Goede service en goede kwaliteit

Het geleverde product voldeed aan de verwachting en de service was prima. Locatie makkelijk te bereiken.

Prima product.

Ik ben zeer tevreden met wat ik besteld heb.

Precies op maat en zorgvuldig verpakt

H

top

goede service zonder problemen geleverd :)

altijd correct en goede service

Alles wat ik ooit heb besteld is netjes aan gekomen en op maat. Behalve 1 keer deksel van 1.50m x 1.00m 2x met deukje erin en derde maal persoonlijk door het bedrijf afgeleverd dit noem ik service klasse.

Twee niet het juiste ontvangen

Twee keer het verkeerde. Dezelfde verkeerde dikte

Wat ik gevraagd had is geleverd

Heel goed en snel geleverd, goede aluminum en prima op maat geleverd, ga zo door !!

Altijd tot op de millimeter nauwkeurig en recht gezaagd, waardoor je nauwkeurig kunt bestellen, en weinig afval hebt. Moet wel enkele dagen geduld hebben alvorens er geleverd wordt.

Prima product en snel geleverd

Heelveel is mogelijk

Reeds diverse keren platen besteld die tevens onder een hoek gezet diende te worden Deze werkzaamheden waren op de mm correct uitgevoerd. Bravo

Aanrader

Snel en goed geleverd. Scheelt mij een hoop werk, geweldig concept om alles op maat geleverd te krijgen.

OK

exact al gevraagd. Netjes gezaagd (haaks en fijne zaag snede)

Prima geleverd

Goed op maat gemaakt, mooi dat zoiets kan voor een technische particulier.

Goede dikte

Prima materiaal en beschermd

Netjes geleverd. Past prima

Prima geleverd volgens maatvoering. Goede prijs.

Snelle correcte levering!

Her bestelde materiaal word zeer goed verpakt en vlot geleverd. Het materiaal zelf is van prima kwaliteit.

L profiel alminium

Goed bezorgd en goed vepakt zonder beschadigd

Netjes en snel

Netjes en snel

Echt waar jullie zijn TOPPERS

Ik heb al meerdere keren alu profiel gekocht . Het is zelfs gebeurd , dat ik na de bestelling ben terug gebeld of het wel klopte mbt de afmetingen in cm en mm . Een wereld bedrijf . Ga zo door heren van der Ende .

net bedrijf

Keurig op maat gezaagd proffiel voor een redelijk bedrag in de buurt van Maassluis, dus afhalen. Goed verpakt.

Het klopt gewoon

Besteld en betaald / Geleverd zoals opgegeven

Ik heb 4 bestellingen gedaan dat zegt genoeg dat ze 5 sterren verdienen

Goede en snelle communicatie, perfect maatwerk, snelle levering en ook voor maatwerk staan ze klaar, TOP.

Zeer vriendelijke service

De website biedt duidelijke keuze en het product was snel af te halen.

Correct en netjes

Ik heb al vaker besteld, dat ging altijd goed maar nu had ik een verkeerde levering van Aluminium op maat. Dit werd uitermate snel en correct opgelost. Ik ben dan ook zeer tevreden over de producten én de service van hun! Aanrader!

504 Honderdland

Maasdijk 2676 LV