogte te stellen en waarom het iets langer duurde. Dat niet alles conform de belofte gaat, kan gebeuren. Dat AOM vervolgens moeite doet, kan ik alleen maar prijzen. Overigens de kwaliteit van de geleverde aluminiumproducten was ook uitstekend.
Makkelijk om zelf het gewenste door te geven op de site.
Had gevouwen aluminium besteld voor het bouwen van aluminium schakelkastje, maatvoering was perfect op de mm nauwkeurig.
Prima service. Alles snel en goed geleverd.
Snelle service , prima site , opdracht keurig geleverd , enz een geweldig bedrijf !!! .
Heldere website, snelle levering, prima producten
Prima en perfect op maat
Zag er netjes uit en snel bezorgd
Voor een electronica-projekt had ik een aangepast stuk aluminium nodig. Allerlei mogelijkheden om te buigen, duidelijk op de website in te vullen. De volgende keer zijn ze weer mijn leverancier.
UItstekend!
Na meerdere bestellingen kan ik met stelligheid schrijven dat hier met een hoge precisie gewerkt wordt. Je hebt de bestelling binnen een paar werkdagen binnen.
Wel lange levertijd
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wij doen ons best om alle bestellingen z.s.m. geleverd worden. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
We krijgen altijd precies wat we bestellen , goede prijs en snel geleverd. Fijn bedrijf om mee samen te werken . Bedankt van Team Tattooland !
Ik had een pietepeuterige' opdracht, maar is perfect uitgevoerd en keurig verzonden. Het kwam zonder mankeren aan.
I purchased several times aluminum profiles from them and I will purchase more for future projects.
Vele maten aluminium in het assortiment. En echt iedere (kleine) maat te bestellen. Goed verpakt en netjes beschermd afgeleverd.
Aluminium platen besteld en afmetingen opgegeven en prima op maat ontvangen. Al voor de derde keer besteld bij ze.
Online zijn de specificaties van de aluminium profielen of plaatdelen eenvoudig op te geven. Vervolgens zijn de delen binnen 3 werkdagen correct gemaakt. Beter wordt het niet!
Zeer te vreden met de snelle levering.
Ik bestel er vaak kleinere stukken en dat komt altijd snel, goed verpakt en goed afgewerkt binnen!
Alles werd snel en correct geleverd, goede kwaliteit, maar wel erg duur
Het geleverde werk voldeed volledig aan mijn wensen. Blij mee!
Super simpel bestellen via de website. Het product voldoet geheel aan de verwachtingen. Kleurstelling ook perfect. Echt een aanrader!
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV