Fijne communicatie en de box is super mooi geworden.

Prachtige herrinneringsbox en goede service!

In mijn kraamperiode heb ik een hele toffe herrinneringsbox gekregen voor ons zoontje! Toen ons nichtje ook een kindje kreeg hebben wij haar ook een box cadeau gegeven, alleen dan met het ontwerp van het geboortekaartje erop. De service was snel en goed. Het cadeau was ook daar meer dan geslaagd!

Top service en producten.

Al meerdere keren iets bij jullie besteld. Goede kwaliteit producten, mooie afwerking en snelle levering.

Snel binnen en ziet er super leuk uit

Zeer klantvriendelijk en een snelle levering. Ook van de artikelen die op maar besteld worden.

Fantastische service en mooi product

Onlangs de maathangers besteld. Communicatie via de mail is snel en duidelijk. Ook de levering was super snel. Daarnaast zijn de maathangers netjes afgewerkt en zien ze er mooi uit tussen de baby kleren.

De bundel ziet er precies zo uit als verwacht. Een mooi aandenken aan het geboortekaartje en super praktisch voor alle ontvangen kaarten! Het contact ging snel en heel vriendelijk. Heb Mikki Joan al aan een aantal vriendinnen aangeraden en ga er zeker vaker bestellen voor eventuele komende kraam cadeaus!

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Prachtig

Mikki Joan heeft voor mij een vlaggenlijn gemaakt met mijn bedrijfsnaam erop, precies zoals mijn logo. Ik ben er super blij mee! Dit is een mooie aankleding voor bijvoorbeeld een marktkraam. Het overleg ging snel en er werd goed meegedacht. Dus: goede service en een goed product!

Prachtige decoratie

Wij hebben de geweldige boomstamschijven met geboortegegevens, letter en een vosje besteld bij Mikki Joan. We zijn onwijs blij met deze aankoop, het is een geweldig kwaliteit, een hele mooie natuurlijke uitstraling. Nog wel even contact opgenomen voordat we het product bestelden hoe dit bevestigd dient te worden, kregen snel een persoonlijke reactie met foto's.

Snelle service, meedenkend, enorm tevreden met het resultaat! Aanrader

Aanvraag gedaan voor een gepersonaliseerde box en binnen een dag was het ontwerp al gemaakt. Snelle reacties via de mail. De dag na de bestelling werd de box al verstuurd. Bij aankomst zag het er super uit en het resultaat is top. Heel blij met deze herinneringen box voor onze dochter.

Snel en mooi!

Wat een prachtig geschenk de boomstam met geboortegegevens. De ouders waren blij verrast en een herinnering voor het leven. Bedankt voor de snelle levering!

Prachtige producten

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Originele, mooie producten plus een goede en snelle service! Wij hebben het cadeau gegeven en de ontvangers waren er erg blij mee.

Twee keer iets besteld, twee keer blij!

Mooie producten, mooi afgewerkt, snel geleverd en goed verpakt! Heel tevreden!!

Mooie groeimeter

Snelle levering Goed verpakt Ziet er mooi uit.

Een prachtig product en uitstekende service ontvangen.

Een mooie gepersonaliseerde bewaardoos ontvangen. De communicatie en levering verlopen uitstekend.

Perfecte kwaliteit, afwerking en service

Voor het eerst een bestelling gedaan die snel en zorgvuldig werd geleverd. Het product zag er uit zoals de foto’s en lijkt een goede kwaliteit te hebben. Kortom, geslaagd en zeker een aanrader!

Super leuke en mooie producten die met zorg en liefde zijn gemaakt!

Heel blij met mijn kapstok en geboortegegevens op een mooi stuk hout. Nette afwerking, snelle levering.

Unieke kinderartikelen

Wij waren naar iets unieks opzoek voor de baby kamer met het thema bosdieren. Naar wat zoeken kwamen we uit bij Mikki Joan en hun boomstammen. De levering was snel en de producten kwalitatief hoog en vooral heel mooi en uniek! Ook nog een lief kaartje mogen ontvangen bij de bestelling. Kortom een top bedrijf.

Wauw!

Twee grote boxen besteld en wat zijn ze mooi! Super strakke lijnen en precies geworden zoals ik in mijn hoofd had (misschien nog wel mooier). Snelle en zeer vriendelijke manier van communiceren! De boxen waren zeer snel in huis. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Goede kwaliteit en service!

Op zaterdag laat in de avond heb ik een spoedbestelling geplaatst. Binnen 5 minuten had ik een reactie van de eigenaresse. Ze denkt goed met je mee en stelt vragen waar je zelf nog niet over na hebt gedacht. Heel fijn! Bij het hele proces werd ik als klant betrokken, met als resultaat een geweldige herrinneringsbox helemaal op mijn wensen gemaakt. Binnen 3 dagen (pinksteren zat er tussen) was mijn bestelling in huis. Kortom een echte aanrader!

Xl herinnering box besteld met eigen disign was super communicatie en snel geleverd

Goede levering

De opdruk staat er wat magertjes op. Jammer

Mooi product en snelle verzending!

Mooi product en snelle verzending. Ik had drie bewaarboxen besteld. Deze waren ook alle drie zorgvuldig verpakt.

De Kolper 4

5366 KG Megen

Over Mikki Joan

Hoe cool is het als jouw kind een kapstok met zijn/haar eigen naam heeft, dat je de groeimomenten kunt vastleggen op een gepersonaliseerde groeimeter of opzoek bent naar een leuk kraamcadeau? Dit is allemaal mogelijk bij Mikki Joan. Alle producten zijn handgemaakt en van hoogwaardige kwaliteit met een eerlijke kijk op de natuur.