Diverse diameters staf aluminium besteld om onderdeeltjes te maken op mijn draaibank. Mooie kwaliteit aluminium.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Alles precies geleverd zoals omschreven, levertijd zou voor ons iets wel iets sneller mogen ... aan de andere kant communiceren zij hier heel helder over. Dat is feitelijk beter als snelle levering beloven en het niet nakomen. Scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Fijne mogelijkheid om over dit mooie materiaal te kunnen beschikken. En wordt daar prettig en kundig geholpen !
altijd vlug en netjes geleverd
Voor alles wat je met aluminium aluminium met een RVS-look wilt laten snijden/buigen is dit de winkel die je hebben moet. Goede service en scherpe prijzen.
Van alle bestellingen 1x niet op maat.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Zodra de bestelling niet juist is, kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een eventuele oplossing. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Bestellen gaat super eenvoudig, website is bijzonder overzichtelijk. Ik mis alleen staffel korting.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Bij grotere aantallen kunt u een aanvraag sturen voor een scherpere prijs. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Overzichtelijk, betaalbaar en snelle levering. Nee, ik wordt hier niet voor betaald (hoewel ik dat niet erg zou vinden..). Maar serieus: ik ben heel tevreden. Ik heb vaker besteld en het was altijd dik in orde.
Weer een bestelling gedaan van wat alu plaat en profielen. Ik was erg blij dat het pakket nog dezelfde week afgeleverd werd. Als hobbyïst bestel je altijd op het moment dat je het materiaal nodig hebt en zou je het liefst de volgende dag al de bestelling binnen willen hebben. Dat gaat natuurlijk niet, maar in dezelfde week komt toch aardig in de buurt :) Kortom: SUPER
Gewoon bestellen dan ondervind een ieder dat het een klasse en betaalbare bedrijf is.
Precies wat ik besteld heb
Ik had maar 2 kleine plaatjes nodig en dan is het best prijzig maar ze zijn mooi op maat gemaakt en ik heb ze alleen vast hoeven schroeven. Lekker makkelijk.
Altijd goed geholpen
Onderdeel prima gemaakt volgens aangeboden schets.
Duidelijke website, snelle levering en perfecte kwaliteit. Als ik weer aluminium profielen nodig heb, dan zak ik ze zeker weer hier bestellen.
Producten zijn zeer goed op maat. Assortiment is breed en goed in voorraad. Levertijd zou iets korter kunnen.
2x hetzelfde gekregen had 1 rechthoekige aluminium koker nodig van 70cm, waarschijnlijk rest product. Exact op maat. Min punt, meerder e-mail om te beoordelen
Besteld en snelle levering alles top geregeld dus. Zeker een keer weer al eens wat besteld hier.
Netjes op maat geleverd, en goed verpakt verzonden.
Goede afhandeling van mn bestelling,,perfect op maat, en snel geleverd!
Met name wat dikkere producten zoals hoeken en platen van 10mm. En de op maat snij service wil ik ook nog een keer gebruiken. Profielen worden helaas niet netjes recht gezaagd maar dat kan zomaar een hoek van 75 graden zijn ipv de geijkte 90. Dat was even lastig met een aantal hele korte stukken. Ik weet niet of die daar opnieuw bestel.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Uiteraard zodra de profielen niet naar wens zijn, kunt u contact met ons opnemen om een eventuele oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
eenvoudig te bestellen en snelle levering
Goede prijs en perfect verpakt
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV