top bedrijf!

Vanaf eerste moment goed contact, perfecte service en superblij met de waterontharder.

Zeer professioneel bedrijf

Ik heb een waterontharder laten plaatsen door Aqua At Home, dit gebeurde zeer nauwkeurig. Toen het systeem eenmaal geplaatst was, keer ik een duidelijke uitleg en werd het water getest op kalk. Er was behoorlijk veel kalk aanwezig, zonder de ontharder! Toen de ontharder in werking werd gezet verdween de kalk uit het water! Dit liet de test zien, maar ook in de avond met douchen, was dit merkbaar na afloop! Geen kalkaanslag meer. Ook het drinkwater uit de kraan, is een stuk zachter en lekkerder.

Top bedrijf en product

Goed advies. Keurige offerte en komen de gemaakte afspraken na. De ontharder werd netjes 3 weken na de bestelling geplaatst. Monteur kent het product en heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader.

Wij zijn door Abed geholpen goed advies en snelle service. Hij heeft de installatie heel netjes uitgevoerd.

Heerlijk zacht water

Snelle levering en top service!!!!

Heerlijk zacht water

Snel en netjes geregeld. Je merkt het verschil direct dat het water zacht is. Je huid voelt heerlijk zacht aan en de douche mooi kalkvrij. Top product voor een mooie prijs!

Goed geholpen

Plaatsen van de waterontharder verliep naar wens en snel. Vooraf goed geïnformeerd over welke ontharder het beste bij ons past en direct een offerte ontvangen.

De waterontharder van Aqua at home is door een kundige monteur geïnstalleerd die ook een duidelijke uitleg van het apparaat heeft gegeven. Het water was direct na de installatie al kalkvrij. Het apparaat voldoet aan onze verwachtingen.

Uitstekende service!

Na het invullen van het contactformulier i.v.m. een probleem met de waterontharder (deze leek te overstromen: meerdere keren een natte deurmat waarbij witte zoutvlekken zichtbaar waren), werd er al snel telefonisch contact opgenomen om een afspraak te plannen. 's Ochtends kwam er iemand langs en werd het probleem ontdekt (waterontharder was verkeerd aangesloten), 's middags kwam er iemand langs om het probleem op te lossen (er waren nieuwe onderdelen nodig). Vervolgens contact gehouden over of het water na het laten spoelen van de waterontharder weer zacht was. Kortom, goede, betrokken en snelle service!

Werkt uitstekend

Nu bijna een jaar een ontharder van Aqua at Home in huis. Sindsdien nooit meer last van kalkaanslag en heerlijk zacht water iedere dag weer. Je merkt meteen het verschil en top service tijdens aanschaf, installatie en onderhoud!

Prima apparaat, snel en goed geregeld!

Via buren op de hoogte gebracht van Aqua at Home en een offerte aangevraagd. Het hele proces verliep snel en soepel van offerte tot plaatsing. Keurig gewerkt, precies zoals ze beloofd hadden.

Uitstekende ervaring en product

Wij zijn zeer tevreden over Aqua at Home waterontharders. Er werd snel gereageerd op offerte aanvraag. 2 weken later werd het apparaat vakkundig geplaatst in de garage.

Aqua at Home de waterontharder. Ik kwam het bedrijf tegen op Facebook, waar ik ook andere waterontharder aanbieders vond. Ik heb bij meerdere bedrijven informatie opgevraagd, maar bij Aqua at Home, was de website overzichtelijk en was hun uitleg helder en overzichtelijk.  Toen kwam ook nog een vriendelijk telefoontje van Aqua at Home of de gevraagde informatie duidelijk was. We raakten aan de praat en ik kreeg de overtuiging dat ik met een serieus en betrouwbaar bedrijf sprak. Op verzoek kreeg ik via e-mail een offerte en afbeeldingen voor een oplossing voor mijn thuissituatie. Dit bevestigde het positieve gevoel dat ik van het bedrijf had gekregen.  Dus akkoord gegeven en een weekje later mocht ik de monteur hier thuis keurig volgens afspraak verwelkomen. Geheel, zoals toegezegd en rekening houdend met mijn wensen, werd de installatie geplaatst, aangesloten en inwerking gesteld.  Waterproefjes bevestigden dat het kraanwater daarna geen kalk meer bevatte.  Intussen zijn we twee weken verder en blijkt de was uit de wasmachine beduidend zachter. Ook kalkvlekken op kranen zijn aan het verdwijnen. Samenvattend, met respect voor kwaliteit is het prima produkt van Aqua at Home gemonteerd en gaan functioneren.

Zacht water!

Prima geregeld bij Abed aqua at home we hebben op korte termijn een afspraak kunnen inplannen en wil dit ook anderen aanbevelen.

Top goeie service erg blij mee thanx Mvg gaby uit Tiel

Top Service! Snelle service! Een echte ondernemer

Binnen 2 uur volledige montage. Lachend binnen gekomen en lachend weer vertrokken. Zeker een aanrader!

Goede service en zacht water

Aanrader voor iedereen!!

Nu een aantal maanden de waterontharder van aqua at home in huis en ik geniet elke dag weer van heerlijk zacht water. Alles blijft mooi schoon en kalkvrij. Monteur ging super netjes te werk en heeft een duidelijke uitleg gegeven over de ontharder en de voordelen ervan. Alles netjes na gelopen met ons voordat hij vertrok. Wij kunnen aqua at home van harte aanraden aan iedereen die een goed ontharder zoekt voor een eerlijke prijs.

Super Service!!

Top service! De eigenaar is erg vriendelijk en installeert het materiaal professioneel. De installatie nam weinig tijd in beslag. Wij raden aqua at home zeker aan!!

Erg goede keus!

Vriendelijke man die het kwam installeren, denkt met je mee en weet waar hij het over heeft. Water smaakt beter en zachter. Minder tot bijna geen kalk in de badkamer. Haar en huid zijn erop vooruit gegaan en je gebruikt minder product. Wou dat ik dit eerder had gedaan.

Goed apparaat en geweldige service.

De informatie was duidelijk. De montage vond op het afgesproken moment plaats. De monteur was uiterst vriendelijk en voorzichtig met het plaatsen van de ontkalker in de (krappe) meterkast. We zijn uiterst tevreden.

Zijde zacht water

Professioneel. Meedenken.

Een prettig,betrouwbaar bedrijf .

Abed Torkmani maakt goede afspraken,denkt mee met de klant en werkt netjes.

beste investering ooit

Na lang zoeken kwam ik uit bij aqua @ home. Na 1 mail kreeg ik offerte tekst,uitleg en advies Nog binnen kort termijn afspraak gemaakt. Waarbij de aqua 2duo snel vakkundig was gemonteerd en de hardhrid ervoor werd gemeten op 21 dh en na instellen van de ontharden op 0 Vergeleken met andere krijg je hier mega veel service en kwaliteit voor je geld. Mijns inzien nog maar zeldzaam vandaag de dag. 1) Ik hoef helemaal niets meer te ontkalken! 2) Hoef niet meer te schrobben en en schuren op kalken watervlekken ! 3) Nog maar n drupje schoonmaakmiddel nodig 4) Stook kosten zijn lager geworden omdat de hr++ ketel efficienter draaid dan met baksteen rijk water. 5) Daarbij had ik ook huiduitslag van het hoge kalkhoudende water daar hwb ik nu geen last meer van. 6) na n douche voel je je ook echt ftis en schoon waar je voorheen de neiging had om opnieuw te douchen. 7) ik drink voornamelijk handgezette koffie en aanmaak limonade/siroop dat ook een stuk lekkerder smaakt zonder kalk En zo kan ik nog wel tig redenen het komt er op neer dat het hier gaat om een kleine incestering die je binnen een jaar heb tefug verdiend aan poetsmateriaal, medische kosten voor bv dierenarts of eigen gezondheid als huiduitslag dat nog het minste is dat men over kan houden aan te veel kalk inname. Denk daarnaast ook aan de onderhoudsmiddelen die de watermaatschapij door het leidingwater mengt die je nu niet meer binnenkrijgt of de tal van andere middelen die in ons hedendaags ldidingwater te vinden zijn als pfas,medicijnen, etc Die door de combinatie hars en zout gefilterd wordt DUS TWIJFEL NIET Investeer in je gezondheid en bespaar op je vaste lasten en houd tijd over met de dchoonmaak voor de leukere dingen in het leven die er toe doen met een kop koffie, thee of limonade dat weer smaakt zoals het moet smaken.

Zeer prettig

Aqua at Home nam alle tijd om voor de beste oplossing te vinden. Wij hebben nu heerlijk zacht water en we genieten er iedere keer van. We bevelen daarom Aqua at Home dan ook zeer aan!

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.