Prima service zowel qua maatvoering, materiaal,levering en prijs

Delivering just on time

Materiaal snel en goed geleverd. Maat en afmetingen gewoon goed zonder afwijkingen of tolerantie overschrijding.

accurate leveringen voor een redelijke prijs

Vlotte en accurate leveringen voor een redelijke prijs.

Zeer veer producten die niet zomaar elders kan halen ook als particulier zijnde. Snel verzonden en goed verpakt.

Altijd correct

Meerdere malen kleine bestellingen gedaan. Altijd correct en precies op maat geleverd.

Zoals altijd goede service

Bestellingen worden keurig verzorgt. Prima service.

Snelle levering en perfecte maatvoering

Super werkt fijn voor ons bedrijf

We zijn blij met zulke bedrijven , werkt super zo

gewoon goed !

Altijd juiste gevraagde maten en materiaal ! Kan Aluminium op maat zeer aanbevelen !

6 sterren

6 strren

alles top maar duurde wel even

Prima product en prijs. Uiteindelijke levering liet wel even op zich wachten.

Keurig bedrijf

Bestelling op afgesproken tijd klaar en bij afhalen correct geholpen

Ikdoe al jaren zaken met alu op maat en dat blijft zo.

Mijn ervaringen zijn goed. Er is een keer ietsfout gegaan, maar dat is toen perfect opgelost. Wat wil je nog meer.

Keurig op tijd en alles precies op maat

Niks mis mee

Alles naar wens geleverd

Ok

perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering.

Slecht

Lange levertijden. En vreselijk duur. Had het goedkoper en sneller zelf kunnen halen. Maar had de tijd niet. Achteraf duurde het lang wat levering betreft.

Werkt super via de site

Levering zou iets sneller mogen maar anderzijds het wordt op maat afgezaagd en kost tijd.. Ben er blij mee dat er zoveel keuze is en er per mm afgezaagd kan worden. Top.

Alles naar wens

Alles netjes en op tijd geleverd.

Goed en kwaliteit materiaal goed verpakt

Ik had jaren geleden al een violieren gebouwd van aluminium nu een nachtverblijf bij gebouwd hierbij had ik een goede dak nodig vandaar een aluminium dak en dit besteld bij aluminium opmaat, prachtig materiaal.

Goed product

Product was uitstekend verpakt en van goede kwaliteit. Levering duurde iets langer dan verwacht omdat het op maat gemaakt moest worden. Maar men was flexibel toen de levering tijdens mijn afwezigheid een paar dagen uitgesteld kon worden.

wat ik besteld had is ook geleverd, en nog snel ook!

ik was op zoek naar wat plaatjes aluminium voor divers knutselwerk, aluminium op maat kon precies leveren wat ik nodig had, keurig op maat, zeker niet te duur en het werd ook nog eens sneller geleverd dan ik voor mogelijk hield, wat mij betreft een 10!

Prima product voor een goede prijs.

Product zoals verwacht, netjes ingepakt. Communicatie vanuit vervoerder zou beter kunnen maar dat heeft niks met het product te maken.

snelle bezorging en corecte afhandeling.

snelle en correcte levering.

top

vaste plek voor aluminium