Mijn leidingwater is in positieve zin veranderd!

Contact verliep zeer soepel, op afgesproken dag en tijdstip geïnstalleerd. De heren zijn bereid om ter plekke oplossingen te bedenken en kost ook niks extra! Dit waren de complimenten voor Aqua at Home. Nu wil ik mijn huidige water complimenteren. Ik heb een schuld gevoel voor mijn dochter eraan gehouden. Ze heeft al jaren heel erg last van eczeem ( zeer droge huid ). Na 1 X douchen droogte haar huid al niet meer zo erg op. Ze kwam zelfs blij naar beneden om dit te vertellen. Ja mensen ontkalkte water voelt aan als zijde op je huid, je haren worden er ook super zacht en beginnen te glanzen! Wat persoonlijk minder belangrijk is maar toch belangrijk, is dat je wasmachine, vaatwasser minder snel kapot zullen gaan ivm met te veel kalk.

Goed!

Goed werk geleverd en komt afspraken na.

Geweldige service

Heel goed geholpen aan telefoon, snel een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. 2weken later kon ik al genieten van zacht water.

Top bedrijf

Snelle levering keurig netjes geplaatst goede uitleg gehad over de waterontharder en vriendelijke monteurs weten wat ze doen alles netjes in de meterkast gemonteerd

Snel, makkelijk en mensgericht

Aanspreekbaar, gemotiveerd en hele snelle service!

Gewldige service

Aqua at home is een service gericht bedrijf. Bieden snel een goede oplossing. Denken mee met de klant. Het plaatsen van de waterontharder gebeurde zorgvuldig en netjes. Vakmensen met passie voor het bedrijf

Snel, professioneel en Kundig, top ervaring

Zoals boven beschreven, snelle service en plaatsing, professionele advies en afhandeling, kundig plaatsing en hulp bij in gebruik echt een goede ervaring.

Uitstekende service

Snelle installatie en duidelijke uitleg. Vriendelijke gasten!

Super systeem, van installatie tot dagelijkse werking!

De goede ervaring begon al tijdens de installatie. De jongens die kwamen installeren waren super vriendelijk, super snel en werkten ook nog eens heel netjes. Binnen een uur was het systeem up and running. Het resultaat: super lekker water, geen vieze kalkvlekken meer op het sanitair en niet zo’n gekkig geurtje meer als je de warm water kraan open gooit. Echt heel erg blij mee, is zijn geld dubbel en dwars waard!

Snelle service en op de zaterdag!

Heldere communicatie via de mail en de plaatsing kon plaatsvinden op een zaterdag. De plaatsing ging snel en netjes en met een uur zat ik aan mijn eerste kopje thee!

Doen wat ze beloven. Zeer netjes en vakkundig geplaatst onder de trapkast. Duidelijke uitleg gehad en handleiding van de monteur. Prima gedaan jongens!

Goede communicatie en snel en flexibel te werk. Zij hebben alles netjes achtergelaten en de afwerking was top. Alle benodigde informatie is verstrekt en de garantie is beloofd en verstrekt. Ik verwacht jarenlang voordeel te halen uit de waterontharder die is geplaatst door Aqua at Home.

Snel en fijn in contact

Na positieve verhalen van mijn buurvrouw besloten om een waterontharder aan te schaffen. Na één belletje was de afspraak voor de installatie een week later gepland. Op de dag van instaleren netjes een berichtje gekregen met de geschatte aankomst tijd. Met een uurtje was alles geïnstalleerd en werkend. Korte maar duidelijke uitleg over het systeem. De komende tijd hopelijk de voordelen van zacht water ervaren! Het systeem is vandaag geïnstalleerd.

Goede service en duidelijke uitleg

De installateur van Aqua at Home heeft duidelijk uitgelegd hoe de installatie zou gaan plaats vinden nadat hij klaar was alles goed uitgelegd. Ik ben dik tevreden over de installatie en merk nu al naar een paar dagen verschil.

Zeeer vriendelijk, snel en deskundig

Top!!

Zeer kundig personeel, snel en goed geplaatst en duidelijke uitleg

Goede service, top bedrijf

Keurig verzorgde installatie. Monteur kent het product goed en heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader.

Zeer goede service!

Na de aanvraag zijn wij op een zeer professionele wijze geadviseerd over het product. Op basis van de samenstelling van het huishouden juiste advies gekregen. Zeker een aanrader!

Prettige en duidelijke service van vriendelijke vakmannen.

Heerlijk water! Meteen merkbaar hoe hard water oa je huid uitdroogt, scheelt een hoop gesmeer.. Ook drinken mijn dochters meer water. Minder gebruik van zeep, wasmiddel ed. Plus, het ontkalken van de waterkoker en het sanitair ligt in het verleden. Al met al duidelijk zeer tevreden. Bedankt mannen! Ps: Wegens vakantie van dichtsbijzijnde dealer, is Aqua at home ingesprongen en vanuit Zwolle naar Tegelen gekomen om alles te installeren, toppie!

Mooie prijs/prestatie verhouding, geweldig!

Ik heb een aantal offertes ontvangen, waarvan die van Aqua at Home opviel door de scherpe prijs. De producten lijken allemaal op elkaar en daarom hebben we voor de goedkoopste oplossing gekozen. Dit is zeer positief bevallen door een snelle en uitstekende montage en uitleg. Ook de nazorg is dit voor elkaar, kortom een aanrader!

Super goede service!

Komt afspraken na, geeft duidelijke informatie. Netjes aangesloten in de meterkast. Top service!

In 1 woord : PERFEKT !!

Hele fijne en aardige mannen (ik weet hun namen niet meer) en zeer klant gericht.Het zat even tegen , maar hebben het perfekt opgelost.

Op tijd geweest

Goed geregeld

Komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk

Geweldig product top service

Snel geleverd zeer compleet

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.