Goede kwaliteit en een positieve ervaring met bedrijf en medewerkers.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Echte aanrader voor de doe het zelver
De prijs is redelijk en product mooi op maat. Hou er wel rekening mee dat het een aantal dagen duurt voordat het klaar is om eventueel opgehaald te worden of verzonden. Het moet eerst gemaakt worden
Mooi dat ook kleine orders behandeld worden. Dat het iets langer duurt is ok. Jammer dat er ook nog extra kosten in rekening gebracht worden..
top
Super gedaan bedankt
Prima !!
Zaag maten erg nauwkeurig en mooi zaagblad. Verpakking van de delen keurig met stukken hardboard ertussen. De prijs van het aluminium is ook zeer gunstig. Ik kan Aluminium op maat echt aanbevelen
snel geleverd, goed product, redelijke prijs
Top leveren wat je bestelt
Moest bellen wanneer mijn bestelling zou arriveren Maatvoering was oke, het materiaal oogt goed. Ik ben zeker tevreden, alleen de levertijd duurt lang. Anders zeker de 5 sterren gescoord.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. De levertijd van uw bestelling was ca. 10 werkdagen wat het kan duren. Wij zien dat de bestelling pas op de 10e werkdag is verstuurd, wat aan de late kant is. Excuses hiervoor. In de toekomst streven wij ernaar om de bestellingen sneller te versturen. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Alleen de bezorging laat soms te wensen over, maar dat is extern iets en moeilijk te plannen denk ik.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij besteden de bezorging inderdaad uit aan een externe partij. Helaas hebben wij hier geen invloed op. In de meeste gevallen verlopen de zendingen zoals het hoort. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Bestellingen kloppen altijd 100%, zijn goed verpakt en worden binnen gestelde termijn geleverd.
Als je weet wat je nodig hebt, zeer handig en snel besteld. Levering kan soms wat langer duren, maar dan moet je daar maar rekening mee houden. Platen zijn goed verpakt. Voor mijn toepassing ok, let op een zijde zitten krasjes op, wat ook verteld word. Ze hebben overigens nog veel meer producten!
Altijd alles correct ....Top
Een Alu plaat kwam beschadigd aan door onhandige verpakking. Na telefonisch overleg werd deze kwestie snel en zonder gedoe opgelost. Dit geeft vertrouwen in deze leverancier.
goed op maat en netjes verpakt
Mijn bestellingen zijn altijd goed behandeld geweest, mooi op korte tijd geleverd en goed verpakt. Gewoon een 10 !
Producten zijn prima, levertijd van 10 dagen kan echt niet meer.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten. Uiteraard doen wij ten aller tijde ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Echter hebben wij te maken met leveranciers en in bepaalde periodes met vakanties van onze collega's. Wij houden de levertijden dan liever zo aan dan dat dit niet haalbaar is om teleurstellingen te voorkomen. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
2 aluminium strippen en deze nauwkeurig op maat besteld. Het werd keurig afgeleverd in een goede verpakking. Het verwerken ervan ging super en paste precies.
Prettig bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers
Bestelling kwam laat en in 2 leveringen. De bestelde plaat had transportschade.
Beste, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Uw bestelling had een levertijd van ca. 15 werkdagen en is op de 14e werkdag verstuurd. Wat betreft de schade, zijn wij ten aller tijde bereid om dit op te lossen zodra dit vermeld wordt door middel van een foto toe te sturen. Helaas hebben wij dit niet vernomen om dit op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
De bladen van mijn gereedschap stellage waren van hardbord. In de vochtige kelder kleurden die na 3 dagen groen en zakten door ondanks de mooie beloften. Dus naar aluminium op maat waar ik de maten opgaf in millimeters. Wat kreeg ik na een paar dagen thuis? Vijf tot op de millimeter nauwkeurige aluminium platen die er natuurlijk ook precies inpasten. Geweldig, mijn volgende aluminium plaat komt van aluminium.nl
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV