Als ik iets nodig heb wat mogelijk van aluminium gemaakt zou kunnen worden kijk ik eerst op "Aluminiumopmaat.nl" Zeer overzichtelijk staan daar de mogelijkheden met prijzen .. Vaak kies ik daaruit, even wachten en dan ophalen ... Stipt gemaakt, zoals opgegeven.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Prima service voor een goede prijs. Laatst een spoedtje. Bellen en binnen een uur ophalen. Bedankt voor de flexibiliteit.
Goede ervaringen met dit bedrijf
Goed,op tijd,betrouwbaar
Bestelling werd binnen enkele dagen geleverd en ook was de kwaliteit en maat naar wens.
Goed gemaakt, onbeschadigd en sneller geleverd dan aangegeven.
Als bouwer van een simulator F-16 cockpit heb ik regelmatig allerlei aluminium profielen en platen nodig. Ik hoef bijna niets op maat te zagen, alles is al perfect op maat. Goedkoper dan de bekende hobby zaken. En de laatste tijd zijn de levertijden ook nog eens korter geworden (binnen één week). Kortom: een aanrader. Mijn cockpit wordt door "aluminium op maat" opgebouwd :)
Bestelling wordt netjes op de aangegeven dag geleverd
Wat vooral buiten het product, want dat ziet er goed uit, is vooral de goede verpakking die er voor zorgt dat alle bestelde maten onbeschadigd geleverd worden.
Top kwaliteit…. Wij vragen U levert !!
Handig bestelsysteem en met een paar dagen in huis
Goed betaalbare winkel met een snelle service. Als je zaagkosten, die vrij hoog zijn, wilt besparen moet je zelf handig grotere maatstukken nemen en die zelf verkleinen.
Gemakkelijk via de gebruikersvriendelijke webshop bestellen . !!!
Voor de modelbouwhobby gebruik ik veel aluminium. Veel krijg ik in de vorm van reststukjes maar als ik andere maten of grotere stukken nodig heb bestel ik het bij Aluminium op maat. Het enige wat ik mis is de assortiment 7075 en 2011 welke ik regelmatig gebruik. 7068 is ook zoiets wat ik graag voor de sterkte gebruik en zou ook graag zien dat het makkelijker verkrijgbaar is.
Ik had maar een heel klein stukje strip nodig. Voor de leverancier meer moeite dan verdienste maar toch is dat netjes uitgeleverd. Dat noem ik nu service. Top.
Zelfs wanneer je als particulier een kleine bestelling plaatst, prima
Netjes gezaagd en op tijd geleverd
Super, alleen een puntje de levertijd zou voor mij korter mogen.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wij doen ons best om alle bestellingen z.s.m. gereed te maken. Dit zal de ene keer sneller zijn dan de andere keer. Dit heeft te maken met de drukte en de personeelsbezetting op dat moment. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Het is zoals hierboven staat geschreven
Tevreden klant!
Duidelijke website, goed verpakt, levering duurt wat langer maar dat is ook vermeld. Geen enkel probleem met de winkel gehad. 5 sterren.
als ik iets bestel dan komt het goed aan maatklopt ook
Mijn bestellingen was keurig uitgevoerd. Eén bestelling opgehaald. Mooie schone fabriek, dan moet je wel.netjes werken. Vriendelijk personeel.
Ben erg tevreden met het geleverde product en was eenvoudig te bestellen
Snelle levering, vakkundig en mooi product
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV