In 1 woord prachtig

Snelle, deskundige informatie en advies, goede communicatie en ook een kwalitatief mooi product afgeleverd.

Mooie producten

Ik heb al twee keer deurstickers besteld bij Youpri. Bestellen gaat makkelijk en de producten zijn heel mooi.

Goede info en goede kwaliteit

Afspraken nagekomen, goed ingepakt, heel mooi geworden, blij ermee

Prachtige kwaliteit

Zeer aangename, vlotte ervaring. Prima uitleg dankzij het Youtube instructiefilmpje.

De nieuwe waard

Om er zeker van te zijn dat mijn verstand groot genoeg was kreeg ik eerst een digitaal document. Deze zag er prima uit. Na bestellen bleek echt dat de poster niet zo scherp was als de voorproef. Hierover nog een mail gestuurd naar helaas geen reactie meer gekregen

Mooi eindresultaat!

Wij hebben een fotocollage laten maken en die is heel leuk geworden. Ook de opmaak door YouPri laten doen en geen wijziging was te veel. Top!

Hartstikke goed!

Ik heb een deurposter besteld en ontvangen, dat verliepen helemaal soepel. De groootste uitdaging was die poster op de voordeur krijgen; de klink kon er niet af en er zit een patrijspoortje in met een rubberen rand. We zijn er een paar uur mee bezig geweest en het resultaat is prachtig! De poster is superstevig en plakt onwijs goed (zelfs na herhaaldelijk loshalen)!

Niet geleverd

Bestelling is nog steeds niet geleverd

Prachtig glas met gravering, collega's waren blij met het cadeau

Duidelijke website, snelle levertijd, mooie prijs. Waar voor je geld.

Snel levering en goede communicatie

Goede communicatie en snelle levering. Veel keuze en juiste maat te bestellen

Héle fijne en behulpzame medewerkers.

We hebben 4 keer wat aanpassingen gedaan , maar dat was totaal geen probleem!! Dus buitengewoon tevreden!!

Mooi behang

Netjes en op tijd geleverd

Verschrikkelijk behang om te verwerken

Verschrikkelijk behang om te verwerken. Banen sluiten absoluut niet mooi tegen elkaar aan, hoe je het ook probeert. Behang is stug en duur om zo’n mooie print niet tot zijn recht te laten komen. Service voor het bestellen is goed. Daarna is er geen kontakt meer te krijgen met YouPri. Erg jammer, want ik had graag mijn geld retourneert gekregen. Optie is om de banen groter te maken, zodat er minimale naden zijn!

Heel oplettend

Heel blij met het eind resultaat. Niks ingewikkeld om de foto te uploaden. Snel afgehandeld

Goede print en kwaliteit.

Geweldig!

Ruime Keuze! Goede kwaliteit! Goede communicative!

Klantvriendelijk en meedenkend

Telefonisch en mailcontact gehad waarin we goed hebben bekeken of mijn wens qua maatvoering mogelijk was, bij een al bestaande lampvoet. Dit luisterde nauw vanwege de vormgeving van die lampvoet. Ter verduidelijking had ik foto's van de voet doorgestuurd.

Goed product, zorgvuldig verpakt

De kwaliteit van het behang is erg goed, de prijs is wel hoog

Heel mooi resultaat en goede communicatie

Fijn dat we steeds zo snel een reactie kregen op wat we aangeleverd hadden en op onze vragen. Dit zorgde ervoor dat we snel weer konden wijzigen etc. Het resultaat is mooi, op enkele kleine foutjes na. Doordat het aan 1 kant niet helemaal glad / strak geplakt is, loopt de onderrand ook niet mooi door. Bijna nergens is het eind van "het macrame" (dat op de aangeleverde foto als achtergrond dient) zichtbaar. Alleen daar waar niet strak geplakt is wel.

Top geregeld en kwaliteit!

Top geregeld en kwaliteit

Alles netjes apart verpakt en baan nummers helder beschrijft

Makkelijk in uitzoeken en afhandelen levering ging ook goed en netjes.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

• Heb je iets gemist in de shop? Nee

Hele fijne dienstverlening

Heel goed contact onderhouden met de klantenservice. Ik heb deurstickerst besteld namens een bedrijf en de betaling liet op zich wachten. Het email contact was zeer vriendelijk en begripvol. De bestelling is on hold gegaan. Nadat de betaling was, was er nog iets met de bezorging. Ook dit is heel snel en goed opgelost. Kortom een heel fijn bedrijf om mee te werken.

• Heb je iets gemist in de shop? N.v.t.

Over YouPri

YOUPRI maakt jouw print persoonlijk! Fotobehang, badkamer behang, kinderbehang, bedrukte rolgordijnen, deurstickers, bedrukte lampenkappen, tafelstickers en meer. Op maat gemaakt! Kijk in onze uitgebreide collectie van meer dan 3000 beelden of maak het helemaal persoonlijk met jouw eigen foto. Onze designers staan voor je klaar om een uniek fotobehang met eigen foto, een deursticker met eigen foto, een rolgordijn met foto of een bedrukte lampenkap te ontwerpen. Je ontvangt altijd een gratis digitale drukproef. Ga snel naar onze shop voor meer informatie of bestellen.