Broodtrommel

Goede services, mooie gepersonaliseerde broodtrommeltjes. Helaas na 2 keer gebruiken, sluit deze niet meer af, metalen handvatjes zitten los waardoor we deze niet meer kunnen meegeven naar school. (Steeds handgewassen)

Op maat en snelle levering.

Onwijs blij net de memorybox!

Prachtige box ontvangen voor ons stilgeboren dochtertje. De communicatie verliep vlot en duidelijk, erg fijn! Bedankt

Perfect!

Herinneringen kist besteld met een persoonlijk bericht van mijn oma aan de binnenkant van de klep. Echt prachtig! Hele fijne communicatie en super snelle verzending!

Goed contact en snelle lever

Heel positief en vriendelijk. Goed verpakt. En die kleine hartjes erbij maakt het helemaal af.

Leuke kapstok voor onze hond Vanwege de positieve reacties, de site al doorgegeven aan anderen

Goede service en product voldoet aan verwachting.

Zeer klantvriendelijk. Snelle reactie op je vraag. Mooi product mogen ontvangen.

Super snelle levering

Goede service. Op 23 februari besteld en 26 februari werd het al bezorgd! Erg blij met dit cadeau voor de baby van onze vrienden.

Mooi en authentiek

De producten zijn precies wat je ervan mag verwachten en goed uitgevoerd. Kinderen zijn er ontzettend blij mee, dus wij ook. Enige tip is om een track en trace code toe te voegen, aangezien veel bezorgers geen briefjes meer afgeven.

Blij mee!

Heel blij met mijn bestelling! Dankjewel!

Nikki Joan levert erg mooie producten. En hun communicatie is daarin erg prettig. Heb al meerdere bestellingen bij ze gedaan en allemaal mooie spullen. De eerste bestelling was een herinneringsbox waar ik mijn eigen design op wilde hebben. Hier hebben we meerdere keren over gemaild omdat het document niet groot genoeg was. Zij hebben mij hierin fijn geholpen en uiteindelijk echt super blij met het eindresultaat! Echt de moeite waard ☺️

Super product

Goeie en snelle service. Echt waanzinnig mooie producten geleverd. Top kwaliteit. Dikke aanrader

Uitstekend!

Goede communicatie over het ontwerp, snelle levering en het resultaat is dan ook fantastisch!

Super service!

Men denkt goed mee en het eindproduct is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Heel erg blij mee.

Vriendelijk en professioneel

Ik bestel regelmatig producten bij Mikki Joan. Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en de spullen zijn top! Zelfs het uitpakken is elke keer weer een feestje!

Een prachtige herinneringsbox laten maken voor mijn dochtertje. Goede communicatie met de verkoper en snelle verzending!

Super snelle levering! Product ziet er fantastisch uit! De kleine extra hartjes in de kist geeft het een persoonlijke touch.

Prachtige box die heel snel geleverd is

Voor de geboorte van onze dochter hebben we een gepersonaliseerde box besteld. Het ontwerp was heel snel gemaakt. Ook de box werd snel geleverd. Heel erg fijn. Nu kunnen we haar waardevolle spulletjes meteen mooi bewaren. Communicatie verliep ook heel prettig en snel

Ontzettend dankbaar

Mijn ervaring bij Mikke Joan is zeer goed, Ik heb een zelf ontworpen herinnerings box besteld en de groeimeter met pijltjes. Ik was door mijn enthousiasme de pijltjes vergeten bij het pakket te bestellen. Ik heb contact met Mikkie gezocht, betaald en het kon bij het pakket bij in. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij mijn herinnerings box hebben gemaakt voor mijn zoon. En elk jaar kunnen genieten van zijn groei.

Uitstekende service met mooie producten

Prima verkoper die mooie en eerlijke producten levert, een goede prijs en perfecte levertijden.

Heel leuk

Goede service, snelle levering en leuk aangekleed pakketje

Mooi product en netjes geleverd in mooie verpakking . Heel verzorgd ziet het eruit.

Super tevreden

Dank voor de mooie kersthangers. Voor ons speciale hangers want aandenken aan mjjn lieve mama die ik sinds april moet missen. Maar ook een met naam van ons zoontje.

Prachtig. Super blij mee.

Ik bestelde de kersthangers met naam van de Kids. Ze zijn prachtig!

Snelle levering en fijne communicatie over het ontwerp.

Ik heb een custom herinneringsbox besteld. Over het ontwerp had ik wat vragen welke per e-mail snel werden beantwoord. Tevens is de levering heel snel, ik had het product binnen no time binnen! Ik raad Mikki Joan zeker aan!

De Kolper 4

5366 KG Megen

Over Mikki Joan

Hoe cool is het als jouw kind een kapstok met zijn/haar eigen naam heeft, dat je de groeimomenten kunt vastleggen op een gepersonaliseerde groeimeter of opzoek bent naar een leuk kraamcadeau? Dit is allemaal mogelijk bij Mikki Joan. Alle producten zijn handgemaakt en van hoogwaardige kwaliteit met een eerlijke kijk op de natuur.