Ik heb precies gekregen wat ik heb besteld en ik zal zeker weer een bestelling plaatsen zodra ik de juiste maten weet
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Snel en goed
Goede ervaring.
Er was een plaatje geleverd met een verkeerde dikte. Na contact met de klantenservice was dit binnen een dag opgelost. Dit is nog eens goede service.
Duidelijke website, nette prijzen en keurig geleverd.
Ben tevreden over de producten en de snelheid. Minder tevreden ben ik over de hoogte van de transportkosten Reden om ook in de eigenomgeving rond te kijken.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. De transportkosten vallen wat hoger uit doordat wij voor een koeriersdienst hebben gekozen i.v.m. de grotere pakketten welke vervoerd dienen te worden. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Lange levertijd en niet duidelijk wanneer dit dan komt.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service. De levertijden staan op onze webshop vermeld bij de artikelen. Tevens zien wij in het systeem dat het ging om een langere lengte waardoor dit ingepland diende te worden. Hierdoor kan het iets langer duren, wat ook vermeld werd op onze webshop. De bestelling welke u reeds geplaatst heeft op onze webshop heeft een levertijd van ca. 10 werkdagen. Zodra de bestelling gereed en verzonden is ontvangt u per e-mail bericht hierover. Wij wensen u veel succes met uw project.
Goed!
website is goed, bestellen gaat eenvoudig en snel geleverd
Voor mijn hobby (versterkerbouw) de beste kwaliteit en maatwerk.
Makkelijk te bestellen en prima op maat geleverd!
Beloofde levertijd wordt bij lange niet gehaald 3 telefoontjes worden met een smoes afgedaan, mijn bestelling heeft zgn. 3 weken op de inpakafdeling gelegen. Na menig telefoontjes en veel geduld eindelijk geleverd. Slechte service.
Bedankt voor uw review. De levertijd van uw bestelling was 7 werkdagen wat het kon duren. De bestelling is op 4 april in behandeling genomen en op 12 april verstuurd. Dit is op de 7e werkdag verstuurd. De bestelling is vervolgens de genoemde eerst volgende werkdag bij u afgeleverd. Helaas begrijpen wij niet helemaal bedoeld met 3 weken gewacht op de levering. Wellicht kunt u dit toelichten. Wij wensen u uiteraard alsnog veel succes met uw project.
Mijn bestelling is niet geleverd en ik wacht nu al weken op een reactie
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Echter zien wij in ons systeem dat wij dit uiteindelijk hebben opgelost door uw bestelling nogmaals te maken en dit opnieuw te versturen. Wij hopen dat uw bestelling alsnog geleverd is en wensen u veel succes met uw project.
Aluminum plaat goed op maat.
Meerdere klein formaat alu traanplaat besteld. Perfect geleverd op de mm nauwkeurig. Hulde!
Goede en snelle levering
Zeer goede ervaringen!!
Bestelling geplaatst. Daarna iets veranderd. Prima geregeld. Product goed en tijdig.
Ik bestelde voorheen geregeld was er atlijd heel snel. Nu duurde het langer, wat natuurlijk kan. Maar je krijgt er geen bericht of inzicht in, het blijft simpelweg open staan en dan moet je zelf gissen of het wel binnen de gestelde termijn komt. (wat dus ook niet het geval bleek uiteindelijk). Klantenservice gebeld maar er wordt geen enkele moeite genomen om tot een passende oplossing te komen, wellicht andere dikte/kleur/materiaal/deellevering etc. Al hadden daar kosten aangezeten was het ook geen ramp geweest, nu alsnog elders moeten bestellen en deze spullen over.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Zoals u op onze webshop had kunnen zien, was de levertijd van uw bestelling ca. 15 werkdagen wat het kon duren. De bestelling is op de 13e werkdag verstuurd. Wij hopen dat u alsnog blij bent met de geleverde producten en hopen u wellicht nogmaals bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Het is gewoon heel eenvoudig om een order te plaatsen. De opgegeven maten zijn tot op de millimeter nauwkeurig. Snelle levering en goede prijzen. Voor mij als particuliere besteller, de transportkosten zijn wat aan de hoge kant.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. De verzendkosten worden berekend aan de hand van de grootte van het pakket. Helaas kunnen wij deze niet wijzigen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Goed product en goede verzending.
zeeeeer trraagee levering
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer te lezen dat u ons een 5 geeft. De levertijd van uw bestelling was ca. 7 werkdagen wat u op onze webshop kon zien. De bestelling is op de 6e werkdag gereed gemeld om afgehaald te worden. Wij hopen u wellicht in de toekomst van dienst te kunnen zijn met aluminium. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Vlot geleverd en goed verpakt niks mis mee!
maten kloppen als opgegeven
504 Honderdland