Goede levering, goed verpakt
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Wanneer u het eindproject met ons wilt delen, stellen wij dat zeer op prijs ter inspiratie voor andere klanten. Met vriendelijke groet, Aluminium op Maat
Netjes en volgens afspraak geleverd
Goede tool om een profiel op maat te krijgen.
Snelle reactie op bestelling, en goed en prima op maat materiaal geleverd.
Super fijn dat er ook kleine opdrachten geplaatst kunnen worden!
Prima ervaring, op tijd, kwalitatief goed en veilig verpakt
2 dunne strips (2mm) besteld van 1m x 5cm. Zeer zorgvuldig verpakt en verzonden. Daar kon niks aankomen of verbuigen. Netjes gedaan.
Voor al mijn knutselprojecten maak ik aluminium behuizingen met behulp van platen en hoekprofielen. Alles is altijd precies op maat, zodat het kastje maken altijd makkelijk gaat. En het verpakken is ook altijd perfect.
Voor mij als particulier super organisatie , voldoet geheel aan mijn vraag .
Correcte (op de millimeter nauwkeurig) en snelle levering van bestelde producten. Ben zeer tevreden.
De maatvoering was exact. Opties ziet het er strak uit. Redelijk vlot opgeleverd.
Goede service tegen nette prijzen en snelle levering volgens afspraak.
Service is perfect. snel, duidelijk en voor elk project hebben zij de juiste materialen. elke gewenste maat is mogelijk. En snel geleverd.
Bestelling precies op maat!✨
Alles netjes precies op maat. Net onbeschadigd aluminium geleverd.
Goede ervaringen snelle levering
Na wat vragen werd ik keurig te woord gestaan, en ook nog terug gebeld. Prima geregeld, en dus zeer tevreden. Levering was correct, en ook de verpakking. Dikke tien.
Tja, zij zijn er. De bedrijven die beloven en waar maken, wat zij beloven. Dit is er een van. Meer doen zij niet. En meer is niet nodig. Top.
Er was een probleem met de verzending, maar dat is keurig opgelost. Het product is prima.
perfect op maat gemaakt snelle levering
Bij telefonische contact goed, duidelijk en vriendelijk geholpen. Bestellen en leveren verliep gemakkelijk en goed.
Goede service en fijne opties voor het op maat laten produceren. Ik heb een aantal balken op maat laten maken en daarin gaten laten boren. Dit maakte mijn assemblage proces super fijn!
Op tijd geleverd, goed beschermd en precies op maat.
Perfecte maatvoering
Snel geleverd, keurig verpakt Top