Prima bedrijf

Wij zijn erg tevreden met onze waterontharder en filter van Aqua at Home. Bij de installatie was het in eerste instantie lastig om bij de afvoer te komen, maar de monteur schakelde later een collega in die wél de kruipruimte in kon. Uiteindelijk is alles keurig en professioneel geïnstalleerd. Fijn dat er zo werd meegedacht en doorgepakt om het werk goed af te ronden!

Uitstekend werk geleverd

Nadat een andere partij bij ons langs was geweest voor advies, maar niet kon realiseren wat wij voor ogen hadden, hebben we Aqua at Home ingeschakeld. Zij wisten de waterontharder wél zonder moeite te installeren, volledig volgens onze wensen. Echt vakmensen met verstand van zaken – we zijn ontzettend tevreden met hun service!

Complete service en top product

Wij zijn erg goed en professioneel geholpen door de medewerker van Aqua at Home, hij kon ons precies uitleggen wat wij nodig hadden en wat het verschil. Ze verkopen met eerlijk advies en hebben echt een top service. Wij raden Aqua at Home zeer zeker aan!

Goede ervaring met Aqua at Home, nette plaatsing en goede uitleg!

Zeer goede ervaring gehad met Aqua at Home. De mannen werken netjes en weten van doorpakken. Goede uitleg ontvangen over de werking van het apparaat. Ook wordt er goed meegedacht over de instellingen i.c.m. met een waterpompboiler waardoor je niet helemaal kalkloos kunt omdat je anders de levensduur van de warmtepompboiler kunt verkorten. Wel een lastminute wijziging in de afspraak omdat een eerdere afspraak elders uitliep vanwege defect gereedschap, kan gebeuren. Hierover persoonlijk app contact gehad en gelukkig hoefden we niet heel lang te wachten voor een nieuwe afspraak en kregen we ter compensatie extra zout meegeleverd. Top service

Goede service en mooi product

Zeer tevreden over het geleverde product. Duidelijke uitleg en professioneel geïnstalleerd. Contact vooraf verliep ook erg soepel en erg makkelijk contact te krijgen.

Prima bedrijf en product

Na onze offerteaanvraag werden we telefonisch benaderd voor advies. Het gesprek gaf ons direct een goed gevoel, waardoor we akkoord zijn gegaan. Nu, acht maanden later, zijn we nog steeds super tevreden!

Goed geregeld

Makkelijke communicatie, snelle montage. Goeie prijs. Wij zijn erg tevreden.

Top service en uitstekend product!

Na de installatie wordt alles zorgvuldig getest, waarbij je direct het verschil ziet tussen voor en na. Geweldig om te zien dat het apparaat ook echt doet wat het belooft!

kwaliteit zuiver goede service

Goed geholpen duidelijke uitleg!

Heel tevreden

Ben al 6 jaar een tevreden klant van Aqua at home. Onze dochter is ook recent klant geworden. Top bedrijf!

Goede ervaring met Aqua at Home

De verkoper nam alle tijd om ons goed te adviseren over welk type waterontharder het beste bij onze situatie past. Alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd. De montage werd uitgevoerd door een vriendelijke en vakkundige monteur. Echt topservice van begin tot eind!

Oprecht, duidelijk en betrouwbaar advies

Toen ik me ging verdiepen in waterontharders en waterfilters, raakte ik al snel het overzicht kwijt. Iedereen beweert het beste product te hebben, maar echte duidelijkheid kreeg ik nergens. Tot ik in contact kwam met Aqua at Home. Geen gladde verkooppraatjes, maar een helder en eerlijk verhaal. Ik kreeg uitgebreid de tijd om al mijn vragen te stellen, en wat ik terugkreeg waren duidelijke antwoorden van iemand die echt verstand van zaken heeft. Je merkt meteen: hier zit kennis én oprechte betrokkenheid. Na contact met een aantal andere aanbieders was de keuze voor mij glashelder. Aqua at Home voelde als de enige juiste partij.

Amazing!

Ik heb een waterontharder gekocht bij Aqua at Home. Het apparaat werkt goed en de monteurs waren echt vriendelijk. Ze hebben alles snel en netjes geïnstalleerd. Geen gedoe, gewoon top! Zeker een aanrader!

Uitstekende service en topkwaliteit waterontharder!

Sinds de installatie merken we echt verschil: geen kalkaanslag meer in de badkamer, zachter water en de apparaten zoals de wasmachine en waterkoker blijven veel schoner. Ook onze huid voelt merkbaar zachter aan na het douchen. Wat vooral opvalt is de persoonlijke benadering van Aqua at Home. Ze denken écht met je mee en je merkt dat klanttevredenheid bij hen voorop staat. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar schoon en zacht water in huis!

Zeer nette installatie

De monteur heeft de waterontharder zeer vakkundig geïnstalleerd. Hij overlegde vooraf wat hij ging doen en zorgde ervoor dat alles naar onze wens was. Binnen 1,5 uur was de installatie voltooid en wat ons direct opviel, was hoe netjes hij te werk ging. Hij legde een kleed in de gang om zijn gereedschap op te plaatsen en stofzuigde na afloop alles keurig op. Na de installatie testte hij het water en het systeem werkte direct perfect. Vervolgens kregen we een uitgebreide uitleg over de werking van het apparaat. We zijn ontzettend blij met onze aanschaf bij Aqua at Home en inmiddels heeft onze zwager ook al een waterontharder bij hen gekocht. Zeker een aanrader!

Lekker water

Water voelt veel zachter aan en smaakt heerlijk

Bedrijf met kennis

Aqua at Home is bij ons thuis geweest voor advies, en na verschillende bedrijven te hebben vergeleken, kozen we bewust voor hen. Vanaf het eerste contact merkten we dat ze precies weten wat ze doen en hoe ze het doen. Wat ons echt overtuigde, was de grondige aanpak: aan alles werd gedacht, van A tot Z. Ze werken uitsluitend met KIWA-gekeurde materialen en plaatsen standaard een terugslagklep—iets wat we bij andere bedrijven niet tegenkwamen. Dit toont hun expertise en aandacht voor kwaliteit. De adviezen waren professioneel en op maat, en de installatie werd met vakmanschap uitgevoerd. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Aqua at Home van harte aan!

Absoluut geen spijt

Nadat wij met meerdere bedrijven hebben gesproken hebben wij gekozen voor Aqua at Home. Dit omdat zij ona het gevoel gaven ECHT met ons mee te denken. En dat is exact war ze hebben gedaan! Tijdens de plaatsing kwamen we erachter dat het allemaal toch iets lastiger werd dan dat we van te voren hadden gedacht. Aqua at Home heeft dit zonder aarzelen opgelost.. en het mooie.. het meerwerk hebben ze kosteloos opgeknapt. Wat een top bedrijf!!!

Werkt echt

Nooit gedacht dat een waterontharder zo’n groot verschil kon maken! Aqua at Home biedt niet alleen een uitstekende service, maar ook scherpe prijzen. Na onze offerteaanvraag werden we snel gebeld voor persoonlijk advies. Dit gaf ons meteen het vertrouwen om een waterontharder bij Aqua at Home aan te schaffen. De communicatie verliep vlot, en binnen twee weken was de installatie al uitgevoerd. Wij zijn ontzettend tevreden!

Geweldig!

Dit hadden we veel eerder moeten doen. Eindelijk geen last meer van kalk. Daarbij is het water heel zacht nu.

Direct verschil

Zeer prettig en vriendelijk geholpen. Deskundig advies ontvangen. Snelle levering en vakkundige installatie. De monteur was professioneel en goed voorbereid met alle benodigde materialen.

Het bedrijf kwam snel met een offerte en vroeg van te voren om foto's te sturen. Hierbij samen gekeken wat de mogelijkheden waren. Plaatsing was snel en netjes gedaan. Dik tevreden over alles.

Helemaal top

Ik ben echt enorm onder de indruk van mijn waterfiltersysteem die ik aangeschaft heb en laten installeren door Aqua at Home, Het levert kristalhelder en heerlijk schoon water, en de smaak is echt fantastisch echt perfect water. Ik kan Aqua at Home echt niet genoeg aanbevelen

Veel eerder moeten doen

Goede service en de montage heel netjes uitgevoerd.

Goed bedrijf

Wij hebben via Google een paar offertes opgevraagd en uiteindelijk gekozen voor Aqua at Home vanwege de goede communicatie en het uitgebreide advies. Wij hebben de Duo 10 in de meterkast laten installeren en sindsdien genieten we van heerlijk kalkvrij water. Daarnaast hebben we ook een extra waterfilter laten plaatsen voor het beste water uit onze eigen kraan. Wij raden Aqua at Home aan voor iedereen die goed water in huis wil. Dit zijn echte professionals!

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.