Positief

Ik heb een aantal keren noodgedwongen mijn bestelling moeten aanpassen en zij gingen daar erg goed mee om! Ik ben dan ook zeer positief!

Leuk origineel cadeau!

Ik vind het echt een superleuk cadeau om te geven aan bijvoorbeeld mijn oma. De klantenservice is vriendelijk. Als ik één puntje van kritiek zou moeten geven dan zou het beter zijn als de foto's halverwege zo'n tafelkleed de andere kant op gedraaid worden. Nu is dat niet helemaal in balans. De ene kant kun je veel meer foto's zien als dat je aan de andere kant van de tafel zit. Misschien dat jullie eens kunnen nadenken over een bepaalde tool waar je zelf de foto's in het ontwerp kunt slepen en aanpassen. Dat scheelt jullie werk en dat werkt voor de klant ook gemakkelijker. Verder echt top product. Fijn dat het ook in de wasmachine kan op 60 graden. Ik heb het al aan mijn familie getipt en die gaan er ook een bestellen. :)

So far so good

We hebben het bestelde behang snel ontvangen, na de proefdruk. Echter verder weet ik het nog niet, zit nog in de doos. Is voor ons nieuwe huis en we zullen het pas in mei/juni weten.

fantastisch

zeer verast over de mooie deursticker. en prachtige kleine stickers erbij besteld van 40 x 40. zeer mooie kwaliteit! netjes verpakt en op tijd geleverd. zeer blij met de resultatien.

Super!!

Super kwaliteit, alles goed verpakt en netjes op nummers gesorteerd.

Goede service, mooi behang

Na plaatsen order snelle digitale proefdruk en snelle levering. Het behang is ontzettend mooi, goed te plakken.

Heel gemakkelijk om een complete fotomuur met 128 foto’s te maken voor in mijn hal.

Goed overleg met Youpri over de proefdruk waar ik meteen een goed gevoel over kreeg. Aanrader als je eenvoudig een leuke fotomuur wilt maken

Snelle en kwaliteitsvolle levering

Mooie afdruk voor op de deur die gemakkelijk aan te brengen is. Snelle levering! Top!

Is zoals verwacht afgehandeld

geweldig

zeer professioneel bedrijf dus ook personeel !!!!!! komen zeker terug voor volgende bestelling keep up the good work

Rolgordijn onvoldoende afgewerkt

Prima rolgordijn maar niet in elkaar te zetten zonder eerst de bramen van de rol weg te vijlen.

behang krimp

Behang krimpt flink waardoor naden ontstaan. kleuren zijn wel erg mooi

De contacten verliepen snel en plezierig en ik was erg blij met het resultaat.

Snelle service en goede communicatie

Goed product, niet goedkoop maar past perfect volgens de opgegeven afmetingen. Kwalitatief stukken beter dan een standaard rolgordijn van de bouwmarkten. Absolute aanrader

Voldoet aan de verwachting

Mooi rolgordijn. Precies geleverd zoals wij dat in gedachten hadden. Miste alleen wat bevestigings schroefjes.

Mooie producten!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Heel mooie deurstickers! Blij mee

Prima. Mooie afbeelding

Het was meer karton dan behang maar het resultaat was prima. Netjes afsnijden van de randen was wel lastiger doordat t zulk dik materiaal was.

Prachtig resultaat

Het fotobehang werd sneller dan verwacht geleverd. Ik zag bij openen dat het heel onscherp was, na overleg bleek dat dit echt zo hoorde ivm de dieptewerking. Dat klopte, het is prachtig geworden en geeft echt het gevoel dat mijn ruimte groter is geworden. Het behang is heel stevig en de verwerking is heel gemakkelijk. Top product

Niet de gevraagde afmeting

In de bestelling gaf ik mijn afmetingen die ik wens. Ik kreeg een andere afmeting geleverd . Das wreed lastig , veel geld voor de vuilbak Jammer, en teleurstelling want dit was een cadeau

goed verzorgde levering

wel even geduld moeten hebben voor een levering in België maar blij met het geleverde product. Wel wat onduidelijke communicatie rond de verzending maar dat was maar een kleinigheid.

Fantastisch!

Snelle levering ondanks de Kerstdagen. Een heel duidelijke website waar je alles op kunt vinden. Toch nog even met ze gechat over welke afmeting ik het best zou kunnen nemen. Ik kreeg vlot reactie en netjes een paar drukproeven toegestuurd en toen was je keus snel gemaakt. Het resultaat is prachtig, zelfs bovenverwachting.

Zeer vriendelijk en goede service en goede kwaliteit

Blij jullie te hebben leren kennen

Prachtig geworden

Niets op aan te merken. Goede service en levering

Altijd een goede en snelle service

Inmiddels al diverse keren iets bij Youpri besteld en naar volle tevredenheid!

Over YouPri

YOUPRI maakt jouw print persoonlijk! Fotobehang, badkamer behang, kinderbehang, bedrukte rolgordijnen, deurstickers, bedrukte lampenkappen, tafelstickers en meer. Op maat gemaakt! Kijk in onze uitgebreide collectie van meer dan 3000 beelden of maak het helemaal persoonlijk met jouw eigen foto. Onze designers staan voor je klaar om een uniek fotobehang met eigen foto, een deursticker met eigen foto, een rolgordijn met foto of een bedrukte lampenkap te ontwerpen. Je ontvangt altijd een gratis digitale drukproef. Ga snel naar onze shop voor meer informatie of bestellen.