Veel eerder moeten doen

We zijn zeer tevreden met onze keuze voor een Aqua at Home Waterontharder. Uitstekend product, goede communicatie en een professionele installatie door de vriendelijke en deskundige monteurs van Aqua at Home. Alles werd netjes opgeruimd, en het apparaat werkt perfect. Hadden we veel eerder moeten doen!

Keurig bedrijf

Uitstekend bedrijf! Zowel de productkwaliteit als de service zijn van hoog niveau. Betrouwbaar, klantgericht en altijd bereid om mee te denken. Absoluut een aanrader!

Heerlijk kalkvrij water

De installatie van de waterontharder verliep soepel en was binnen korte tijd afgerond. De monteur was niet alleen vakkundig, maar nam ook de tijd om alles duidelijk uit te leggen over het gebruik en onderhoud van het systeem. Wat me vooral opviel, is de zichtbare verbetering in waterkwaliteit: minder kalkaanslag, zachter water en het verschil is zelfs te merken op de huid na het douchen. Daarnaast is het servicepakket van Aqua at Home top. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en bieden praktische oplossingen op maat. De cashback-actie voor het doorverwijzen van vrienden vind ik ook een mooie extra, wat laat zien dat ze hun klanten waarderen.

Alles naar wens

Monteur was een uur te laat maar dit werd netjes ruim van te voren aangegeven en goedgemaakt met een zak extra gratis zout. Ontkalker en filter werkt perfect!! Wij zijn zeer tevreden.

Super blij mee

Heerlijk water dankzij de waterfilter en ontharder van Aqua at home. Super blij mee!! Nooit meer dure plastic flessen en natuurlijk geen kalkaanslag meer.

Apparaat werkt heel goed. Wij hebben hem nu al 5 maanden en het werkt prima!

Goede monteur!

Zeer tevreden over dit bedrijf in alle opzichten. Heldere en eerlijke informatie bij de aankoop, snelle levering en een zeer nette installatie. Bovendien een scherpe prijs. Nu genieten we volop van heerlijk zacht water!

Prima product

Na een grondige zoektocht op internet hebben wij gekozen voor de waterontharder van Aqua at Home. Het advies dat we ontvingen was helder en op maat, waardoor we precies wisten welk type het beste bij onze situatie paste. Ook de prijs was scherp in vergelijking met andere aanbieders. We zijn ontzettend tevreden met de waterontharder! Het verschil is duidelijk merkbaar: het water voelt veel zachter aan en smaakt aanzienlijk beter.

Snel en keurige montage

Fijn informatiegesprek gehad. Installatie is ook proffesioneel gedaan! Super blij met het water. En geen kalkaanslag meer.

Top bedrijf!

Wij hebben recent een waterfilter en waterontharder laten installeren door aqua at home. Dit hebben zij zeer netjes geplaatst en duidelijk uitleg gegeven over de werking. Wij merkten direct al dat het water veel beter smaakt.

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn Aqua at Home waterontharder en filter! Het apparaat werkt perfect, het water is nu heerlijk zacht en vrij van ongewenste stoffen. Bovendien was de service van Aqua at Home top: vriendelijk, professioneel en alles werd snel geregeld. Een echte aanrader voor wie de kwaliteit van zijn water wil verbeteren!

Uitstekend werk geleverd

Dankzij Aqua at Home ben ik goed voorzien van een waterontharder, de contact met het bedrijf liep soepel en de werknemers wouden van alle kanten helpen en uitleg geven voor mij zeker een aanrader dit bedrijf!

Prima geregeld

Goed advies gehad vooraf en de monteur heeft zijn werk zeer netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

professionele service en nette installatie!

Onlangs hebben wij een waterontharder laten plaatsen door Aqua at Home, en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en betrouwbaar. We kregen duidelijke uitleg over de mogelijkheden, en er werd echt meegedacht over wat het beste bij ons huishouden past. De installatie verliep soepel en netjes. De monteur werkte zorgvuldig en legde na afloop alles goed uit. Sinds de waterontharder is geplaatst, merken we direct verschil: het water voelt zachter aan, de kalkaanslag is verdwenen, en zelfs de smaak van het water is verbeterd. Ik kan Aqua at Home zeker aanraden aan iedereen die overweegt een waterontharder te laten plaatsen. Een fijne ervaring met uitstekende service en kwaliteit!

Super tevreden

Vanaf het eerste contact tot na de installatie ben ik ontzettend tevreden over Aqua at Home. De communicatie was duidelijk en het advies eerlijk en op maat. Het product werkt perfect en ik merk direct verschil in de waterkwaliteit. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare waterfilter of ontkalker en geweldige service!

Uitstekende service en kwaliteit!

Onlangs heb ik een waterontharder laten plaatsen door Aqua at Home, en ik kan niet anders dan vol lof spreken over zowel het product als de service. Vanaf het eerste contact kreeg ik eerlijk en deskundig advies, wat mij enorm hielp bij het maken van de juiste keuze. De installatie verliep soepel en professioneel. De installateurs waren niet alleen vakkundig, maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze dachten met mij mee, werkten netjes en lieten alles keurig opgeruimd achter. Als kers op de taart hebben ze zelfs geholpen met het naar binnen dragen van de zware zakken zout. Een service die je niet overal meer tegenkomt!

Op 11 november is er bij mij een waterontharder geplaatst van Aqua at home. Ik ben zo enthousiast en niet alleen om de ontharder maar ook door twee super installateurs. Ze denken mee, installeren alles heel netjes, achteraf wordt alles opgeruimd en tot slot hebben ze mij geholpen de zware zakken zout naar mijn schuur te brengen. Echt, ik kan iedereen aqua at home aanraden en aanbevelen, gewoon een goed product en een eerlijk advies!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Aqua at Home. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed geïnformeerd en professioneel geholpen. De adviseurs hebben me goed geadviseerd over de juiste waterfilter voor mijn huis, en ze waren transparant over alle kosten en mogelijkheden. De installatie was snel en netjes gedaan, en ik merk echt een verschil in de waterkwaliteit. Het is fijn om te weten dat ik nu schoon en veilig drinkwater heb, vooral met een product dat zo effectief PFOS verwijdert. Ik zou Aqua at Home zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige waterbehandeling!

Heel tevreden over de service

Wij hadden 10 jaar geleden een waterontharder van Aqua at Home en voor ons nieuwe huis hebben we weer een gekocht bij ze en kunnen zeggen dat wij al 10 jaar tevreden klant zijn. De service is top!

professioneel bedrijf

Wij zijn goed geholpen door Aqua at Home. Komen afspraken na en hebben voor een zeer nette installatie gezorgd.

Uitstekende vakmensen

Zeer snelle service door vriendelijke en goede vakmensen

Van A tot Z supe geregeld!

Jongens met ervaring en kennis! De ontharder super strak geinstalleerd bij ons in de meterkast en het werkt perfect.

Heerlijk zacht water

Waterontharder laten plaatsen door aqua at Home en we kunnen zeggen we willen nooit meer zonder. Nu 2 maanden in gebruik en wat is het water toch heerlijk zacht en bovendien nergens meer kalkaanslag te bekennen. Zeer aan te raden als je geen kalk meer wilt op sanitair!

We hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goede klantenservice en advies tijdens de aanschaf van de waterontharder. De monteur was zeer ervaren en wist precies wat die deed. Duidelijke uitleg gehad na de installatie en het water was meteen kalkvrij. Kwaliteit/prijs verhouding is top!

Goede waterontharder met perfecte prijs

Zeer netjes geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Wij zijn er heel blij mee.

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.