Op 11 november is er bij mij een waterontharder geplaatst van Aqua at home. Ik ben zo enthousiast en niet alleen om de ontharder maar ook door twee super installateurs. Ze denken mee, installeren alles heel netjes, achteraf wordt alles opgeruimd en tot slot hebben ze mij geholpen de zware zakken zout naar mijn schuur te brengen. Echt, ik kan iedereen aqua at home aanraden en aanbevelen, gewoon een goed product en een eerlijk advies!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Aqua at Home. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed geïnformeerd en professioneel geholpen. De adviseurs hebben me goed geadviseerd over de juiste waterfilter voor mijn huis, en ze waren transparant over alle kosten en mogelijkheden. De installatie was snel en netjes gedaan, en ik merk echt een verschil in de waterkwaliteit. Het is fijn om te weten dat ik nu schoon en veilig drinkwater heb, vooral met een product dat zo effectief PFOS verwijdert. Ik zou Aqua at Home zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige waterbehandeling!

Heel tevreden over de service

Wij hadden 10 jaar geleden een waterontharder van Aqua at Home en voor ons nieuwe huis hebben we weer een gekocht bij ze en kunnen zeggen dat wij al 10 jaar tevreden klant zijn. De service is top!

professioneel bedrijf

Wij zijn goed geholpen door Aqua at Home. Komen afspraken na en hebben voor een zeer nette installatie gezorgd.

Uitstekende vakmensen

Zeer snelle service door vriendelijke en goede vakmensen

Van A tot Z supe geregeld!

Jongens met ervaring en kennis! De ontharder super strak geinstalleerd bij ons in de meterkast en het werkt perfect.

Heerlijk zacht water

Waterontharder laten plaatsen door aqua at Home en we kunnen zeggen we willen nooit meer zonder. Nu 2 maanden in gebruik en wat is het water toch heerlijk zacht en bovendien nergens meer kalkaanslag te bekennen. Zeer aan te raden als je geen kalk meer wilt op sanitair!

We hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goede klantenservice en advies tijdens de aanschaf van de waterontharder. De monteur was zeer ervaren en wist precies wat die deed. Duidelijke uitleg gehad na de installatie en het water was meteen kalkvrij. Kwaliteit/prijs verhouding is top!

Goede waterontharder met perfecte prijs

Zeer netjes geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Wij zijn er heel blij mee.

Vlot en goede communicatie

Na de offerte aanvraag was de ontharder binnen 6 dagen geplaatst. Tijdens de montage duidelijke uitleg over het apparaat. Ook een eigen kalkmeting set erbij gekregen wat erg fijn is om tussentijds te meten. Al met al een aanrader !

Super goed geholpen

Heerlijk zacht water en snelle service!

Prima bedrijf en product. Duidelijke informatie ontvangen vooraf na wat vergelijking gekozen voor Aqua at Home vanwege kwaliteit en prijs verhouding. Ze hebben de ontharder snel en netjes geplaatst in de meterkast. Monteur was zeer vakkundig.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Wij zijn heel goed geholpen door Aqua at home. Filters en ontharder laten plaatsen 2 jaar geleden en nog steeds dik tevreden!

Zeer Professioneel

Aqua at Home een bedrijf dat staat om zijn professionaliteit, klantgerichtheid en innovatieve benadering van wateroplossingen. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door hun toewijding aan kwaliteit en service. Hun innovatieve aanpak zorgt ervoor dat ze altijd vooroplopen in de industrie en klanten voorzien van hoogwaardige oplossingen. Kortom, Aqua at Home is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige wateroplossingen.

Erg blij mee

Sinds wij een waterontharder en filter hebben van Aqua at Home, is kalkaanslag verleden tijd en bovendien smaakt het water behoorlijk lekker!

Goed geholpen door Aqua at Home

We zijn via onze schoonzoon bij aqua at Home terecht gekomen. NU 4 maanden in gebruik en wat een top apparaat en het werkt echt!! Helemaal geen last meer van kalkaanslag of droge huid. De koffie smaakt ook stukken lekkerder De monteur is zeer netjes te werk gegaan. Aan het einde heeft hij de gang en zelfs onze stoffige meterkast gestofzuigd en alles super schoon achter gelaten. Wat ik zelf heel netjes vind!

Klantgericht

De monteur was een kundige, vriendelijke jonge man. Hij gaf heel goed aan wat hij ging doen en wat er zou gebeuren. Ook na de installatie heeft hij goed uitgelegd en laten zien dat het water echt 100% kalkvrij is geworden.

Heerlijk zacht water

Water is merkbaar zachter en lekker!

Vakmensen

We zijn goed voorgelicht en afspraken zijn nagekomen. Het systeem is vakkundig geïnstalleerd. Het werkt perfect!

Top gasten

Duidelijke informatie vooraf. Installatie duurde langer dan gepland doordat het hoofdkraan niet dicht ging. De monteur is week later teruggekomen om de installatie af te maken. Is erg netjes en vakkundig gewerkt door monteur.

Top ervaring

Via internet paar offertes opgevraagd, uiteindelijk gekozen voor Aqua at Home vanwege snelle service en prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn heel blij met de ontharder. Werkt super!

Goed werk geleverd

Super tevreden

Vanaf de start tot de installatie, goed en makkelijk contact, snelle heldere en scherpe offerte vergeleken met vele andere aanbieders. Vakkundige plaatsing in de garage. Kortom, het is goed zaken doen met Aqua at Home.

Vakmensen

Wij hebben een waterontharder en filter laten installeren door aqua at home. De heren kwamen wat later aan dan afgesproken maar dit hebben ze netjes tijdig gemeld. Ze zijn wel zeer netjes en snel te werk gegaan en na 2 uurtjes konden we al genieten van schoon water. Het water is merkbaar lekkerder en zachter direct na de installatie.

Uitstekend geregeld

Mooie apparaat en het werkt perfect

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.