Snel maatwerk levering

Als we wat nodig hebben, is het meestal snel, en dat lukt bij aluminiumopmaat altijd. Dus is er weer eens wat interieur beschadigd in een van onze limousines, https://www.limousine.nl/ is al vaak geholpen geweest met de snelle service!

Goed georganiseerd!

Prima site, goede kwaliteit producten en duidelijke prijsstelling!

Goed.

Je krijgt wat je besteld. Netjes verpakt.

Uitstekend!!!!

Mooie duidelijke website. Producten en uitleg goed en overzichtelijk.

uitstekend

zeer netjes en zorgvuldig, snel een zeer goed product geleverd

Ook voor een kleinverbruiker bereikbare producten en ook nog op maat

Kleine hoeveelheden materiaal dat in de gewone handel nauwelijks te koop is kun je hier bestellen. De service is goed .

Geleverd product is ok, maar levering wasveelcte laat

Bijna 14 dagen was zo lang dat ik het er ergengs anders heb besteld. Was er op 3 dagen

Prima gewoon goed.

Goed.

Mooie kwaliteit maar erg lange leveringstijd.

Vide supra

Makkelijk bestellen en topkwaliteit!

Makkelijk bestellen en op maar laten maken, snelle en kwalitatief topproces!

Prima service. Netjes afgeleverd. Goede prijs.

Prima service. Netjes afgeleverd. Goede prijs.

perfect materiaal en levering

Materiaal goed verpakt en goed op maat geleverd, zeer blij met het eindresultaat.

Nette, snelle afhandeling tegen zeer goede prijzen.

snelle levering en prettige mensen !!

Had opdracht voor een paar euro. Paar dagen later, melding het lag klaar. Zelfde dag opgehaald, prima ervaring.

Breed assortiment & scherpe prijzen

Breed assortiment & scherpe prijzen: op maat gemaakte producten precies volgens specificatie waardoor thuis-project keurig uitgevoerd kon worden!

geweldig

super fijn paste precies achter mijn coppeling van mijn boot

1 woord geweldig

Echt helemaal top Was goed geregeld zat heel goed in gepakt Wij hebben de aluminium strips gebruik voor het plafon In de hoek Staat geweldig Wij zijn er super blij mee

Prima service, groot assortiment, goede prijs

Redelijk snelle levering. Alles nauwkeurig gezaagd/geknipt. Afhalen Maasdijk goed geregeld en vriendelijke medewerkers.

Snel geleverd, goed verpakt! Prima...

Zeer tevreden top prijs kwaliteit

snel en correct afgehandeld tegeneen erg goede prijs

netjes op maat afgeleverd

Prima bedrijf waar ik vaker aluminium bestel voor kleine projecten.

Goede ervaringen.

producten altijd goed en strak aan de maat schetsen mogen duidelijker

alle materialen goed en netjes geleverd de kast kom met een kleine aanpassing in elkaar gelast worden en werkt zoals verwacht. de aanpassing was dat de bestelde schappen met zet rand minder diep waren dan gepland hierdoor wat minder lasnaden kunnen plaatsen en steekt het onderste hout iets verder uit. hoop dat ik de tekeningen de volgende keer beter snap en daardoor wel alles zoals verwacht binnen ga krijgen

Eenvoudige bestelprocedure, nauwkeurige maatvoering, perfect op maat gezaagd en afgeleverd.

504 Honderdland

Maasdijk 2676 LV