Op tijd geleverd netjes ingepakt.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Ok
Als u het op prijs stelt om ongevraagd lastiggevallen te worden met vraag om beoordeling kan ik daze site ten zeerste aanbevelen.
Bedankt voor uw review. Uiteraard is het niet onze bedoeling om u lastig te vallen met een reviewmail. Echter willen wij andere klanten laten wat de eerdere ervaringen zijn met ons bedrijf. Uiteraard bent u niet verplicht hierop te reageren en kunt u de e-mail ook als niet-verzonden beschouwen. Excuses als dit voor u niet gewenst was. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Reeds enkele keren een bestelling gedaan , alles altijd perfect op maat.
Mijn bestelde materialen waren echt precies op maat en snel geleverd.
Beide keren duurde het een paar dagen voordat werd afgeleverd maar dat is logisch als je wat klein bestellingen doet. De communicatie was prima evenals de wijze van afleveren. Het aluminium was mooi afgewerkt en prachtig op maat In vergelijking met andere websites is dit bedrijf ook echt goedkoop en levert ook nog eens prima kwaliteit
Goede ervaring. Precies gekregen wat ik besteld heb en binnen de verwachte levertijd. Prima bedrijf.
Duurt even voordat er verzonden wordt, maar de levering is altijd perfect. Enigste kritische opmerking is dat het product schoongeblazen dient te worden, zodat er minder zaagsel van het aluminium bij de zending zit.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wij zullen erop proberen te letten dat er minder zaagsel bij uw bestelling zit. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Meerdere bestellingen gedaan. Soms zelfs één stuks. Altijd netjes op maat, en snel geleverd. Ook tevreden over de prijzen!
Flopte levering. Maatvoering perfect. Alles gewoon heel goed
Goede bezorging.
Snelle service en perfecte maatvoering van de bestelde materialen.
Ik bestel al jaren bij Aluminium opmaat.nl ik zie een prijs stijging van voor de corona tot nu met 140% daar ben ik wel van geschrokken. en ik vind nog steeds de levertijd best lang duren ( 2 a 3 weken) maar nu weet ik het dus ik bestel op tijd.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Helaas zijn de inkoopprijzen ook gestegen waardoor ook de verkoopprijs is verhoogd. Uiteraard doen wij ons best om de bestellingen z.s.m. gereed te maken. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Ik ben blij dat er zo veel mogelijk is m.b.t. maatvoering en extra boorgaten
Meerdere keren hier iets gekocht en zeer tevreden over de eenvoudige en duidelijke website zodat je makkelijk kan bestellen. Producten worden keurig en op tijd geleverd en zijn exact op maat en van goede kwaliteit. Kortom een aanrader !!!
Goede maten netjes verpakt en op op tijd
Een zigzag profiel gekocht voor als afdakje boven raam. Snel geleverd en mooi in de lak (eenzijdig). Handig, dat ze verschillende gebogen vormen leveren!
Mooi product goed aan de maat, goed verpakt en optijd geleverd.
Aluminium goed op maat maar leek alsof het een afval stuk was.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat uw bestelling niet helemaal naar wens is geleverd. Uiteraard zijn wij altijd bereid om een eventuele schade of iets dergelijks op te lossen. Wellicht kunt u foto's sturen van hetgeen wat u heeft ontvangen. Aan de hand daarvan kunnen wij dit beoordelen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Wordt zeer goed geholpen
De maatvoering is super. De levertijd vind ik soms lang. Het is een top bedrijf de prijzen zijn redelijk .
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Uiteraard proberen wij alle bestellingen z.s.m. te versturen. Dit kan de ene keer sneller zijn dan de andere keer. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Helaas zijn de metalen veel te duur tegenwoordig anders zou ik veel meer bestellen
Als je hier iets besteld duurt hem minimaal een week voor dat je überhaupt iets hoort. Klantenservice reageert niet !
Beste Pim, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service. U had een product besteld met een levertijd van 7 werkdagen. De bestelling is op de 6e werkdag verstuurd. Tevens zien wij dat u een e-mail heeft gestuurd met een vraag over de bestelling op 29 juni om 7.46 uur. Op deze e-mail hebben wij dezelfde dag een reactie gestuurd om 9.00 uur. Helaas vinden wij uw review dan ook niet helemaal gepast. Wij hopen dat u alsnog tevreden was met het product. Wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals voorzien van aluminium. Met vriendelijke groet, Maaike
Altijd goede kwaliteit aqlleen de levertijd mag wat mij betreft wat sneller, verder ben ik zeer tevreden
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Wij doen ten aller tijde ons best om alle bestellingen z.s.m. gereed te maken. Dit zal de ene keer sneller zijn dan de andere. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV