Kan geen review geven omdat ik de bestelling niet heb ontvangen. Bezorging 3 x veranderd, wat heel vervelend is omdat er steeds iemand thuis moet blijven. Hoogst irritant!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Om de bestelling te kunnen bezorgen is het inderdaad fijn als er iemand aanwezig is op het afleveradres om het pakket in ontvangst te nemen. Echter zien wij dat de bestelling ook op 4-3 is afgeleverd volgens het Track & Trace systeem. Daarnaast is uw bestelling als brievenbus pakket aangemaakt, wellicht is het pakket dan ook in de brievenbus bezorgd aangezien dit om kleine plaatjes ging van 65x59mm. Indien u de bestelling alsnog niet heeft ontvangen, vernemen wij dat natuurlijk altijd graag. Wij zoeken dan graag naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Artikelen bestellen via de website gaat heel makkelijk en snel. Alle kosten zijn direct zichtbaar en duidelijk. Levering is snel. E-mail communicatie is goed. Wellicht is het voor zakelijke klanten handig dat ze op rekening kunnen kopen.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
de door mij bestelde aluminium platen zijn keurig netje op maat en binnen 14 dagen geleverd. En dat voor een nette prijs. Dus zeker aan te bevelen. mvg Jan Willem
Goede ervaring
op maat aluminium buis ontvangen. Alle correspondentie was helder, het product voldoet uitstekend
Goeie kwaliteit en snelle levering en houden je goed op de hoogte
Wat de vraag was, enkel stuks op maat, is ook geleverd en geen vraag om hoeveelheden
Het buigwerk was precies op maat en het geheel was netjes en onbeschadigd. Zal er zeker vaker bestellen
Bestelde aluminium buis om mijn fietsendrager achter op de camper te verlagen en twijfelde of ik de juiste maat had besteld. De telefoniste nam direct actie en heeft gezorgd dat ik de juiste maten binnen kreeg. Echt super!
Vijf platen aluminium besteld met mm maten. Platen gearriveerd, prima verpakt, perfecte maten. Zeer aanbevolen!
2 aluminium plaatjes besteld met verschillende afmetingen voor zijkant buitendeur (binnenmuur) af te werken in kleur. Enkele dagen later geleverd... Netjes en zeer zorgvuldig verpakt! Ziet er goed uit. Inmiddels gemonteerd en zeer blij ermee.
Voor een project had ik wat specifieke onderdelen uit aluminium nodig. Bestellen ging snel via de site en de producten werden keurig en snel op maat geleverd.
Bestel er al jaren tot volle tevredenheid. Duidelijke site en snelle levering.
Perfect !
De maatvoering voeren ze precies volgens opdracht uit. Voldoende keus in producten en makkelijk te bestellen.
Snelke levering. Braam en krasvrij op maat geleverd. Stevig ingepakt. Voor mij het adres voor aluminium profielen.
lang moeten wachten en op het factuur adres bezorgd ipv het bezorg adres
Bedankt voor uw review. Echter vinden wij deze niet helemaal gepast. De bestelling is naar het door u doorgegeven afleveradres verstuurd. Daarnaast geeft u aan dat u lang heeft moeten wachten. De levertijd van uw bestelling was ca. 5 werkdagen wat het kon duren. Echter is het op de 3e werkdag verstuurd. Wij wensen u alsnog veel succes met uw project. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Geweldige levering de zichtkant was zeer goed afgeplakt met beschermde folie top. De maatvoering was op de tiende mm correct. Chapeau.
Het bestelproces verliep vlot en de levering was binnen de toegezegde periode. Product was netjes verpakt!
ik had haast, zelfde dag besteld en kon t in de middag ophalen. helemaal "goud"
De bestelde aluminium gaatjesplaat was prima verpakt,geen beschadiging of verbuigen mogelijk.
Mijn wensen makkelijk te vinden Bestelling snel
Goede en snelle levering Website is duidelijk en overzichtelijk
Materiaal komt altijd goed aan. Netjes gesneden zonder bramen of nodige nabewerking. Zou wel iets minder krassen op het plaat materiaal willen zien, gelukkig is 1 kant altijd goed. Altijd goede service.
504 Honderdland
Maasdijk 2676 LV