Slechte service op gebied van retourneren.

De klant moet zelf zijn plan trekken, zelf zorgen voor etiketten enz,... Zelfs al wil de klant zelf de retour betalen, dan nog is het een probleem. Een bedrijf heeft altijd betere prijzen bij vervoermaatschappijen dan een particulier. Ik moest voor het terugsturen van het pakket, 3 keer zoveel betalen. De vervoerkosten waren dus hoger dan de waarde van het product. Het was een kleine en een eerste bestelling. Met wat soepelheid hadden ze een nieuwe klant kunnen maken. Nu niet meer, dan zeg je, ze gaan mij geen 2 keer een slechte service geven.

Très rapidement

Très bonne

Zeer correct en snel geleverd .

Heel gemakkelijk, correcte informatie en snelle levering. topper!!

alles volgens wens.

alles ok

Fijn en vlug.

OK

super snel

snelle en correcte levering!!! bedankt.

Prijs kwaliteit top en snelle levering

Prijs kwaliteit top en snelle levering

perfect

perfect en snelle levering

top product en zeer vlotte levering

ik was reeds bekent met hitaschi nu hikoki toestellen gebruikte ze profesioneel maar wist toen niet dat gereedschappelijk zo goede prijzen had was echt verwonderd een betere prijs voor dezelfde kwaliteit TOP!!!!

Niet tevreden

Enkele weken terug een bladblazer aangeschaft aangekomen in een doos ingepakt met tape van Bpost het toestel was beschadigd en er ontbreken stukken. Terugstuurd en vorige week eerste maal gebeld om stand van zaken. Vriendelijke dame niet mijn dienst mijnheer maar we bellen morgen terug. Vandaag week later nog niets gehoord. Opnieuw gebeld, weer Vriendelijke dame, excuses mijnheer niet mijn dienst maar bellen je morgen terug.

zeer tevreden

Het artikel was net wat ik zocht: een kleine grasmaaier op accu voor een redelijke prijs. Het geleverde artikel ziet er kwaliteitsvol uit. Ik heb de grasmaaier nu reeds gebruikt en hij voldoet prima aan mijn wensen.

Uitgebreid assortiment

Bij de bestelling hebben we kunnen kiezen uit een groot assortiment. Het product werd vandaag geleverd, alles tip top in orde.

Twee dagen na bestelling was mijn toestel geleverd. Daar kan toolnation nog iets van leren.

Aanrader

Aanbevelen

Levering van het juiste product op heel korte tijd.

Het product is exact wat ik wil. Het was goed en stevig verpakt en werd 1 werkdag later reeds geleverd in het afhaalpunt in de buurt (Ik heb mijn bestellingen liever een dag later op te halen met de fiets in het afhaalpunt dan te laten afleveren aan huis. Daarmee wordt mijn ecologische voetafdruk wat minder).

Snel en correct.

Snel en correct.

top!

snel verzonden door jullie maar de levering door bpost....

perfecte levering, perfecte afspraken, kortom een topfirma.

perfecte levering, perfecte afspraken, kortom een topfirma.

Bosch GLM afstandmeter

Bestelling netjes op tijd geleverd.

alles gebeurd volgens afspraak

Tot nu toe zeer positief, 2xbesteld alles korrekt verlopen, mvg, Eddy.

Zoals afgesproken

Als naar wens en afspraak.

snel geleverd en alles correct verlopen

besteld aan goeie prijs, correct en snelle levering

Perfecte levering van het bestelde product.

Weinig over te zeggen: - correcte levering - van besteld produkt - aan goede prijs

Zoals het moet

Scherpe prijs en goede dienstverlening

Ik kwam bij "Gereedschappelijk" terecht door simpele prijsvergelijking. De goeie service zal me volgende keer sneller naar deze website brengen.

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen