Hele fijne, snelle service en geweldig mooie producten

Mooi product, snel geleverd, persoonlijk!

Hele mooie houten dozen met handvatten. Ruime keuze, mooi afgewerkt. Snel geleverd, en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij, dat waardeer ik echt heel erg waardoor het persoonlijk wordt. Top!

Snelle levering en mooi product

Kist is netjes afgewerkt en was binnen enkele dagen in huis. Wij zijn zeer tevreden!

Super !

Mes enfants ont enfin de magnifiques boîtes à souvenirs !

Ik heb een superieure brooplank besteld en het was een beetje zoeken maar een heel goed bedrijf ❤️ Zet t door !

Mooi product van goede kwaliteit en snelle levering.

Super tof en origineel

Een borrelplank met Hoenderloo erop laten maken voor mijn vriend zijn verjaardag. Hij vond het onwijs leuk en origineel. Ik had het ook nooit eerder gezien. Ik zag ook al allerlei leuke dingen voor onze kleine man, dus er zal snel weer een bestelling volgen. Dankjewel, een echte aanrader.

Aanrader, persoonlijk en op maat!

Super geholpen, speciaal verzoek was geen probleem en mooi resultaat!

Zeer snelle en correcte service!

Mercikes voor de zo supper mooie bewaarboxen!

Snelle levering, en in 1 woord geweldig zo als het er uit ziet. Netjes geen splinters . Heel blij mee

Snel en goede service!

Een prachtige mooie groeimeter gekocht bij Mikki Joan. In eerste instantie contact opgenomen omdat ik bij deze grijze groeimeter (was een laatste exemplaar) geen optie zag deze te personaliseren. En ik kreeg heel snel een reactie dat ze het op de website hadden aangepast dus kon ik alsnog de groeimeter bestellen met onze naam erboven. De levering was ook heel snel dus in 1 woord: SUPER!

Leuk contact!

Ik kwam deze site tegen via instagram. Ik werd erg enthousiast van de producten. Toen ik een kijkje nam op de site vond ik nog meer leuke dingen en vooral de passie van de ondernemers sprak me aan. Na een mail te hebben gestuurd had ik binnen 5 minuten een ontzettend leuk antwoordt terug. Ze konden mijn ontwerp heel goed maken en ik had het ook nog met 3 dagen in huis! Met een hele leuke persoonlijke verpakking.

Fantastische service!

Ik ben super goed geholpen met de herinneringsboxen met eigen ontwerp door Joost! Heel fijn dat jullie zo mee denken en ook scherp zijn op de data! Bedankt!!

Ik heb een slinger met de naam van mijn webshop besteld en had deze snel nodig. Binnen een dag werd deze al verzonden en de kwaliteit is fantastisch. Op de beurs kreeg ik alleen maar positieve reacties over de mooie naamslinger.

Snelle en goede service

Hele mooie resultaten en een snelle service

zeer klantvriendelijk en snelle communicatie

zeer klantvriendelijk en snelle communicatie

Snelle levering en prachtig product!

Leuke persoonlijke boodschap. Mooi ingepakt en duidelijk met aandacht gemaakt.

Het product werd snel geleverd en de kwaliteit is top. Zijn naam is supermooi gegraveerd op het hout. Ook is er extra aandacht besteed aan het uitpakken. Zo zijn er houten hartjes toegevoegd in het pakketje en een persoonlijke handgeschreven kaart. Dit maakt het uitpakken extra speciaal. Super blij met de houten kaartenbundel van mijn zoon! Het product is ook leuk om cadeau te geven. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.

Uiterst vriendelijke, behulpzame en snelle service. Product ziet er erg mooi uit.

Super mooi product

Fantastisch product en light speed delivery!

Service is heel goed

Na contact via app te hebben gelegd , ging het hele proces heel snel en klantvriendelijk en de doos ziet er prachtig en precies uit zoals de verwachting was !! Levering volgde ook snel !!

Snelle service!

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Ik had iets dikker hout verwacht, maar de kwaliteit is prima!

Ze denken met plezier mee voor je persoonlijk ontwerp!

Zeer aangename ervaring. We hadden een herinneringsbox besteld met eigen ontwerp. Ze dachten mee en reageerden zeer snel. Alles was top in orde en snel geleverd!

Goeie kisten

Mijn eigen design van het geboortekaartje was heel goed te gebruiken voor de kist, waar ik erg blij mee was. Helaas was de bezorgen wat ruw waardoor de kist schade opliep. Gelukkig mocht ik hem terugsturen en werd hij helemaal gerepareerd weer naar me verzonden, erg fijn!

Website is heel duidelijk en service heel goed en snel!

Veel aandacht aan de leuke verpakking en het persoonlijke kaartje. Producten zijn ook van erg hoge kwaliteit.

De Kolper 4

5366 KG Megen

Over Mikki Joan

Hoe cool is het als jouw kind een kapstok met zijn/haar eigen naam heeft, dat je de groeimomenten kunt vastleggen op een gepersonaliseerde groeimeter of opzoek bent naar een leuk kraamcadeau? Dit is allemaal mogelijk bij Mikki Joan. Alle producten zijn handgemaakt en van hoogwaardige kwaliteit met een eerlijke kijk op de natuur.